Dodaj do ulubionych

Bielsko-Biała - Skoczów

IP: *.dial.pl 06.07.06, 08:51
Czy ktoś może wie kiedy zakończy się remont drogi pomędzy Bielskiem a Skoczowem?
Od roku oprócz totalnyhc korków nic się tam nie dzieje.
Kto jest za to odpowiedzialny? Znowu układ i PO?

Czy nie ma żadnej siły, żeby to się ruszyło i zakończyło w jakims przyzwoitym
terminie?
Obserwuj wątek
    • albrecht1 Re: Bielsko-Biała - Skoczów 06.07.06, 10:14
      Terminu nie znają nawet najstarsi górale.
      Ale moze Chuck Norris zna odpowiedź? :)
      • Gość: JAD Re: Bielsko-Biała - Skoczów IP: *.dial.pl 06.07.06, 15:32
        To co znowu nie ma odpowiedzialnych i winnych, a my mamy stac w korkach?
        • albrecht1 Re: Bielsko-Biała - Skoczów 07.07.06, 22:40
          Dziwisz się? Przy okazji otwarcia tunelu pod Hulanką, przeczytałem komentarz, iz
          był roczny poslizg w pracach, ale miasto przyjeło wyjaśnienia wykonawcy. I
          cześć, żadnych kar, potrąceń. Płatne jak za robote w terminie.
          Tutaj będzie podobnie.
          • laureno Re: Bielsko-Biała - Skoczów 08.07.06, 13:18
            Wykonawca zbankrutowal, koniec dyskusji.
    • Gość: Arbaal z Białej Re: Bielsko-Biała - Skoczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 18:15
      2008? Optymistycznie?
      Płakać się chce. W Chorwacji przez 10 lat zbudowano z 700 km autostrad w tym
      około 400 w terenie porównywanym do niskich tatr.
      U nich się dało a u nas. Szkoda słów
      • albrecht1 Re: Bielsko-Biała - Skoczów 07.07.06, 22:38
        W Polsce jest płasko, nie ma tylu górzystych terenów, to jest "trudniej".
        • kerio74 Re: Bielsko-Biała - Skoczów 08.07.06, 00:26
          Nie chcę bronić nikogo, bo i czas i jakośc drogi pozostawiają wiele do życzenia,
          ale w Chorwacji temperatura nie spada raczej poniżej zera przez cały rok, więc
          mogą robic cały czas....Choć z drugiej strony góry tam strome i wysokie, w
          każdym razie bardziej niż w Ogrodzonej
          • Gość: ddd Re: Bielsko-Biała - Skoczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 14:10
            > ale w Chorwacji temperatura nie spada raczej poniżej zera przez cały rok, więc
            > mogą robic cały czas....

Ale u nas chyba niższymi temperaturami nie są zaskoczeni. Niech przynajmniej
            planują realnie a nie wystawiają się na ciągłe pośmiewisko
            • gilu33 Re: Bielsko-Biała - Skoczów 10.07.06, 12:56
              a kto sie tam przejmuje poślizgami w czasie ? kto sie przejmuje partacką
              robotą? nikt,bo jak za komuny nikt za to nie ponosi odpowiedzialności.Droga
              Bielsko-Skoczów mogła byc zakończona spokojnie z rok temu, w końcu kawałek przy
              Ogrodzonej jest w remoncie od ponad 4 lat...dopóki gospodarką będą rządzić
              politycy,tak długo będzie syf.Teraz szykuje sie nam remont Bystrzańskiej,
              ciekaw jestem ile miesięcy, albo zim, wytrzyma położona nawierzchnia...? Jestem
              przekonany, że po pierwszej zimie od położenia, asfalt a raczej mieszanka, będa
              miały dziury. Aleć od czegóż są przeklęte zimy i mrozy ..!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka