Dodaj do ulubionych

...zdycham...

07.07.06, 16:01
normalnie zdycham...

nic nie jeste w stanie mi pomóc w te ukropy
siedzę w domu całymi dniami, na ogród wyłażę wyłącznie powiesić pranie w
trybie ekspresowym i zaraz zmiatam nazad, czując się jak suszona morela :P

nie wiem jak dożyję do porodu...

a tyle chciałabym móc porobić a tu kicha na całej linii - zwyczajnie padam z
nóg, nie mam siły, toczę się jak balon, a spuchnięta jestem na cacy -
wyglądem zaczynam przypominać przydowmowy zbiornik z gazem :P

dziś zajechałam autem do sklepu, podjechałam po moją żabę do babci no i efekt
jest taki, że konam przed monitorem

wczoraj wąż odebrał łóżeczko :))
cieszyłam się przeokrytnie
dziś chciałam już szyć pościelowy komplecik i baldachim, ale nie mogę...

wiem, że nawet nie uniosę nożyczek, a co dopiero maszyny, by ją postawić na
stole :(

normalnie tragedia!

czyżbym zamieniała się w żywy kloc? o matko!!!

terminie porodu przybywaj!!! bo mama będzie kaput! :P
Obserwuj wątek
    • ewal-m Re: ...zdycham... 07.07.06, 19:38
      dokładnie czuje to samo ... koszmar
      chce deszczu!!!!
      głowa mi pęka od siedzenia pod wentylatorem :-(
      a ten czas przez upały tak się powoli wlecze, buuu...
    • milka968 Re: ...zdycham... 07.07.06, 20:49
      Dolaczam do Was:) To nie lato - to pieklo!!! Tez mam juz dosyc. Zazdroszcze
      ogrodka i balkonu. Ja sie dusze na X pietrze w bloku wystawionym na poludnie.
      Szlag mnie trafi przez ten miesiac chyba:( Ale wiecie co? Upaly maja byc tylko
      do czwartku. Potem mam nadzieje, ze odpusci na chociaz dwa dni:)

Pozdrawiam Was mocno:)
      3majcie sie
      Ania
      • ladydaisy Re: ...zdycham... 07.07.06, 21:01
        cześć, milka taaaak....upał odpuści na 3 dni a potem upał uderzy ze zdwojoną
        siłą :) a miało być chłodne i mokre lato a tu grzeje od połowy czerwca.....
        nie martw się jakoś damy radę, a co do mieszkania na X piętrze to są tego
        uroki....widok masz taki z okna jak zadna z nas....:)
        pozdr.
        • milka968 Re: ...zdycham... 07.07.06, 21:13
          No hej ladydaisy:) A wiesz, ze tez gdzies slyszalam o tym, ze ma byc
          najpaskudniejsze lato od kilku lat? Liczylam na to bardzo ale sie zawiodlam. A
          podlamalam sie wczoraj jak mama mi powiedziala, ze ma byc najcieplejsze lato od
          dawien dawna:( Ja chce zime!!!!
          • milka968 Re: ...zdycham... 07.07.06, 21:14
            Z upalu bredze chyba - ma byc najcieplejszy od kilku lat lipiec:)

• kiniabb Re: ...zdycham... 07.07.06, 21:35
              No co wy czujcie się jak w byście były krajach południowych tylko piasku i morza
              brak :D
              Ale na poważnie czasami jest ciężko.Dzisiaj padam z nóg,zasnęlam od strzału jak
              dawałam Oliwce cyca,chodze po domu w majteczkach-bokserkach i górze od stroju
              bikini,małą już dzisiaj chyba dwa razy do wanienki wkładałam a i okno mam na 8
              piętrze od zachodu więc po południu non stop słońce :/Dobrze że w tym czasie w
              pozostałych dwóch jest cień :D Ale takie są uroki lata.Za zimno zle za ciepło
              jeszcze gorzej ;)
            • luciii to ja się chyba zakopię w ziemi aż ukropy zejdą 07.07.06, 21:37
              inaczej to sobie przeżycia nie wyobrażam :P

myślałam, że to ja jedna jestem taka rozmemłana od upału, ale widzę, że to
              ciąża i ukrop jadą po nas jak po "łysych kobyłach"

wprawdzie za zimą to ja nie tęsknię, ale troszkę chłodu by się przydało :P

trzymajmy się! :))
              • ciri_77 ciut Was podenerwuję :) 09.07.06, 09:58
                Ja juz jestem szczęśliwie podzielona i na upały nie narzekam. Dziewczyny całymi
                dniami w wózku w ogrodzie, ja śmigam z praniem, pieluchy schną jak złoto. Będę
                im mogła dawać mniejsze dawki wit D3 bo przy takim słońcu robi sie tego od
                groma. Tylko na mineralna zbankrutuje, potrafię wypić zgrzewkę w półtorej dnia.
                (acha i praktycznie zrzuciłam cały ciążowy nadbagaż, zostało mi 3,5 kg z 21 )
                Jak dla mnie lato całkiem całkiem, a wszystkim ciężarówkom życzę szczęśliwego
                doczekania do finału (moje córy przyszły na świat gdy po kilku upalnych
                czerwcowych dniach przyszła burza, więc miejcie się na baczności - w wojewódzkim
                brakło wtedy miejsc na porodówce)
                • luciii :DD ależ ci fajniście! najbardziej to zazdroszczę 09.07.06, 18:33
                  córeczek do tulenia :) hihi
                  fakt, dla was to wyśmienita pogoda, choć czasem bywa za gorąco :)

wyściskaj małe laseczki :)
                  ja na swojego szkutka jeszcze ponad miech muszę zaczekać
                  • ciri_77 Re: :DD ależ ci fajniście! najbardziej to zazdros 09.07.06, 19:21
                    Do tulenia moich panienek ustawia sie dłuuuuga kolejka i całe szczęście ze je
                    karmię naturalnie bo chyba bym się nie dopchała :) A moje panienki urodziły się
                    w 37 tygodniu, więc tule je o trzy tygodnie dłużej ;) Życze Ci żeby szkutek
                    jeszcze ciut poczekał, ale czy to będzie ponad miesiąc to tylko On sam wie :)
                    • e_rubi Lato z 14 miesieczniakiem tez jest Ok :-) 10.07.06, 19:41
                      to ja tez podenerwuje troche...my z Zoskiem kazda wolna chwile pluskamy sie w wodzie, Mloda caly dzien jest na spacerach, dzien dlugi i jak wroce z pracy to jeszcze tyle mozna zrobic...
                      a powaznie, jeszcze tylko kilka tygodni i bedziesz tulic maluszka, zycze Ci zeby jak najszybciej zlecialo. a teraz odpoczywaj ile sie da i relaksuj sie :-)
                      • luciii :DDD ja tak za rok będę miała, jak Ty teraz ;D 11.07.06, 11:17
                        póki co siedzę w domku i z nudów szyję co popadnie :P
                        za to moja córka bawi się wyśmienicie - codziennie jedzie do babci i pluska się
                        w Żylicy z koleżeństwem do wieczora :DDD

pozdrowionka :) i buźka dla małej :)*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka