i.n.f.i.n.i.t.y 09.06.05, 19:19 Czy ktoś orientuje się gdzie w Bielsku pani doktor ma swój gabinet(ulica, numer telefonu, w jakich godzinach przyjmuje)z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.powiat.bielsko.pl / 80.51.191.* 10.06.05, 12:22 Przyjmuje na ul. 3 Maja przy przejściu podziemnym- nie wiem jaki to jest nr budynku. Telefonu niestety nie ma, a przyjmuje we wtorki i piątki po południu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obecna Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.05, 15:24 Wklejam link, może Ci pomoże: www.lmm.pl/przychodnia/lista1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.katowice.agora.pl / *.katowice.agora.pl 10.06.05, 15:55 Małecka-Holerek Monika 43-300 Bielsko - Biała, 3 Maja 31b tel. Tel.: (0-33) 818 05 52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiri Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: 62.233.152.* 10.06.05, 16:00 slyszalam o tej lekarce dobre rzeczy, ale w sumie od kobiet w ciazy - ze wspaniala pod kontem prowadzenia ciazy a pozniej wyczytalam na jakims forum , ze ona uznaje tylko naturalne metody planowania rodziny. czy to prawda. planowac rodzine to moze ja planuje, ale na razie bardzo nie naturalnie i szukam dobrego ginekologa, ktory by mnie prowadzil, teraz antykoncepcja hormonalna, pozniej ciaza itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.powiat.bielsko.pl / 212.160.152.* 13.06.05, 13:25 Jeśli nienaturalnie, to na pewno nie u dr Małeckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nixx Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:18 To wspaniały lekarz. Bardzo dobry kontakt z pacjentem, niestety nie wiem nic o jej podejściu do antykoncepcji ponieważ byłam jej pacjentką w czasie ciązy. Nie ulega wątpliwości ze jest osobą wierzącą i być moze to ma wpływ na stosunek do antykoncepcji nienaturalnej. Ale polecam, jest bardzo uczciwa. Odpowiedz Link Zgłoś
agatenka79 Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK 28.08.05, 09:50 Słyszałam o niej same dobre opinie A ile kosztuje wizyta? Trudno się do niej dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia20 Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK 07.09.05, 21:33 nawiedzona,malo kompetentna ,nie zauważyła cysty na jajniku a gdy poprosiłamo tabletki antykoncepcyjne,gdyż one zmniejszają cysty,to sie oburzyła.beznadziejna.pozwolila bym miala cystę 9 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sturt Re: dr MONIKA MAŁECKA-HOLEREK IP: *.devs.futuro.pl 12.09.05, 16:44 przyjmuje we wtorki i czwartki w kamienicy na 3. Maja, wejscie koło sklepu ogrodniczego przy skrzyżowaniu z ul. Piastowską. Godziny: 16-18, ale lepiej sobie wcześniej przyjść, żeby zająć kolejkę. Odpowiedz Link Zgłoś