Dodaj do ulubionych

lokal na wesele

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.12.06, 17:33
hej bielszczanie !
Jakie miejsce (fajne ale niezbyt drogie) polecilibyście na wesele??
podzielcie sie doświadczeniami ;)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: AS Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.12.06, 19:50
      Dom Weselny Bartek - Bielsko-Biała, ul. Kryształowa. Doskonała organizacja,
      bardzo dobre jedzenie, ładna sala - zwłaszcza ta na piętrze. Co do cen - w
      porównaniu z innymi lokalami stosunkowo tanio.
      Pozdrawiam!
      • Gość: sara Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.12.06, 21:13
        to jest tam gdzie sie jedzie na hałcnów?
        • Gość: AS Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.12.06, 19:28
          Tak.

www.bartek.bielsko.pl/
          ul. Kryształowa 14a,
          43-344 Bielsko-Biała
          (0 33) 810 77 82, 0 601 063 617
          • Gość: sylwo2 Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 20:10
            daj spokoj bylem tam na sylwestra i lipa za kazda herbate dodatkowo trzeba bylo
            placic slabe jedzenie nie polecam
            • Gość: AS Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 08.12.06, 20:22
              No bez przesady, wesele to nie sylwester, nikt Ci nie kaze placic za herbate:-)
              Co do jedzenia to rzecz gustu, bylismy tam 3 razy, znajomi tez kilka razy i
              jakos kazdy chwalil jedzenie - duzo i dobre. Moze jak byles na sylwestra to
              kucharz mial gorszy dzien ;-)
              • Gość: magia26 Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.12.06, 10:05
                lokal na wesele fajny chociaż rozdzielenie na dwóch salach nie sprzyja
                klimatowi ale największy minus terminy zarezerwowane do 2008 roku !!!
    • Gość: Adek Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 21:35
      Ja robilem w Papudze ale nie jest tanio.
      Polecam Zajazd Szumny na Zajeczej w Jaworzu
    • silwer81 Re: lokal na wesele 07.12.06, 22:31
      Bartek w Hałcnowie, byłam 2 razy- całkiem przyzwoicie, dobre jedzenie, fachowa
      obsługa. Skoro już jesteśmy przy tym temacie, to polecam ci skrzypka na ślub-
      naprawdę warto, tel. 504-965-571.Pozdrawiam.
    • Gość: Gość Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:51
      A karczma pod lotniskiem - wie ktoś??
    • Gość: kassiekk Re: lokal na wesele IP: *.ath.bielsko.pl 08.12.06, 11:52
      nie wiem jaki Ci polecic w bielsku, ale jesli interesuje cie rowniez sala
      weselna to polecam sale w Rybarzowicach jest swiezo po remoncie ja tam biore
      slub w maju a 5 lat temu miala tam moja siostra , tylko wiesz kucharki lub
      katering musisz sobie zalatwic sama bo to tylko sala.
      • mojave Re: lokal na wesele 08.12.06, 11:59
        polecam Zajazd pod Źródłem w Bystrej- -dobre jedzenie, mila obsługa, rozsądne
        ceny i miejsca noclegowe jak ktos ma przyjezdnych gości.
        • Gość: Staruszek Re: lokal na wesele IP: *.dsl.bell.ca 08.12.06, 19:36
          mojave napisała:

> polecam Zajazd pod Źródłem w Bystrej- -dobre jedzenie, mila obsługa, rozsądne
          > ceny i miejsca noclegowe jak ktos ma przyjezdnych gości.
          .........masz jakis namiar ....corke wyswatam za rok i cos poszukuje rowniez.
          • Gość: magia26 Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.12.06, 13:02
            witam
            jestem zainteresowana organizacją wesela w tym zajeździe (Zajazd pod Żródłem-
            BYSTRA), już wstępnie się dowiadywałam ale bardzo mi zależy na waszej opinii.
            Bardzo proszę o bardziej szczegółowy opis co i jak było z jedzeniem i salą bo
            to najważniejsze.
            Dziękuje z góry
    • Gość: kasia Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.12.06, 21:57
      a słyszał ktos cos o Wrzosowej chacie (podobno gdzies koło lotniska) ?
      • mojave Re: lokal na wesele 11.12.06, 08:12
        telefon do zajazdu: (33) 817 07 60,
        mialam tam wesele latem tego roku i jestem batrdzo zadowolona i gościom też sie
        bardzo podobało.
    • Gość: bio Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 07:35
      polecam WiLLe Barona na Zywieckiej.Lokal bardobsługa też.zo romantyczny jedzenie
      dobre
    • Gość: magia26 Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 18.12.06, 13:53
      Bartek ale dopiero w 2008 wolny
      Villa Barona ale obsługa dodatkowo płatna
      Beskid bo razem ma noclegi
      • Gość: zuza Re: lokal na wesele IP: 212.203.141.* 18.12.06, 14:04
        Dom weselny Apollo ul.1 Maja kiedyś tam było kino a teraz odbywaja sie wesela.
    • foos Re: lokal na wesele 18.12.06, 14:06
      Dom weselny w Janowicach - www.dom-weselny.bielsko.pl, ceny maja przystepne,
      obiekt calkiem nowy, taras, kawiarnia, miejsca noclegowe- mysle ze terminy tez
      sie jeszcze znajda.
    • Gość: zuza Re: lokal na wesele IP: 212.203.141.* 19.12.06, 10:05
      A macie może namiar na jakiś dobry zespół?
    • Gość: kasia Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 11:46
      a cos na skromne weselne przyjęcie na ok 35 osób??
      • Gość: kassiekk do zuza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 17:26
        zespoł mogę ci polecic z Żywca nazywa się Quatro, bedziemy mieli go na weselu.
        ja jestes zainteresowana to pisz
        • Gość: verso Re:wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.12.06, 01:15
          18 lutego będą w Bielsku targi ślubne, to można coś wybrać, zwłaszcza, że wtym
          dniu wszyscy mają jakieś rabaty.
          • mila602 Re:wesele 05.01.07, 23:34
            proszę o opinie na temat wesela w Transportowcu
            pozdrawiam
            • Gość: magia26 Re:wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 09.01.07, 08:27
              hej w Transportowcu miałam studniówkę, pytałam o wesele ale mój termin mieli
              zajęty.
              Co moge poiwiedzieć....hmmm jedzenie (chociaz weselne jest zapewne bardziej
              bogate) było smaczne, obsługa uprzejma, rozstaw stołów no to już zależy ile
              ludzi. Parkiet nawet duży...w zasadzie fajnie. Wszystko zalezy co ci zaoferują
              w cenie.
              Duży plus to piękne położenie.
      • Gość: marjory Re: lokal na wesele IP: *.coig.pl 09.01.07, 15:09
        Może Maska (dawny Orient). Ja tam robiłem niedawno chrzciny na 30 osób i było
        ok. W sumie mają tam sale, do której znacznie więcej osób wejdzie więc i na
        normalne wesele warto sprawdzić.

A w ogóle to polecam Papugę. Bardzo ładna sala, dobra obsługa, bardzo fajny
        ogród do którego można sobie wyjść. Papuga to niezły hotel więc jest dość
        luksusowo, a dla pary młodej jest w cenie pokoik. Ot lokal z klasą. Co do cen to
        radzę sprawdzić osobiście - 1,5 roku temu ceny były porównywalne z innymi lokalami.

O Bartku słyszałem kiepskie opinie - zabawa na dwóch salach, zaduch na piętrze,
        no i jest tam jakoś tak... studniówkowo.

Z kolei Wrzosowa Chata to przecież pizzeria. Byłem tam na pizzy i było ok, byłem
        na przyjęciu z okazji komunii i było marnie. Wesele w pizzeri to chyba nie jest
        dobry pomysł... chyba, że ktoś chce niby na ludowo - drewno i zapach pizzy ;)
        • Gość: kasia Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.07, 19:30
          a gdzie jest ten lokal "Maska" ?? pierwsze słyszę o takim...
          • Gość: Marjory Re: lokal na wesele IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.01.07, 22:18
            Maska to dawny Orient. Jest to przy ulicy zdaje się 3-go Pułku Strzelców Podhalańskich, ale nie mam pewności co do tej nazwy. W każdym razie jest to na rogu z ul. Wita Stwosza. Wystarczy pojechać od ronda (tego najstarszego na skrzyżowaniu Sobieskiego, Browarnej, Konopnickiej) w stronę cmentarza i wypatrywać na budynku po prawej wielkiej reklamy "Maska - z nami nie schudniesz". Najlepiej wejść i pogadać z kierowniczką, niech pokaże salę, menu (mnie bardzo smakowało :]). Doświadczenie w organizacji imprez to oni mają więc nie powinno być źle.

pozdrawiam
    • alexa83 Re: lokal na wesele 09.01.07, 10:10
      a co sadzicie o zajezdzie u Bułgara??
      • polabb Re: lokal na wesele 09.01.07, 12:51
        A gdzie to jest? Jaki jest koszt od osoby?
        • alexa83 Re: lokal na wesele 10.01.07, 08:31
          www.motel.bielsko.pl/ tutaj możesz sobie zobaczyć, koszt od osoby 120-140 przy cenie 140 ciasta, ciasteczka, owoce, napaje bez ograniczen, apartament dla nowozencow to chyba tyle z tego co pamietam. DLa mnie minusem jest to, że są 2 sale jedna do tanczenia druga gdzie sie je wolała bym wszystko na jednej ale ciezko cos znalesc, co polecacie?
      • polabb Re: lokal na wesele 10.01.07, 09:29
        A to juz zarezerowalas termin? A kiedy masz slub?
        • alexa83 Re: lokal na wesele 10.01.07, 10:13
          nie jeszcze nie mamy terminu narazie szukamy lokalu ale powiem, że ciezko nam idzie chcemy koniec sierpnia poczatek wrzesnia i teminy sa ale nie mozemy znalesc jakiejs fajnej sali na ok 95 osob:/
          • Gość: alb Re: lokal na wesele IP: 217.116.110.* 23.01.07, 11:50
            a co sądzicie o karczmie beskidzkiej?? miał tam ktoś wesele co mozecie powiedzie
            o tej karczmie?? zamierzam tam wynajac sale na wesele..i jak z jedzeniem
    • polopol Re: lokal na wesele 23.01.07, 19:49
      s15.bitefight.pl/c.php?uid=35783 lub s17.bitefight.pl/c.php?uid=30883
    • Gość: elisabetta Re: lokal na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 09:26
      Nie wiem jak w Bielsku, ale ja polecem Zajazd Beskid w Szczyrku. Któraś myslała
      o Bystrej, ale tam byłam na weselu i nie polecam. W zajeździe ja miałam slub i
      jedzenie pycha, obsługa miła wszystko ok i można wybierać z karty dania bądż z
      zestawów weselnych.Ceny ok. Ogólnie polecam. Adres www.beskid.szczyrk.pl
    • k7210 zobacz sobie... 20.02.07, 16:28
      ...liberum veto dawna kamieniczanka ul.karpacka 153 ceny mają od 90 zł.dobre jedzenie jest go mnostwo sporo zabraliśmy jeszcze do domu sala na ok.50 osob tył budynku od strony parkingu niezaciekawy ale reszta wyremontowana.zobacz może ci sie spodoba.
    • ishka82 Re: lokal na wesele 25.02.07, 21:20
      A czy ktoś może coś powiedzieć o restauracji Folwark na gen. Andersa?
    • Gość: M Re: lokal na wesele IP: *.c160.msk.pl 25.02.07, 21:59
      www.weselnica.lodygowice.com.pl

Krotkie terminy bo dopiero zaczynaja dzialalnosc i niedrogo.
    • Gość: k Wejdżcie na... IP: *.c31.msk.pl 27.02.07, 12:39
      ...onet czat do pokoju Bielsko możemy pogadać na żywo
    • zosanka Re: lokal na wesele 31.07.07, 11:14
      Czy może ktoś organizował wesele lub jakąś inną imprezę w sali bankietowej Nad
      Wagą? Proszę o informację na temat jedzenia i ogólnej organizacji :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka