adaja1 23.08.07, 14:36 Jak macie jakąś inwencję twórczą, bo mi zgasło - ogłaszam konkurs:)- na treść zaproszenia ślubnego - niestandardowego - może macie jakiś pomysł? Help! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: do wszystkich! hasło - ślub. 23.08.07, 15:00 może nie niestandardowe ale pisze :] "Zakochani i świadomi, że ich miłość to nie wiatr mają zaszczyt zawiadomić, ze chcą razem iść przez świat" i dalej ..... wraz z rodzicami serdecznie zapraszają itd Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: do wszystkich! hasło - ślub. 23.08.07, 15:27 wierszyków pisac nie bede ale mogę Ci doradzić moja koleżanke która robi świetne zaproszenia- wszystko ręcznie. Więc jakby co to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: do wszystkich! hasło - ślub. 23.08.07, 17:24 Bardzo proszę o namiary! Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: do wszystkich! hasło - ślub. 23.08.07, 17:25 Ładne, zaraz im podrzucę, dzięki:) i Twoje zaproszenia również im podrzucę! Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
lumja Re: do wszystkich! hasło - ślub. 23.08.07, 18:51 mysmy zamawiali w cartalia.com maja wielki wybor zaproszeń, wierszykow itp. Jak ktos woli obejrzec na zywo to maja swoje przedstawicielstwo w Kętach. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 polecam forum ślubne 24.08.07, 19:05 www.gimbla.pl - trzeba wejsc w dział "panny młode". Tam jest chyba wszystko - od szczegółowego omówienia każdego modelu kiecki poprzez dekoracje aż do zespołów i innych "dupereli". sama zaczerpnęlam stamtąd tekst zaproszenia i znalazłam fotografa-cudo Odpowiedz Link Zgłoś