Dodaj do ulubionych

Dobry okulista

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.07, 17:32
No właśnie - kto i gdzie? Może być jak najbardziej prywatnie. Dobry to znaczy
taki, który się postara nieco bardziej niż przelecenie literek na tablicy i
następny pacjent proszę. Wiem o Wylęgali, ale u niego podobno strasznie ciężko
z terminami, bo w Bielsku jest tylko parę godzin w tygodniu. Jakieś inne
propozycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Nowszy Re: Dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 02.03.07, 17:44
      Tylko dr Wylęgała. Nie przesadzaj z tymi terminami. Spróbuj sie zarejestrować.
      Czekałem 3 tygodnie.
      • Gość: Samotnik Re: Dobry okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 01:52
        > Tylko dr Wylęgała. Nie przesadzaj z tymi terminami. Spróbuj sie zarejestrować.
        > Czekałem 3 tygodnie.

Z ciekawości - ile za wizytę?
        • Gość: Nowszy Re: Dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 03.03.07, 07:36
          80,00 zł
          • Gość: mela Re: Dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.07, 11:44
            Przepraszam , czy ten lekarz to jest tylko bardzo miły, czy jest
            profesjonalistą i czy ma odpowiednie urzadzenia.Ja raz w roku jeżdżę do
            Kliniki w Katowicach,robie badania,których w Bielsku nikt nie jest w stanie
            zrobić z powodu braku aparatury ,do lekarza po krople chodzę na Komorowicką.
            • Gość: Samotnik Re: Dobry okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:20
              To jest jakiś mastah z kliniki AM w Katowicach, chirurg. Nie wiem jak sprzęt,
              ale sam lekarz jest z górnej półki.
              • Gość: Nowszy Baaardzo dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.07, 23:02
                Gość portalu: Samotnik napisał(a):
                > To jest jakiś mastah z kliniki AM w Katowicach, chirurg. Nie wiem jak sprzęt,
                > ale sam lekarz jest z górnej półki.

Co to znaczy "mastah"?
                A poza tym to nie "jakiś" i nie z kliniki AM w Katowicach, a z Okregowego
                Szpitala Kolejowego w Katowicach.
                Dr Edward Wylęgała ma na swoim koncie wiele dokonań w tym m.in. dokonał
                pierwszej w Polsce operacji transplantacji komórek rozrodczych nabłonka rogówki
                od spokrewnionego dawcy.
                Przyjmuje w Bielsku - Białej 1 x w tygodniu, we wtorki, nie w żadnej
                przychodni lecz w swoim prywatnym gabinecie przy ul. Piastowskiej 45, tel.0-
                33/812-66-76. Gabinet jest dobrze wyposażony w sprzęt, ale i tak najbardziej
                liczy się wiedza, umiejętności, zdolności i odpowiedzialność.
            • Gość: Nowszy Re: Dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 06.03.07, 23:17
              mela/ czy do tej kliniki w katowicach jeździsz, o tórej mowa pod niżej podanym
              adresem? Jeżeli tak , to współczuję.
              wiadomosci.onet.pl/1498445,11,item.html
              • Gość: mela Re: Dobry okulista IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.03.07, 12:20
                Właśnie do tej. Chcesz przekreslic dorobek Gierkowej tylko dlatego ,że jest
                alkoholiczką. Prawie każdego może to spotkać. Klinika w Katowicach do niedawna
                była jedynym ośrodkiem o najlepszym wyposazeniu , zreszta prawie każdy wie
                dlaczego. a może najlepszej kadrze.
    • Gość: tadzik Re: Dobry okulista IP: *.ds5.agh.edu.pl 06.03.07, 16:31
      a gdzie ten wylęgała ma przychodnie i jak sie z nim skontaktowac
      • Gość: Men Okulisty szukasz i kogo jeszcze ? IP: *.c31.msk.pl 06.03.07, 17:02
        Ja ci znajde jak chcesz . Zostaw swój adres , ja ci znajde i cie zaprowadze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka