baska121 26.07.07, 14:03 Madida pochwal sie czy juz drepcze kroczki ? Wszystkiego co najlepsze dla malej Zuzi z okazji roczku . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weteranka13 Zuziu!!!! 26.07.07, 14:10 Przecież pięć minut temu czytałam, że się urodziłaś!!!! Wszystkiego najlepszego, roczna dziewczynko! Radości, wspaniałych ludzi, cudownych przygód. Świetnej codzienności i jeszcze lepszej niecodzienności! Pozdrawiamy urodzinowo! Odpowiedz Link Zgłoś
madida Dziekuję dziekuję :))) 26.07.07, 16:09 niestety jeszcze nie chodze bo coś miękawe nogi mam .ale staram się jak mogę, pupcie dźwigam,raczkuję i pewnie niedługo ruszę w długą:) za to spodobało mi się gaworzenie i cały dzień coś tam sobie gugam do mamy ,taty i całej reszty. i powiem Wam że podobają mi się faceci- mama mówi że mam normalne reakcje:)) lubie z nimi kokietować:uśmiecham, się zalotnie a potem myk pod pache mamy- bo jakby co to wstydliwa jestem;) i nie mogę uwierzyć że rok temu mnie z brzuch mamy wyjmowali-ależ mi źle wtedy było,ale się darłam....a co!! ale roczek zleciał i w sumie fajowo jest na świecie:)) Posyłam całuski wszystkim forumowym cioteczkom i forumowym koleżankom i kolegom Odpowiedz Link Zgłoś
karolina_pp I od nas też!!! 26.07.07, 21:55 Sto lat, sto lat! Wszystkiego najlepszego :o) Odpowiedz Link Zgłoś
luciii Zuzince sto lat! zdrówka przede wszystkim no i 27.07.07, 06:41 dużo uśmiechu na słodkiej buzi :)* wycałuj żabcię malutką :)*** Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Zuzia konczy roczek 27.07.07, 07:46 To już? Jak to możliwe? Jak to się stało? Zawsze wydawało mi się, że rok to sporo, a tu minął tak niepostrzeżenie... Piękny to był rok, prawda Madida? Dla Zuzinki tym bardziej: poznawanie własnych rodziców, odkrywanie świata - to jak podróż w kosmos dla nas :) Niech nam żyje dziewuszka w zdrowiu i z milionem powodów do uśmiechu! Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: Zuzia konczy roczek 27.07.07, 22:41 Tysiąca uśmiechów na co dzień, dużo zdrówka i samych fascynujących odkryć :))) Wszystkiego najlepszego :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Re: Zuzia konczy roczek 09.08.07, 23:07 Zuziu, my z Tymem również przyłączamy się do życzeń !!! Wszystkiego najlepszego maleńka, dużo szczescia w życiu i słoneczka ! :* 'Zuzia lalka nieduża I na dodatek cała ze szmatek W kratkę stara spódniczka Łzy na policzkach A w główce marzeń sto Refren: Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal Zuzia lalka nieduża płaszczyk za krótki Zbyt duże butki Fartuch biały z kieszonką w kieszonce słonko A w główce marzeń sto Refren: Lecz kocham ją najbardziej ze wszystkich moich lal Choć nie ma sukni złotej Zabiorę ją na bal. Zuzia lalka niewielka Bródka malutka Nos jak muszelka Oczy ma jak pięć złotych wełniane loki a w główce marzeń sto' Odpowiedz Link Zgłoś