Dodaj do ulubionych

CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY

IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.06.05, 14:39
WITAM.
Z mezem przeprowadzamy sie w okolice Bielska, maz stad pochodzi, ale juz
dluzszy czas tam nie mieszka.
Wy znacie swoje miasto. Czego brakuje w Bielsku? Co jest potrzebne? Mam na
mysli jakas firme, knajpe, sklepy, uslugi itp. Czy jest cos, po co musicie
jezdzic do innych miast, a co przydaloby sie w Bielsku?
Pozdrawienia!
Obserwuj wątek
    • Gość: rosół z kury Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: 149.156.209.* 11.06.05, 14:58
      Tanie ksero....
      • Gość: MILUTEK Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 11.06.05, 15:16
        Tanie, tzn.? Gdzie takie ksero mialoby wziecie?
      • Gość: marv Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.euro / *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 22:31
        tanie ksero już jest na Komorowickiej 10gr od str. ale jeżeli miałoby być
        jeszcze taniej to nie mam nic przeciwko:)
    • Gość: Adek Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 23:18
      Miasto BB.
      Otóż panuje tutaj dosyć wielak konkurencja,wiele firm jest na poziomie.
      Ile macie do zainwestowania?
      Jakie macie dośw zawodowe?
      Chyba musicie wziasc to pod uwagę.
      Chodzi mi po głowie profesjonalny sklep zoologiczny ( wiem , wiem są sklepy
      takowe ).
      gastronomia...hmmmm nie odważyłbym sie .
      Predzej coś handlowego lub produkcja ( wedle uznania )
      • Gość: dominos Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:42
        A ja wlasnie mysle o gastronomii z tym ze weekendowo-nocnej zwlaszcza.Zauwazcie
        jakie tlumy sa w weekend w mr hamburgerze czy nawet na stacji benzynowej bo
        tylko tam mozna w nocy (po imprezie:) ) zjesc.Z tym ze musialoby to byc w
        centrum miasta no i w tygodniu tez by sie przydali jacys klienci:)Cos w rodzaju
        kebaba jak w Krakowie by sie przydalo.
        • Gość: Adek Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 20:22
          Jak by mial byc Kebab , to moge dac namiary na goscia , ktory oferuje cos w
          rodzaju franczyzy.
          • aliveinchains Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY 12.06.05, 20:28
            A może rockoteka - koncerty, imprezy, piwo i dużo ostrej muzyki...tego w BB nie
            ma chyba? Trafić po prostu w taką niszę klientów.....
            • adek28 Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY 12.06.05, 20:48
              Tu bym sie pisał.
              Ojjjojojojj.
              Tylko , że jak pamietasz Radio Delta .... -(
              Radio Rock Tychy ....-(
              Niestaty muza takowa chyba , niemuza nie umiera , ale ludzi coraz mniej
              sluchajacych takowej.
              Ja sie ostałem -)
        • Gość: HiP Bingo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.05, 22:11
          Ostatni pociąg z Wa-wy przyjeżdża o północy (ten do Budapesztu). I konia z
          rzędem temu, który znajdzie w centrum B-B czynny punkt gastronomiczny, gdzie
          możnaby coś ciepłego zjeść o tej porze. Może nawet być kebab.
    • bulas911 Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY 13.06.05, 10:02
      Restauracja chińska by sie przydała, ale nie taka jak w klimczoku bo to tragedia
      jest. Chińszczyzna musi być dobra i tania. danie ok. 10 zł a nie 20 zł.
      • Gość: bolec Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 13:42
        za darmo nic nie ma. jak chcesz dobra chinszczyzne TANIO to se kup zupke w
        proszku albo kubek knorra :)
        • bulas911 Re: CO WARTO ZROBIC W BIELSKU??? ZAKLADANIE FIRMY 14.06.05, 12:16
          kto mówi że za darmo, wyraźnie pisze że za 10 zł (np. kurczak słodko-kwaśny) a
          nie za 25.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka