dsz27 05.06.06, 12:06 Nie wiem jak Was ale mnie ta pogoda zaczyna dobijać. Nic tylko deszcz, wiatr i zimno:-( I jak tu wyjść z Maluszkiem na spacer. Pozdrawiam Dominika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madida Re: Ciągle pada... 05.06.06, 12:50 U mnie jeszcze dzidzia w brzuszku ale chętnie bym gdzieś się ruszyła-waga pędzi do przodu jak szalona;)).Ale gdzie?? W taką pogodę!!Nie chce sie!! P.S. Jest opcja : jakiś hipermarket! Bleeeeeeeeeee............... Odpowiedz Link Zgłoś
dsz27 Re: Ciągle pada... 05.06.06, 13:16 Mój Kubuś już jest ze mną:-) a na spacerze już od dobrych kilku dni nie byliśmy. Musze go wystawiać na słonko (którego nie ma) bo jest jeszcze troszkę żółciutki. Wiesz w ostateczności i hipermarket jest jakimś wyjściem byle nie siedzieć w domu:-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rioter Re: Ciągle pada... 05.06.06, 13:57 A my właśnie wróciłyśmy ze spacerku!!!!! Jak tylko wyjrzało sloneczko szybciutko sie zebrałysmy i myk na polko. Udało nam sie troche połazic i nie zmoknąć. Spadło na nas tylko kilka kropelek ale spokojnie je przeczekałyśmy i ruszylyśmy dalej. Było warto bo te kilka ostatnich dni siedzenia w domu zaczynało sie koszmarnie dłużyć. pozdrawiam i namawiam chociaż do krótkich wypadów. Justyna mama Oliwki(23.01.2006) Odpowiedz Link Zgłoś