Dodaj do ulubionych

ESCULAP PRYWATNA KLINIKA POŁOŻNICZA czy ktoras tam

IP: 195.117.38.* 24.09.04, 17:23
chcialm zapytac czy ktoras z Was rodzila w klinice polozniczej Esculap w
Bielsku , jezeli tak to czy bylaby uprzejma podzielic sie opinia na temamt
tej kliniki, ogolnie swoimi wrazeniami......
a i jeszce jedno slyszalam ze tam mozna wykonac cesarskie ciecie na
zyczenie , czy to prawda???
Z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • Gość: mama Re: ESCULAP PRYWATNA KLINIKA POŁOŻNICZA czy ktora IP: *.kolnet.com.pl / *.kolnet.com.pl 26.09.04, 11:28
      Witam, ja miałam rodzić w tej klinice i gdy zaczął się poród to zadzwoniłam do
      lekarza, była to niedziela w nocy i lekarz poinformowal mnie,że poród nie może
      się odbyć u nich bo jeden z lekarzy jest 100 km stąd u rodziny. Ta klinika to
      nieporozumienie na dodatek płatne badania o czym mnie nie poinformowano, jest
      tam ponuro, pusto i nieprzyjemnie, zdecydowanie odradzam. Teraz nie żałuję, że
      tam nie urodziłam, bo w razie jakichkolwiek komplikacji przy porodzie jest się
      przewozonym do szpitala, bo nie ma tam odpowiedniego lekarzy, sprzętu, leków
      itd. a w szpitalu nie są zadowoleni,że nie rodziło się u nich. Co do cesarki to
      podpisuje się zgodę na jej odbycie, doszły mnie słuchy, że kosztuje ok.600zł. a
      miły pan przy rozmowie twierdzi, ze w klinice tej nie ponosi się żadnych
      kosztow, a i jeszcze znieczulenie bodajże 150zł. Pozdrawiam!!!
    • ivetka1 Re: ESCULAP PRYWATNA KLINIKA POŁOŻNICZA czy ktora 27.09.04, 12:51
      dziekuje za odpowiedz, hmmmmm, troche mnie zaskoczylas opinia na temat tej
      kliniki, ponuro , pusto brak sprzetu....ale naprwde Ci dziekuje nie wiedzilam
      ze tak to tam wyglada. Duzo jest postow na temat kliniki w Krakowie na Ujastku,
      duzo oczywiscie pozytywnych opinii, natomias o Bielsku nikt nic nie pisze...
      • Gość: Monika Re: ESCULAP PRYWATNA KLINIKA POŁOŻNICZA czy ktora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 07:46
        Czy moze kotoś cos powiedziec na temat porodów w Eskulapie, słyszałam dużo
        pozytywnych opini.......

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka