Gość: zainteresowany IP: *.cofund.org.pl 02.03.10, 10:23 Co wiecie o DSA SA, która robi nabór na pracowników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: DSA SA IP: *.cofund.org.pl 05.03.10, 09:39 DSA SA = akwizycja OFE AXA.Bieganie po rodzinie i znajomych i przepisywanie do Funduszu AXA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: DSA SA IP: *.adsl.inetia.pl 10.03.10, 14:10 podobno szukaja też kierowców ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosik Re: DSA SA IP: 87.204.215.* 27.04.10, 09:41 Czy ktos cos wie o tej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: DSA SA IP: 217.96.121.* 04.05.10, 15:12 nie polecam, zwykła akwizycja i naciąganie ludzi na OFE axa i wmawianie im że to najlepszy fundusz co prawdą nie jest. Pracowałam tam pół roku i wydaj mi się że stanowisko kierowcy to jedna wielka ściema jak np. przedstawicie handlowy itd toż to normalna akwizycja i jeżdżenie po domach, nikt raczej nie wytrzymuje wiecej niż kilka miesięcy. lepiej szukajcie inne pracy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groomit Re: DSA SA IP: 178.56.14.* 12.05.10, 13:52 Od lat jeżdżę na różne mityngi i konkursy DSA, nieraz jest tam parę setek ludzi i ciągle widzę znajome twarze, więc nie ściemniaj droga "kasiu", naciągać to możesz sobie czpkę na uszy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groomit Re: DSA SA IP: 178.56.14.* 12.05.10, 13:49 Nie no co ty, nikt nie słyszał o firmie DSA FG SA, a te setki tysiace komentarzy - w większości pozytywnych o DSA - w necie to jakaś fatamorgana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mc_qwerty Re: DSA SA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.10, 13:33 Kierowców? Nie no co ty, korzystamy wyłącznie z rowerów i nóg. Wszyscy. Prezesi jak mają jakiś interes np w AXA to wskakują na rowerki i heja do Warszawy. A agenci tylko "pieszkom". Jakaś hierarchia musi być, tak jak u was Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: groomit Re: DSA SA IP: 178.56.14.* 12.05.10, 13:46 taa... ja pracując w DSA mam bardzo wielką rodzinę a grono znajomych liczone w tysiącach, od paru lat spisuję z nimi umowy i ciągle zgłasza się a to jakiś wujek, a to nieznany brat bliźniak, a to ktoś kto podaje się za moją córkę, a to kumpel z wojska. I niestety muszę wtedy ruszyć tyłek i biec spisać z nimi umowę. Już taki ze mnie rodzinny człek. Pozdrawiam wszystkie prorodzinne koleżanki i kolegów z DSA ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: DSA SA IP: 178.56.14.* 12.05.10, 13:39 Nuda, nuda, nuda... Biedaku może sam sobie odpisuj, jak ci się setny taki sam wątek na gazeta.pl nie chce rozkręcić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BG Re: DSA SA IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.09.10, 12:41 Pracuje w DSA ponad 1,5 roku i na chwile obecna nie mam potrzeby rozglądania się za inną praca. Świetne zarobki + możliwość ciągłego rozwoju. Odpowiedz Link Zgłoś