Dodaj do ulubionych

Cimosiek chce zostac prezydentem.

28.06.05, 19:53
Bandyta kandytuje na prezydenta szefowac jego kampani na najwieksza
zlodziejka Jolka. Czyzby Polacy zapomnieli jak urobil polskie banki na 40
milionow dolarow, wywierajac na nie naciski, aby udzielaly pozyczki jego
kolesiom na budowe fabryki osacza krwi, gdzie lamano wszelkie zasady
bankowosci, nie bylo fazowych zatwierdzen prac, i zaplat za wykonana prace
dla podwykonawcow, a zlodziejaszki jego kumple siedzieli w Angli, aby uniknac
odpowiedzialnosci, potem odpalili mu dole na konto Jolki niby charytatywne
konto, ktore jest zwyklym praniem ukradzionych pieniedzy. Teraz ta spolka
chce odroczyc odpowiedzialnosc prawna. W USA ten facio gnilby w ciupie.
Kiedys mial nawet tupet powiedziec ze bylo to ryzyko biznesowe. Jezeli on
zostanie prezydentem to uwierze ze Polacy sa najglupszym narodem swiata, a
Polska krajem bezprawia i oligarchyjnych rzadow postkomunistow, ktorzy
traktuja Polske jak prywatny folwark. Szlachetny Zawisza gotowy wyciagnac
miecz i poscinac im glowy.
Obserwuj wątek
    • aliveinchains Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 28.06.05, 20:08
      Nie lubie wszelkiej mascisocjalistów z wyjątkiem tych brytyjskich....ale o USA i jak tam jest wspaniale to mi tu nie gadaj......nie tacy nie siedza w ciupie a powinni.
    • raf_bb Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 29.06.05, 21:59
      pitur1900 napisał:

"Jezeli on zostanie prezydentem to uwierze ze Polacy sa najglupszym narodem
      swiata, a Polska krajem bezprawia i oligarchyjnych rzadow postkomunistow,
      ktorzy traktuja Polske jak prywatny folwark"

A ja w to uwierze jak wygra Lepper
      • mcmaxim Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 29.06.05, 22:20
        on nie zostanie... ale kto - to ruletka... miedzy trzema.
        • pitur1900 Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 01.07.05, 05:06
          W Polsce jest zbyt wielu nieukaranych zbrodniarzy komunistycznych i przy
          biernosci i apati spolecznej byli komunisci przy wzmozonej propagandzie znowu
          zwycieza oglupiajac ten zagubiony narod. Oczywiscie oddalajac dobrobyt. Ja
          uwazam ze wrogiem czlowieczenstwa i natury czlowieka jest lewusostwo,
          libertynizm, liberalizm i socjalizm.
          • Gość: Mari Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.05, 09:01
            A ja bede głosowała na Cimoszewicza!!!!. I co nazwiesz mnie także bandytą i
            złodziejem? Szkoda z takim jak Ty dyskutować!!!!
            • mcmaxim Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 01.07.05, 09:20
              zlodziejka nie ma podstaw, ale bandytka owszem: pomagasz komuchowi wrocic do wladzy.
              • wislok1 Na Cimoszewicza głosują Czarzasty, Miller, Kutz... 01.07.05, 11:49
                ..Jakubowska, Rakowski itd.
                Kwiat PRL ( czerwony kwiat )
              • Gość: Mari Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.05, 12:52
                Ukrywacie się pod nickiem wiec myślicie że jesteście anonimowi i możecie
                bezkarnie,wszystkich, którzy myślą inaczej niż Wy nazywać bandytami i
                złodziejami.Nie znacie prawa?
                • mcmaxim Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 01.07.05, 14:47
                  bynajmniej, nie ukrywam sie, jesli jestes wystarczajaco bystra to szybko znajdziesz moje imie, nazwisko i conajmniej telefon do mnie :-)
                  a kto cie zlodziejem nazwal?
              • Gość: Mari Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.05, 13:05
                A może Ty nie wiesz co oznacza w języku polskim słowo "bandyta"?
              • Gość: Mari Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.07.05, 13:17
                Przeczytaj Ty oraz inni ,żebyście nie nadużywali tego słowa, nie wiedząc co ono
                znaczy :

Słownik Wyrazów Obcych, Wydawnictwo Europa

bandyta (wł. bandito) społ. osoba dokonująca napadu z bronią w ręku,
                morderstwa, rozboju. Hasło opracowano na podstawie „Słownika Wyrazów...
                :
                • mcmaxim Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 01.07.05, 14:49
                  owszem, ale poza definicja slownikowa jest tez definicja moralna.
                  i wiesz o co chodzi. a tak jak ty masz prawo mowic o mnie co chcesz, tak ja mam prawo mowic o tobie. polska to jest wolny kraj, a wolnosc wypowiedzi gwarantuje nam wszystkim konstytucja.
                  ps. bandyta moge nazwac rowniez kogos, kto popiera innych bandytow, prawda? nie mowie ze cale sld to bandyci (bo faktycznie bym jeszcze trafil przed sad za znieslawienie;) i tak samo nie powiedzialem wprost, ze ty jestes bandytka. jednak zastanow sie, dziecko, kogo popierasz...
                  • Gość: Mari Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.07.05, 13:14
                    Nie jestem dzieckiem,a z człowiekiem o takich pogladach moralnych nie chcę i
                    nie będę dyskutować.
                    • mcmaxim Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 02.07.05, 14:50
                      ehm... sadze ze jestes jednak dzieckiem, ze nie zdajesz sobie sprawy kogo popierasz. a to ze nie chcesz dyskutowac tylko obnaza twoj brak argumentow za tym co robisz.
            • wikin Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. 01.07.05, 15:04
              a potrafisz chociaż uzasadnić wybór
              bo znam takie, które niegdyś mówiły, że zagłosują na pana c. bo jest
              najprzystojniejszym z kandydatów
            • Gość: Pol Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: 216.250.74.* 02.07.05, 03:45
              Szkoda ze nie rozumiesz co to jest rownosc wobec prawa. Lubisz dawac sie
              nabijac w butelke lub jest z uprzywilejowanych komunistow. Wybor jest Twoj ale
              czy masz czyste sumienie? Odpowiedz sobie sama.
    • wislok1 Powrót do przeszłości, PRL wraca 01.07.05, 12:08
      JESTEM, WIĘC PISZĘ
      Najważniejsze są kadry
      Dzięki sprawnej kampanii promocyjnej Cimoszewicz schodzi jak proszek z
      wybielaczem bez chloru. Już ma prawie 40 procent poparcia i jak tak dalej
      pójdzie, może ono dojść do 120. Nie wiadomo, jaki ma program, poza tym, że
      Polska potrzebuje zgody i jedności wobec jedynie słusznej linii, czyli nowej
      edycji jedności moralno-politycznej narodu. Ale niewykluczone, że programem
      Cimoszewicza są ludzie, którzy go otaczają i wspierają.
      Piękna to lista zasłużonych. Są na niej między innymi M. F. Rakowski (członek
      PPR od 1946), Janusz Reykowski (PZPR od 1949), Władysław Markiewicz (PPR 1946),
      Longin Pastusiak (PZPR 1957), Antoni Rajkiewicz (PZPR 1948), K. T. Toeplitz
      (PZPR 1954). Są zasłużeni artyści: Kazimierz Kutz (ZMP od 1949), Mariusz
      Chwedczuk (autor plakatu VI Zjazd PZPR), Zofia Wolska (odznaczona Złotym
      Medalem Leninowskim ZSRR i Ojczyźnianym Orderem Zasługi NRD) czy Marek
      Wawrzkiewicz, szef Neozlepu (członek PZPR 1972).
      Są młodsi, ale też zasłużeni. Jolanta Kwaśniewska, małżonka Aleksandra, i Adam
      Gierek, syn Edwarda. Są Ryszard Kalisz, JerzySzmajdziński, Jacek Piechota,
      Marek Siwiec, którzy przenieśli tradycje PZPR przez SdRP do SLD i niosą je
      dalej. Są dziennikarze mediów niezależnych i pluralistycznych: Wiesław S.
      Dębski i Joanna Rawik ("Trybuna") oraz Jerzy Domański ("Przegląd"). Są wybitni
      fachowcy, jak prof. Zdzisław Sadowski, ekonomista antykryzysowy. Jest nawet
      dwóch piłkarzy, Grzegorz Lato i Jerzy Dudek. Dzięki temu drugiemu popularność
      Cimoszewicza wśród kibiców Liverpoolu jest większa niż królowej brytyjskiej.
      Ci wszyscy zasłużeni Polacy to jest program Włodzimierza Cimoszewicza. Chociaż
      oczywiście nie sposób wykluczyć, że jest odwrotnie. Że to Cimoszewicz jest
      programem tych ludzi. Programem dla Polski.
      Maciej Rybiński
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=25825178&v=2&s=0
      • mcmaxim Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca 01.07.05, 14:51
        eh... nic dodac nic ujac... daj Panie Boze zeby prezydenckie wygral Tusk, a parlamentarne POPiS... (i to w tej kolejnosci!)
        • Gość: dominos Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 10:24
          No i z tym sie zgadzam.Ale jak bede mial wybierac pomiedzy Cimoszewiczem a
          Kaczorem napewno wybiore Cimoszka.On wydaje mi sie nie jest takim betonem
          komunistycznym jakm ludzie go otaczajacy.A tak a pro pos wolnosci(w tym
          wolnosci slowa) mxmaximie to mimo ze jest gwarantowana w konstytucji to
          ograniczana jest przez ustawy szczegolne.Grnice wolnosci wyznaczaja podobne
          prawa innych obywateli jak rowniez calego spoleczenstwa.Tylko prostaki pojmuja
          wolnosc jako prawo do robienia co sie chce.
          • mcmaxim Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca 02.07.05, 10:31
            well... przy ukladnie kaczor-cimosiek w II rundzie, kaczor. postkomuchm na pohybel. on moze betonem nie byc, ale reprezentuje beton. kwachu tez sie kiedys nie wydawal betonem...
            a co do wolnosci slowa: wiem ze jest mimo wszystko regulowana, i przede wszystkim nie wolno nikogo pomawiac publicznie, a poza prawnymi uregulowaniami sa tez przeciez moralne. dlatego napisalem wyzej to, co napisalem.
            • Gość: Kuna Marii ma rację!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 01:49
              Marii ma rację - trzeba popierać Cimoszewicza!!!! Jest to nasza jedyna nadzieja
              na zachowanie klubu "Krakowskiego Przedmieścia" Jest szansa na dalsze hapanie!!
              Rozmawiałem z Gałganowem - też jest zachwycony!
              • Gość: Żagiel do Kuny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:57
                Tak, mój Kuno! Całe szczęście, że są jeszcze ludzie myślący tak jak Marii! Bo
                nie wyobrażam sobie zwycięstwa w wyborach prawicy! Tylu dobrych i oddanych
                towarzyszy pozbyło by się swoich biznesów! Brawo Marii - widać, że mądra z
                ciebie kobita - tak trzymaj!!!!
                • Gość: prezio do Kuny i Żagla! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 10:03
                  Nie znam panów! Nic nie wiem o jakichkolwiek przekrętach. Nie znam słóżb
                  specjalnych ani Gałganowa! Nie mam pojęcia kto to Kluczyk! Nie wiem, nie
                  pamiętam! Mogę przyjść przed komisję by zatańczyć i zaśpiewać! Tylko, po co?....
            • Gość: dominos Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 10:23
              No niestety w naszym pieknym kraju moralnosc, zwlaszacza w kregach mylnie
              nazywanych elita stoi na niskim poziomie i dlatego wszystkie niemal sfery zycia
              musza byc regulowane prawnie.W krajacho wysokiej kulturze,rowniez prawnej nie
              ktorych spraw wogole nie trzeba regulowac bo poprostu ludzie sa porzadni.A u
              nas trzeba wprowadzac przepisy prawne zeby np przestepca nie piastowal urzedow
              w samorzadzie(Co dziwne prezydentem kraju takowy moze byc).
        • Gość: mucha Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.07.05, 22:24
          A mnie się pan Cimosz podoba. Bardzo mi się podoba. Najbardziej jego ładna
          buzia, bardzo ładna buzia. Śliczniutki. A najbardziej będzie mi się podobała
          Twoja mina Maksiu, jak z PO nie urodzi się żaden prezydent a PiS znowu będzie
          w mniejszości, na co się zanosi. A Tobie znowu zostanie marne poletko do
          uprawiania .... Forum.
          • mcmaxim Re: Powrót do przeszłości, PRL wraca 06.07.05, 23:09
            z osoba ktora mowi do mnie po imieniu - co oznacza ze mnie zna - a nie chce sama sie ujawnic, nie dyskutuje.
            zegnam.
          • Gość: pająk Do muchy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 01:59
            Chyba chciałeś napisać, że PiS będzie w większości....
            A do Maxa - wiesz, drogi przyjacielu jaką personę wspiera PO w Bielsku, jacy
            ludzie wchodzą w skład zarządu bielskiego PO, i kto jest szefem tej
            struktury??? Bo z Twojej wypowiedzi odczytałem, że nie wiesz....
            • mcmaxim Re: Do muchy 07.07.05, 07:57
              hmmmz.
              1. jesli na mnie naskakujecie, ze niby popieram PO to nie wiem czy sie nie pomyliliscie, bo akurat marzeniem moim partia ta nie jest
              2. co do PO w bielsku, to nie lubie ich za jedno najbardziej: za poparcie w wyborach obecnego prezydenta miasta.
              zeby bylo smieszniej: w bielsku biuro poselskie PO jest na pl. ratuszowym...
            • mcmaxim Re: Do muchy 07.07.05, 08:06
              aaa... ps. przew. zarzadu bielskiej PO jest Jan Kanik.
    • Gość: Patriota Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: 216.250.74.* 05.07.05, 23:57
      To_ci_moska marod powinien postawic przed sadem, za spieniewierzenie pozycji
      spoleczne i miesznie pozycji z osobostymi korzysciami. Jestem za postawieniem
      go przed sadem za kradziez 40 milionow na nigdy nie wybudowana fabryke osacza
      krwi. Jego kumple do dzisiaj smieja sie w Angli jak wyrowali polskiego
      podatnika a Mosiek teraz jest niby uczciwym i odpowiedzialnym politykiem.
      Polecam aby go powiesic w najlepszym miejscu odstrzelic.
      • Gość: Polak Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.ipt.aol.com 29.08.05, 23:14
        Pamietacie jego slowa podczas powodzi 1000-lecia? "Mogli sie Ubezpieczyc" Gdy
        na calym swiecie pomaga sie ludziom poszkodowanym poprzez kataklizmy.
        Bezczelnosc. Potem nazwal ryzykiem biznesowym kradziez 40 milionow dollarow na
        domnieniemana fabryke osacza gdzie byl wspolorganizatorem przestepstwa. Ni
        ebede juz wspominal o jego nikczennych przemowieniach na zjadach PZPR. Ten
        czlowiek powinien byc powieszony za jaja dla przykladu.
    • Gość: Mate Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.aster.pl 03.09.05, 15:07
      A co na to Twój lekarz?
      • Gość: Pytajnik Re: Cimosiek chce zostac prezydentem. IP: *.c207.msk.pl 04.09.05, 05:56
        Mate - a co na to t w o j psychiatra? Jescze cie nie wsadził w kaftan?
    • Gość: Wyborca Wkrotce wybory... IP: *.c207.msk.pl 05.09.05, 21:59

Dziadek w NKWD, tata w PZPR, dzieci w USA - głosuj na zaradnych !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka