wiolek26 15.11.06, 14:13 Dziewczyny gdzie mogę w Bielsku dostać niedrogie spodnie ciążowe, co prawda to pocztake ciazy ale już mam ciasne moje dotychczasowe ubrania. Dziękuje za podpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybkaisia Re: Zapytanie o cicuhy ciązowe 15.11.06, 15:21 Hej, ja też zaczynam już nosić spodnie na 'gumce recepturce':). Zrobiłam rozeznanie w sklepach ale jeszcze nie byłam: sklep na przeciwko parkingu pod Klimczokiem w pasażu w kierunku dawnej hali targowej, Klimczok (ale ponoć marny wybór) Brzusio Mamy na 11 Listopada (mniej więcej na przeciwko banku PKO) i jeszcze prywatka przy dworcu (za przejściem podziemnym jest taki rząd prywatek i w jednej z nich podobno jest duży wybór ciuchów i znośne ceny) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: Zapytanie o cicuhy ciązowe 15.11.06, 16:56 mam cieple spodnie z brazowego tweedu , noszone moze 2 m-ce wiec jak nowe. Kupilam w sklepie internet. 9fashion za 110zł. Moge je odsprzedac jesli rozmiar bedzie pasował (to jest chyba L, odpowiednik 40-42, moze byc noszony az do 9 m-ca ciazy ze wzgledu na szeroki elastyczny pas) Odpowiedz Link Zgłoś
kotaa Re: Zapytanie o cicuhy ciązowe 15.11.06, 20:40 Brzusio Mamy na 11 Listopada, tam jest takie centrum handlowe - "biała", czy jakoś tak i na I piętrze - przede wszystkim bardzo duży wybór, bo i jeansy i dużo sztruksów i materiałowych. I przymierzać można do woli, wiem, bo kupowałam. I na spodniach się nie skończyło:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wiolek26 Re: Zapytanie o cicuhy ciązowe 16.11.06, 09:19 Wiesz kwaliczek jeśli tylko by pasowały bardzo chetnie bym je wzięła za rozsądną cenę. Może podałabyś mi wymiary nogawek i pasa? Odpowiedz Link Zgłoś
kwaliczek Re: Zapytanie o cicuhy ciązowe 16.11.06, 21:31 wiola, zdjecia i wymiary wysylam Ci na mail Odpowiedz Link Zgłoś