Gość: dd IP: *.bielsko.dialog.net.pl 29.09.07, 12:08 czy mozecie cos powiedziec o tej firmie? widzialem ze sie reklamuja, ze odbieraja zuzyty sprzet elektroniczny za darmo z domow mozna do nich podobno zadzwonic i przyjezdzaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorota Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 09:52 A ma ktoś może namiary na tą firmę, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć? Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Gocopper Bielsko-Biała 17.10.08, 19:14 Gość portalu: Dorota napisał(a): > A ma ktoś może namiary na tą firmę, bo ja nigdzie nie mogę znaleźć? 506586570 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 18:32 tak przyjezdzaja i za darmo odbieraja ale dzialaja nielegalnie na terenie Bielska gdyz nie posiadaja zezwolenia na prowadzenie zbiorki zurzytego sprzetu elektrucznego i elektronicznego od prezydenta miasta Bielska-Białej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mewa Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.zim.pcz.czest.pl 10.09.08, 11:13 to niech prezydent się spręży i wyda takie pozwolenie, bo ułatwi wielu ludziom życie, a to podobno Prezydent jest dla ludzi i miasta, a nie ludzie i miasto dla Prezydenta, ale mogę się mylić.... Firma istotnie robi dużo dobrego, ode mnie też odebrali TV nieodpłatnie, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.gprs.plus.pl 10.10.08, 19:15 nie dosyc ze nielegalnie to czesc sprzetu wyworza do lasu i tam zostawiaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.bielsko.dialog.net.pl 10.10.08, 22:10 a skad takie ciekawe informacje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.sferanet.pl 09.01.09, 07:55 już nie odbierają , próbowałem kilka raz sie dodzwonić i nic z tego ale jest za to lepsza firma mega service recycling z bielska białej oni odbierają z całego śląska i też bezpłatnie nr tel z samochodu 504 270 544 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kocosek Re: Gocopper Bielsko-Biała 24.01.09, 13:00 mega service recycling sa w całej polsce - nr na OLSZTYN 500 187 433 Odpowiedz Link Zgłoś
katiabb Re: Gocopper Bielsko-Biała 28.01.09, 14:49 Właśnie, że w GoCooper nadal odbierają. Jestem z nimi umówiona na najbliższy poniedziałek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 15:41 Zamawiałem odebranie sprzętu z Mega Service Recycling i nikt nie przyjechał. Natomiast świetnie spisała się firma PGO MB Recycling. Sprawnie i szybko odebrali zużyty sprzęt. Ich numer to: 0 602 261 656. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen eek Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 22:43 Przyjechali z Kielc odebrać sprzęt ?!? jakoś w to nie wierze ... Ja pare razy korzystałem z usług mega service recycling ,uprzejmi,bezproblemowi i kompetetni panowie ponad normę,firma znana od 11 lat w całej Polsce,ostatnio maja tyle zleceń ze szczerze im współczuje,sam obecnie czekam na odbior A na marginesie wcale nie musza biegac po blokach zeby odebraxc sprzet bo ustawa mowi ze maja przyjac a nie jechac po sprzet,a jada i odbieraja bez kaski i łaski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Gocopper Bielsko-Biała IP: *.gorzow.mm.pl 22.08.09, 18:54 Firma GOCOPPER nadal działa na terenie Bielska-Białej oraz całego Śląska (i wielu innych miastach). Bez problemiczku odbiorą zużyty sprzęt. Już kilka razy korzystaliśmy z ich usług. Numer telefonu 0801 105 106 lub 95 7 51 51 51 Odpowiedz Link Zgłoś