Dodaj do ulubionych

USG 3D - dr Baliś

11.06.07, 19:46
Dziewczyny,

Mam pytanie. Czy była któraś w ciąży na USG 3D u dr Balisia?
Teraz my już jesteśmy w tyg. 31 z moim dzidziem i czytałam na innym forum, że
to już nie warto iść, bo dzidzia już duża i nie będzie cała na monitorku i że
to nie ma wrażenia...I czy warte jest to te 150 zł?
Wcześniej nie mieliśmy kasy, żeby iść...

Pozdrowionka
Ania

Obserwuj wątek
    • baska121 Re: USG 3D - dr Baliś 12.06.07, 07:22
      Po przykrych doswiadczeniach radze zrobic usg .nie koniecznie u dr.Balisia .Ja
      chodzilam do dr.Niemcewicza za 50 zl i te ciaze byly dobrze diagnozowane .W
      dzisiejszych czasach lepiej dmuchac na zimne .Pozdrawiam
      • magdalena_pi Re: USG 3D - dr Baliś 12.06.07, 08:02
        Popieram zdanie baski121 , lepiej dmuchać na zimne , a dr Niemcewicz jest
        świetny w czytaniu usg, bierze 50 zł, prowadził moją ciążę i odbierał Zuzke -
        naprawdę dużo mu zawdzięczamy, gdyby nie on nie wiem jak by się poród skończył
        ... Polecam .
        • lumja Re: USG 3D - dr Baliś 12.06.07, 08:45
          ale autorka pyta konkretnie o usg 3d, a nie wogole o usg, z czego wnioskuje, że
          zwykłe ma robione a chodzi jej o takie "extra", żeby dzidzie poogladac:) i kieć
          pamiatke na plycie.
          Z tego co sie orientuje, to w 31 tygodniu nie warto bo faktycznie, najlepiej
          dziecko widać do 24 tygodnia - przynajmniej tak mowią dziewczyny, ktore miały.
          • madida Re: USG 3D - dr Baliś 12.06.07, 12:24
            Warto iść w tak zaawansowanej ciąży tylko po to aby się upwenić że wszystko z
            dzidzią o.k. Choć na 2D też to można stwierdzić. Natomiast nie ma co liczyć na
            sliczne zdjęcie z usg do albumu bo faktycznie dzidzia już za duża.
            Niemcewicz może i dobry lekarz ale gbur. O Balisiu złego słowa nie słyszałam.
            Pozdr.
            • magdalena_pi Re: USG 3D - dr Baliś 12.06.07, 19:31
              Może Niemcewicz nie należy do najsympatyczniejszych lekarzy ale uważam, ze
              ważniejsze jest , żeby lekarz był fachowcem a nie milusi. Istotne jest żeby
              dziecko było zdrowe , choć oczywiście samopoczucie mamy też się liczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka