Dodaj do ulubionych

"Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez...

IP: *.fbx.proxad.net 18.07.11, 22:52
Panie pośle Rzymełka, taki brak empatii przypisywałam dotąd tylko niektórym z PiS. Cóż, pozbawił mnie Pan złudzeń. Ja już na PO głosować nie będę, skoro są w nim takie okazy.
Obserwuj wątek
    • Gość: el Re: "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być b IP: *.dynamic.chello.pl 18.07.11, 23:02
      spoko :) glupia jestes i glupoty opowiadasz
      mam swoje zdanie na ten temat i z ciekawosci sobie poczekam jak sie rozwinie "dyskusja"
      aaaa w ogole to oprocz adopcja , bezdomne jesli chodzi o zwierzeta( choc adekwatne jest pzygarniecie, bezpanskie) zabraklo jeszce : humanitarne traktowanie zwierzat...
      • Gość: Nina proszę bez wyzywania IP: *.fbx.proxad.net 18.07.11, 23:20
        Ależ kulturalny poziom dyskusji: "głupia jesteś i głupoty opowiadasz". Jaką to ma merytoryczną głębię! Może troche więcej szacunku do ludzi? Wtedy empatia dla zwierząt też się może znajdzie.
        • Gość: t4 prowokujesz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.11, 08:05
          prowokujesz? dostajesz... a dlaczego to niby PiS jest znów taki bardzo zły?? przeciez to Jaro ma kota a Komur do zwierzat strzela
    • Gość: habib "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.cable.smsnet.pl 18.07.11, 23:36
      Uwielbiam "zielonych" i ekoterrorystów. Uwielbiam klub gaja itp. Kocham niekompetencje i głupotę. Sanctuary, znaczy też rezerwat i azyl co trochę lepiej pasuje do psów.
      Co robią Ci ludzie w temacie realnych problemów, jak: spuszczanie ścieków do rzek, palenie dosłownie wszystkim w domowych piecach, pojazdami spalającymi, nie wiem co, ale jechać się za tym nie da, nielegalnymi wysypiskami śmieci, palaczami puszczającymi dymka wszędzie gdzie się da, myjącymi samochody pod blokiem...itp.
      Ano nic nie robią. Bo tu nie ma interesu...
    • Gość: Obywatelka Zakazać! IP: *.takihost.net 18.07.11, 23:49
      Postuluję, by również zakazać ustawowo używania zwrotów "Gabinet paznokcia" i "Klinika włosa". To mnie obraża jako człowieka.
    • Gość: Lukasz "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.11, 23:59
      "Ja też bardzo bym prosił, żeby używać słów adekwatnych do zwierząt mimo wszystko - poparł go Wojciech Mojzesowicz (PJN)."

Hmmmm. "Ty świński ryju"?
    • Gość: katowiczanka "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.ip.netia.com.pl 19.07.11, 09:35
      widac ze w naszym sejmie dysktuje sie o istocie problemu - co tam sytuacja BEZDOMNYCH zwierzat, wazniejsze jest to jakies przymitonka sie wobec nich uzywa. a te zwierzaki maja sobie wiecej z czlowieki i wiecej rozumu niz madralisncy poslowie na sejm!
    • Gość: klara "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.11, 10:20
      Rozpacz mnie ogarnia.
      Pan poseł Rzymełka może zajął by się czymś pożytecznym? Może wspomógł by jakieś schronisko dla BEZDOMNYCH zwierząt, albo zadziałał w przyspieszeniu normalizacji ustawy o ochronie zwierząt?
      Słowa nieważne, ludzie opamiętajcie się! Ważne jest jak tym zwierzakom pomóc i nie robić z tego kolejnej sprawy polityczno-wyznaniowej!!!
    • Gość: gaj Sanktuarium IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.11, 13:52
      Kolejne debilne dosłowne tłumaczenie. Ehh, czemu "ekolodzy" są tak głupi?
    • smurrfff Panom (p)osłom gratuluję 28.07.11, 18:36
      Wspięcia się na Himalaje bezduszności i megalomanii. Wstyd. Tak traci się wyborców. Dziękuję za podanie nazwisk tych osobników, wraz z ich przynależnością partyjną.
    • Gość: mieszkaniec Ligoty "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.11, 23:39
      No i przerżnął P. Rzymełka wybory :D
      Mieszkańcy Ligoty bardzo lubią zwierzęta :P
      A kiedy usunie Pan ten znak zakazu zatrzymywania i postoju przed swoja posesją na Ligocie?
      Nie ma on żadnego uzasadnienia. Tak też traci się wyborców.
    • Gość: agata z "Bezdomni bywają ludzie, zwierzęta mogą być bez... IP: *.home.otenet.gr 25.10.11, 17:50
      tak... widac jak sloma jeszcze z butow wychodzi!!!
      kiedys i chlop byl albo panski albo bezpanski i caly jego dobytek tez!
      posiadanie zwierzecia jest rownie odpowiedzialne z posiadaniem dziecka! trzeba tez jakos zmienic w takim razie pytanie "masz dzieci?" bo jak to brzmi?! masz kota? masz psa? masz dzieci? hahahahaha
      adopcja i inne takie pasuje do wszystkich zwierzat, my chyba tez nimi jestesmy , wiec o co chodzi?
      pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka