magdulichaa 15.04.07, 19:15 pogoda taka piekna, że az chce sie żyć, dzisiaj kolejny dzień prawie w całości spędziłam z dziecmi na spacerach, było cudnie!! a wy jak wrażenia po tak pięknych dniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mpd3 Re: jak tam po dzisiejszych spacerkach??? 16.04.07, 08:49 Ja wczoraj rano rzuciłam hasło: "ale bym pospacerowała po Krakowie!" A mój mąż na to: "no to pakujemy małego i jedziemy". I tak spędziliśmy cudny dzień w jednym z moich ulubionych miast... Było bosko! Aż chce się żyć :D Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena_pi Re: jak tam po dzisiejszych spacerkach??? 16.04.07, 09:05 no mpd3 to ci się mężulek spisuje !!!! Może następnym razem westchnij i pomarz sobie o np........Kanarach, Sycylii a może Bałtyku kto to wie może i wtedy Sławek powie to jedziemy -hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: jak tam po dzisiejszych spacerkach??? 17.04.07, 08:16 :DDDD Pomysł niezły. Muszę wypróbować :DDD A tak swoją drogą - to fakt, na mężulka narzekać nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: jak tam po dzisiejszych spacerkach??? 17.04.07, 09:56 a ja wczoraj z pół dnia byłam z dzieciaczkami w Międzybrodziu, kurcze lampa jak w lecie, Mała się wyskakała, tak, że padła o 19 wieczorem jak stare dwadziescia, a Mały na polu prawie cały czas drzemał....ale było boskoooo!!!! zastanawiam się co dzisiaj robić, tzn gdzie pojechać, bo zapowiada się kolejny super dzień, macie jakies propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 No a dziś to już do bani niestety :((( 18.04.07, 07:10 Ciemno, szaro, buro... brrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: No a dziś to już do bani niestety :((( 18.04.07, 07:55 no niestety, nawet moja Magda nie mogła zwlec sie z łózka, a Mały o dziwo jeszcze śpi (niepodobne do niego, zasnął wczoraj o 19, i jeszcze śpi????? 5 miesięcy), na niego pogoda pewnie tak wpływa, a my dzisiaj idziemy do przedszkola na drzwi otarte, tylko zanim tam dojdziemy to przemokniemy do suchej nitki, mimo wszystko miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
madida co Wam bede mówić:))))... 19.04.07, 20:46 13 i 14 kwiecień zostanie nam dłuuuuugo w pamięci bo poszliśmy sobie na spacerek promenadą przy morzu z Gdańska do Sopotu i z powrotem , a na drugi dzień tzn 14 kwietnia spacerowaliśmy po Toruńskiej Starówce. Ech.... szkoda że tak szybko to minęło Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: co Wam bede mówić:))))... 20.04.07, 08:08 hmmmm, tylko pozazdrościć!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: co Wam bede mówić:))))... 20.04.07, 08:30 No, no, no! A ja tu z Krakowem wyskakuję... :D Madida, czy Ty byłaś tam z Zuzią u pana doktora? Jak się sprawy mają? Odpowiedz Link Zgłoś
madida Ano u doktora 20.04.07, 11:09 i wróciliśmy pełni nadzieii i optymizmu.Zuzia w tej chwili jest na odstawieniu sterydów-potrwa to 7 tyg. , naczyniak się wchłania i jest duuuża poprawa. I tylko jest jedno ALE- że może sie on "odrodzic" po odstawieniu leków choć szanse są małe - ale są. Mamy nadzieję ze tak się nie stanie. Samo wchłanianie potrwa pewnie ze 3 lata może i 4 , a co pozostanie to się laserem zlikwiduje.Z naczyniakami tak jest- nigdy do końca nie wiadomo co?kiedy? za jaki czas? -jedno jest pewnie że się wchłonie :)) i to jest najważniejsze. Pozdrawiamy cieplutko Magda i Zuzia P.S. Jak tylko znjadę chwilę wrzucę coś do galerii:). A wogóle ona jeszcze istnieje,hihihihi? Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Ano u doktora 20.04.07, 14:55 Aż tak daleko jeździcie do lekarza z Zuzią?, bo ja nie w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Miło słyszeć dobre wieści! 20.04.07, 14:58 :D Teraz już będzie tylko dobrze i coraz lepiej :D Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Magdulichaa 24.04.07, 22:08 tak,tak -takich mamy specjalistów że musiałam aż do Gdańska się wybrac żeby odpowiedniego znaleźć.Moja córeczka ma rozległego naczyniaka na buźce i tam właśnie jest leczona-właściwie to tutaj leczona a tam tylko konsultowana.Ale warto było się wybrać bo wiem że trafiliśmy na doskonałego lekarza. Teraz naczyniak sie wchłania i jak dobrze pójdzie to nastepnym razem jeżeli do Gdańska to tylko turystycznie:)). Pozdrawiam ,Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Magdulichaa 25.04.07, 09:38 ja z moimi szkrabami też do lekarzy wędruję w swiat do Łodzi, do IMiDZ też leczona jest tu a konsultowana tam, ciesze się, że znalazłaś dobrego lekarza i cieszę się , że ten naczyniak Małej się wchłania, a następnym razem do Gdańska to tylko pod Neptuna, pozdrawiamy gorąco, bo dzis kolejny piekn dzień Odpowiedz Link Zgłoś