ploka 14.09.06, 12:47 Chcę zapisać moją 4-letnią córkę do zespołu wokalno-tanecznego w Bielsku. Czy ktoś może mi coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: Zespół dziecięcy w B-B 14.09.06, 13:08 my zaczynamy powoli, tzn najpierw grupa taneczna dla 4 latków. Nie wiem czy dla maluchów jest coś wokalno-tanecznego. Warto by sprawdzic w domach kultury. Julka uczęszcza na "kubiszówkę" na ul. Słowackiego. Ta placówke moge polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
ploka Re: Zespół dziecięcy w B-B 14.09.06, 15:23 Dzięki za informację. Co to jest ta "kubiszówka"? Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: Zespół dziecięcy w B-B 14.09.06, 17:36 Wojewódzkie Centrum Wychowania Estetycznego Dzieci i Młodzieży im. W. Kubisz, ul. Słowackiego 27a, tel. 812-58-86 Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: Zespół dziecięcy w B-B 14.09.06, 20:21 wiesz dzis miałam okazje podejrzec te zajęcia :) w sumie mozna to nazwać to grupa taneczno-wokalną. Pieknie to wyglada w wydaniu czterolatków :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalena21 Re: Zespół dziecięcy w B-B 14.09.06, 17:06 Jarzębinki, działające pod patronatem BCK, swego czasu takie maluchy przyjmowały, nie wiem czy tak jest nadal, znam rodziców kilkorga dzieci, które tańczą tam obecnie i sobie chwalą. Odpowiedz Link Zgłoś