Dodaj do ulubionych

Gocopper Bielsko-Biała

IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.09.07, 12:08
czy mozecie cos powiedziec o tej firmie?
widzialem ze sie reklamuja, ze odbieraja zuzyty sprzet elektroniczny za darmo
z domow
mozna do nich podobno zadzwonic i przyjezdzaja
Obserwuj wątek
    • Gość: Dorota Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:52
      A ma ktoś może namiary na tą firmę, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć?
      • nuova Re: Gocopper Bielsko-Biała 17.10.08, 19:14
        Gość portalu: Dorota napisał(a):

> A ma ktoś może namiary na tą firmę, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć?

506586570
    • Gość: czesio Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 18:32
      tak przyjezdzaja i za darmo odbieraja ale dzialaja nielegalnie na terenie Bielska gdyz nie posiadaja zezwolenia na prowadzenie zbiorki zurzytego sprzetu elektrucznego i elektronicznego od prezydenta miasta Bielska-Białej
      • Gość: mewa Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.09.08, 11:13
        to niech prezydent się spręży i wyda takie pozwolenie, bo ułatwi wielu ludziom
        życie, a to podobno Prezydent jest dla ludzi i miasta, a nie ludzie i miasto dla
        Prezydenta, ale mogę się mylić....
        Firma istotnie robi dużo dobrego, ode mnie też odebrali TV nieodpłatnie, polecam
        • Gość: gosc Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.gprs.plus.pl 10.10.08, 19:15
          nie dosyc ze nielegalnie to czesc sprzetu wyworza do lasu i tam zostawiaja.
          • Gość: dd Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.08, 22:10
            a skad takie ciekawe informacje??
    • Gość: maniek Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.sferanet.pl 09.01.09, 07:55
      już nie odbierają , próbowałem kilka raz sie dodzwonić i nic z tego ale jest za
      to lepsza firma mega service recycling z bielska białej oni odbierają z całego
      śląska i też bezpłatnie
      nr tel z samochodu 504 270 544 polecam
      • kocosek Re: Gocopper Bielsko-Biała 24.01.09, 13:00
        mega service recycling sa w całej polsce - nr na OLSZTYN 500 187 433
        • katiabb Re: Gocopper Bielsko-Biała 28.01.09, 14:49
          Właśnie, że w GoCooper nadal odbierają. Jestem z nimi umówiona na najbliższy
          poniedziałek.
      • Gość: Tomasz Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:41
        Zamawiałem odebranie sprzętu z Mega Service Recycling i nikt nie przyjechał.
        Natomiast świetnie spisała się firma PGO MB Recycling. Sprawnie i szybko
        odebrali zużyty sprzęt. Ich numer to: 0 602 261 656. Polecam.
        • Gość: zen eek Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:43
          Przyjechali z Kielc odebrać sprzęt ?!? jakoś w to nie wierze ...
          Ja pare razy korzystałem z usług mega service
          recycling ,uprzejmi,bezproblemowi i kompetetni panowie ponad
          normę,firma znana od 11 lat w całej Polsce,ostatnio maja tyle zleceń
          ze szczerze im współczuje,sam obecnie czekam na odbior
          A na marginesie wcale nie musza biegac po blokach zeby odebraxc
          sprzet bo ustawa mowi ze maja przyjac a nie jechac po sprzet,a jada
          i odbieraja bez kaski i łaski
          • Gość: Karolina Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.09, 18:54
            Firma GOCOPPER nadal działa na terenie Bielska-Białej oraz całego Śląska (i wielu innych miastach). Bez problemiczku odbiorą zużyty sprzęt. Już kilka razy korzystaliśmy z ich usług. Numer telefonu 0801 105 106 lub 95 7 51 51 51
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka