Dodaj do ulubionych

Prezydent Bielska wg PIS

24.01.06, 23:35
na forum Katowic trafiłem na taki wątek:
"Prezydent Bielska wg PIS"

bardzo ciekawe. PISuary, to jednak są szelmy. Ale jeden forumowicz, a raczej
dwóch znanych nam doskonale panów M. podłapuje ich styl działania wzorowo.

www.zapis.w.szu.pl/sylwetki.php?id=41
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=35563726
Obserwuj wątek
    • Gość: dominos Re: Prezydent Bielska wg PIS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 10:35
      A to miałeś wątpliwości co do PISuarów? Wybierzmy prezydenta z PISu to zaraz
      zniknie fontanna z Chrobrego i stanie tam krzyż (nie chodzi o kwestie wiary
      tylko zdrowego rozsądku.Poza tym co to ma za znaczenie z jakiej opcji jest
      prezydent miasta?Czy nie chodzi o to aby dobrze zarządzał gmina i tworzył
      klimat dla inwestorów?Największą moim zdaniem zmora polskiej samorzadności jest
      jej upolitycznienie(a raczej politructwo).Wiem że to utopia ale moim zdanie
      kandydat na radnego lub prezydenta miast powinien mieć zakaz należenia do
      partii politycznej bo potem to gó..o z Sejmu przenoszą pod nasze domy!
    • Gość: Kaligula Re: Prezydent Bielska wg PIS IP: *.bielsko.dialog.net.pl 25.01.06, 15:41
      Pis - to istna bandyterka!!
    • Gość: misio Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 16:59
      Niedobrze mi się robi, jak to wszystko widzę...
      • pieprz.kajenski Re: Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? 25.01.06, 17:58
        krok, po kroczku i będziemy mieć cudny kraj:

cytat z poniższego artykułu:
        "To już chyba przesądzone. Będzie zakaz handlu w niedzielę. Wielkie sieci nie
        będą mogły wejść do mniejszych miejscowości, trudniej im będzie również
        otwierać duże sklepy. Projekty takich ustaw - złożonych w grudniu w Sejmie -
        popiera parlamentarna koalicja PiS, Samoobrony oraz LPR."

serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,3129575.html
        nie wiem jak Wy, ale mi się dosyć często zdarzało bywać w markecie w Niedziele.
        Może nie na zakupy, ale po coś konkretnego i niespodziewanie potrzebnego, bo
        tylko tam miałem możliwość to kupić.
        • pieprz.kajenski Re: Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? 25.01.06, 18:00
          acha, tak na marginesie zakaz handlu w niedziele będzie dotyczył wszystkie
          sklepy, łącznie z malutkimi, bo konstytucja i prawo UE uniemożliwia dzielenia
          pod tym względem podmiotów. Tak więc jak komuś się zachce świeżej bułeczki w
          niedzielny ranek.... ,to niech poczeka do poniedziałku.
          • Gość: stanley Re: Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:41
            W latach mojej młodości w niedzielę były otwate w Bielsku dwa sklepy -
            "Delikatesy".Można tam było zakupić niezbędne artykuły spożywcze.W niedzielę
            szliśmy z rodzicami do kościoła a potem jeżdziliśmy na wycieczki.Jestem
            wdzięczny moim rodzicom za ich troskę o moje wychowanie.Kiedy czytam wypowiedzi
            niektórych internautów to jestem przerażony.Jaka będzie przyszłość mojej
            Ojczyzny jeśli taką mamy młodzież?
            • Gość: ddd Re: Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 18:11
              Jeśli uważasz, że Ci, którzy notorycznie w niedzielę spędzają czas w marketach,
              dzięki ich zamknięciu polecą nagle w góry to jesteś w tzw. "mylnym błędzie".
              Zapewne tłuszczyk będą odkładać siedząc przed telewizorami.
            • Gość: Nowszy Do Stanley'a IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 19:43
              A czyny społeczne i dobrowolnie-przymusowy udział w obchodach 1 Maja, 22 Lipca
              i rocznicy Rewolucji Październikowej też pamiętasz Staszku vel Stanley'u?
              • mcmaxim Re: Do Stanley'a 27.01.06, 22:19
                Gość portalu: Nowszy napisał(a):

> [...] dobrowolnie-przymusowy udział w obchodach 1 Maja, [...] też pamiętasz [...] ?

Ej, no... :-) Fajne to bylo :-) Przynajmniej ludzie d... z domow ruszali :-D
                Nie, nie jestem za powrotem PRL ani za zadna (prawie? demokracja to tez pewna jej forma) dyktatura. Ale fakt faktem, ze zaklady fajne majowki nieraz urzadzaly :-)
          • mcmaxim Re: Wy również macie dość kaczkowatej IV RP??? 26.01.06, 22:35
            Ciekawe, bo w Reichu dokladnie tak jest, znaczy w niedziele i swieta, oraz soboty po poludniu wszystkie sklepy zatrudniajace wiecej niz kilka (jakies 5, ale pewien nie jestem) osob maja zakaz pracy.
            • Gość: Alan NIestety dla ciebie - mało Kaczek!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:35
              Gzy ktoś z was czytał w ciągu ostatnich 4 lat ogłoszenia o sprzedaży przez
              Gminę B-B nieruchomości na nowo remontowanym Bielskim Rynku (i w przległych
              ulicach)?????
    • Gość: DMPS Re: Prezydent Bielska wg PIS IP: *.wroclaw.mm.pl 26.01.06, 21:42
      Pzreciez to jest ponizej krytyki. To co sie dzieje na wyskoich szczeblach
      wladzy jest niczym co za chwile beęda wyczyniać cwaniaczki w regionie. Przeciez
      te podzialy na sylwetki za/pzreciw trąci jakąs chora ideologia (nazywajac
      oględnie). W imie czego oni to robia?. Podzial wyglada mniej wiecej tak
      członkowie PIS cacy, nie PIS-be. Obłęd, czysta zazdrośc i obłuda
      PRECZ Z PIS
    • mcmaxim Re: Prezydent Bielska wg PIS 26.01.06, 22:37
      Odstawiajac na boczny tor to, ze nie lubie PiSu, to ten art o prezydencie to akurat jedna z prawd goralskich: scyro prowda.
      • Gość: Kaligula Re: Prezydent Bielska wg PIS IP: *.bielsko.dialog.net.pl 27.01.06, 08:17
        oj maximku maximku....... kiedy Ty wszystkim powiesz kogo Ty tak w swoim sercu
        lubujesz??
        • mcmaxim Re: Prezydent Bielska wg PIS 27.01.06, 08:49
          Aj, alez to zadna tajemnica: lubuje samego siebie, hyhyhy ]:->
          PS. mozesz sie merytorycznie odniesc do mojej wypowiedzi?
    • Gość: Ratio No NIE ! IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 27.01.06, 08:35
      Tak, tak ! To że alkaida istnieje i terrozryzuje świat to też wina Kaczyńskiego.
      I cały ten bałagan w kraju od 15-lat to może też zasługa Kaczyńskiego ?
      To że Krywult nie radzi sobie w mieście - to też wina PiS - u, bo nie stwarza
      mu warunków ?
      Odnoszę wrażenie, że w większości reprezentujecie rozczarowany elektorat PO no
      i musicie troszkę odreagować. Ale proszę nie popadajcie w absurdy !
      • mcmaxim Re: No NIE ! 27.01.06, 08:53
        Mi osobiscie chce sie smiac z wyborcow PiS, ktorzy ciagle chcieliby na to
        ugrupowanie glosowac pomimo ciaglego i ewidentnego lamania obietnic
        przedwyborczych.
        • Gość: dominos Re: No NIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:00
          A mi ich troche żal.No bo jak tu sobie poradzić z myślą że głosując na PIS
          głosowało sie jednocześnie na kryminalistów których dużo w Samoobronie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka