Dodaj do ulubionych

Subway restauracje - co się stało?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 00:51
Gdy otworzyli GEMINI Park cieszyłem się jak dziecko, że będę miał blisko do Subway'a w którym jadłem kanapki w USA, w Anglii, we Włoszech czy w Warszawie i Krakowie. Ucieszyłem się również, gdy zobaczyłem, że w Sferze II powstała kolejna restauracja z tej sieci. Co się stało, że została zamknięta najpierw ta pierwsze a niedawno również ta druga? O ile w przypadku Sfery II jakoś jestem w stanie to zrozumieć (w tym miejscu jest marny ruch) to jeśli chodzi o GEMINI, to wydawało mi się, że klientów było jednak dużo.

Czy mozna liczyc jeszcze na otwarcie Subway'a w Bielsku? Ktoś wie?

Pozdrawiam :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hamburger Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.hsd1.il.comcast.net 20.09.10, 04:13
      ile ty masz lat ? nie chce ci sie kanapki w domu zrobic leniu! taka kanapke jak w subwayu to w domu lepsza zrobisz, oj ty maly leniu!
      • Gość: leniwa Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.09.10, 07:53
        Ja tam wole jak ktoś mi zrobi.Lepiej smakuje.
        • Gość: 660 Re: Subway restauracje - co się stało? IP: 78.8.106.* 20.09.10, 15:16
          Przecież ceny były tam kosmiczne!
          • Gość: leniwa Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.09.10, 15:27
            Są tacy których stać.
            • Gość: xxx Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 20.09.10, 16:06
              Jeśli chodzi o twój ukochany bar kanapkowy to ma się dobrze w Gemini i nawet przyjmują tam do pracy.Pozdrawiam , smacznego.
              • Gość: monroe Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.10, 21:10
                > ile ty masz lat ? nie chce ci sie kanapki w domu zrobic leniu! taka kanapke jak w subwayu to w > domu lepsza zrobisz, oj ty maly leniu!

Nie zrobię lepszej, może już jestem za stary na naukę :)

> Ja tam wole jak ktoś mi zrobi.Lepiej smakuje.

Poproszę o nr do osoby, która robi takie kanapki, z chęcią skorzystam :)

> Przecież ceny były tam kosmiczne!

> Są tacy których stać.

Ceny niskie nie są, ale owszem stać mnie parę razy w miesiącu na 30-centymetrową kanapkę na ciepło ze świeżych i zdrowszych niż np. w Macu produktów. Taka kanapka mnie wystarczyła na obiad a cena ok. 16 zł to nie jest jakiś duży wydatek na główny posiłek dnia :)

> Jeśli chodzi o twój ukochany bar kanapkowy to ma się dobrze w Gemini i nawet przyjmują > tam do pracy.Pozdrawiam , smacznego.

Miesiąc temu w GEMINI Subway był zamknięty, na polskiej stronie Subway'a nie ma o nim informacji. Na pewno jest otwarty?

Pozdrawiam.

• Gość: 660 Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.09.10, 22:15
                  > Ceny niskie nie są, ale owszem stać mnie parę razy w miesiącu na 30-centymetrow
                  > ą kanapkę na ciepło ze świeżych i zdrowszych niż np. w Macu produktów. Taka kan
                  > apka mnie wystarczyła na obiad a cena ok. 16 zł to nie jest jakiś duży wydatek
                  > na główny posiłek dnia :)

Niestety ceny sa bardzo wysokie :( To samo dotyczy KFC i McDonald's, tego ostatniego ratuja cykliczne kupony promocyjne (np. 2 Wieśmacki za 10 zł). Zasadniczo jednak zchodzę z ceny jedzenia tak, że żywię się za kwotę < 10 zł/ dziennie (najlepiej samemu sobie kupowac produkty i robić jedzenie, tak wychodzi najtaniej)
                  • wislok1 Re: Subway restauracje - co się stało? 20.09.10, 22:31
                    No na codzienne żywienie to Sfera 2 raczej drogo wychodzi.
                    Delikatnei rzecz ujmując.

Ale jak się zabiera na zakupy żonę i dzieciaki do kina,
                    to wolę zjeść coś konkretnego i dobrego u Włocha.
                    Wychodzi i tak zdecydowanie taniej niż w restauracjach poza Sferą.
                    • Gość: ? Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 21.09.10, 13:15
                      Może ma to jakiś sens jak się zastanowić.Brzmi obiecująco.
                      • wislok1 Re: Subway restauracje - co się stało? 21.09.10, 21:44
                        No i smakuje nieźle.

W Sferze 2 jest kilka fajnych miejsc. Jest niezła polska jadłodajnia na wagę, jest Grek. Są sałatki.

Akurat Subway zaliczał się do mniej fajnych
                        • Gość: ? Re: Subway restauracje - co się stało? IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 21.09.10, 22:52
                          Zainteresował mnie Włoch i tego będę się trzymać.Dzięki.
    • wislok1 Zero zdziwienia 20.09.10, 22:25
      Kanapki Subway lubię, ale jak w Sferze usłyszałem, że
      tej nie ma, tej też nie ma, a tej też nie ma,
      bo z Niemiec mięsa nie przywieźli, to mi opadła szczęka.

To się musiało tak skończyć.
      Ludzie głosują nogami.

Przy okazji pozdrówka dla Włocha ze Sfery 2 ,dobre pizze, do tego pyszne mięso i ryby,
      facetowi naprwdę zależy na swojej pracy, najlepszy adres w Sferze 2

• Gość: xxx Re: Zero zdziwienia IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 27.09.10, 12:28
        Witaj Monroe , czy twoja ulubiona restauracja w Gemini jest już otwarta? Można się wybrać na coś dobrego?
        • Gość: monroe Re: Zero zdziwienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.10, 21:36
          Niestety nie miałem jeszcze okazji sprawdzić, ktoś w tym wątku pisał, że już jest otwarta :)
          • Gość: xxx Re: Zero zdziwienia IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 28.09.10, 12:08
            Ja pisałam ,że przyjmują do pracy więc pewnie działa.Dzisiaj tam będę i sprawdzę dla ciebie ( no i dla siebie ).
            • Gość: xxx Re: Zero zdziwienia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.10, 14:20
              "Z powodu zmiany operatora nieczynna do odwołania" - cokolwiek to znaczy.
              • Gość: Gość Re: Zero zdziwienia IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.10, 18:14
                Oto odpowiedź na maila od SUBWAY Gemini z dnia 30.08

Witam,
                niezmiernie cieszy mnie takie zainteresowanie z Pana strony.
                Obecnie zmienia się własciciel lokalu co niewątpliwie związane jest z pewną "papierkową robotą" co powoduje tymczasowy stan zamknięcia.
                Restauracja zostanie jednak otwarta już wkrótce. Proszę o cierpliwość a na pewno się Pan nie zawiedzie.
                Z pozdrowieniami,
                Ekipa SUBWAY.

A w Sferze jest już nieczynna na stałe, gdyż właściciel zrezygnował z prowadzenia tejże restauracji
                • Gość: monroe Re: Zero zdziwienia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 20:28
                  Miejmy nadzieję :) W takim razie dzięki za informację a użytkownikowi/użytkowniczce xxx za sprawdzenie osobiście :)
                  • Gość: xxx Re: Zero zdziwienia IP: *.bielskobiala.vectranet.pl 29.09.10, 10:48
                    Proszę bardzo : )
    • Gość: haha Re: Subway restauracje - co się stało? IP: 77.252.190.* 28.09.10, 18:22
      chyba nie, bo oferta była słaba i droga. na pewno bedzie coś fajnego, bo inne punkty są ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka