Gość: d_k_a IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.08.10, 20:45 czy zna ktoś ceny u tego fryzjera??i czy polecacie salon?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bielszczanka1 Re: fryzjer andrzej kawulok 11.08.10, 00:42 od ponad roku chodzę do Pana Andrzeja i jak dla mnie super. Nie jest najtańszy ale przynajmniej jestem zadowolona z efektu - a w innych salonach bywało różnie;/ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d_k_a Re: fryzjer andrzej kawulok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.10, 10:03 ale jakies konkretne ceny??i czy potrafi dobrze dobrac fryzurke?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bielszczanka1 Re: fryzjer andrzej kawulok 12.08.10, 13:48 obcięcie ok 90 zł obcięcie z farbowaniem (długie włosy) płaciłam ponad rok temu ok. 190zł potrafi dobrać fryzurę - ja jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek76 Re: fryzjer andrzej kawulok IP: *.midd.adsl.virginmedia.com 10.11.10, 22:22 Bylam tam dwa razy i jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: fryzjer andrzej kawulok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 10:15 No na pewno nie polecam. Chciałam u niego zrobić farbowanie , przez tel powiedziała że to będą okolice 130zł , a jak przyszłam tam i się pytam ile dokładnie to stwierdził ze na moich włosach to będzie ok !550zł! Odpowiedz Link Zgłoś