lotos.flower 29.09.07, 18:39 w superowym towarzystwie :* ciesze się że mogłam się z Wami zobaczyć p.s. fotki potem będą :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a-nulla Re: fantastyczne ognisko :) 29.09.07, 19:29 Mam nadzieję, że się dobrze bawiliście. Mnie niestety nie udało się dotrzeć - wczoraj wieczorem podjęłyśmy z koleżanką szybką decyzję, że jedziemy ucałować w chwili ślubu naszego ulubionego kolegę. A że slub był o 13 we Wrocławiu, trudno nam było wrócić na ognisko:( Szkoda, że nie da się zrobić w zyciu wszystkiego, na co mamy ochotę... Odpowiedz Link Zgłoś
a-nulla P.S. 29.09.07, 19:34 Czy skarbonkę dlakacperkową rzeczywiście założyłyście? Gdzie aktualnie się znajduje? Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 było super 29.09.07, 19:40 My juz tez jestesmy w domu zadowolone i pełne wrażeń .Miło było sie z wami spotkac i poznać osobiscie i cudowne Wasze dzieciaczki . Odpowiedz Link Zgłoś
guciobelin Re: było super 29.09.07, 19:55 Cieszę się, że się dobrze bawiłyście i troszeczkę zazdroszczę. Pogoda chyba wymarzona? Nie wychylam nosa z domu przez moją chorą bidulkę:-( A do skarbonki dl Kacperka można się jeszcze dorzucić? Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: było super 29.09.07, 20:14 Bylo super :-)) Mam nadzieje, ze to jeszcze kiedys powtorzymy Zosika padla w samochodzie i spi juz snem kamiennym. Jesli chodzi o skarbonke Kacperka to ma ja Ciri i jesli ktos ma ochote, to mozna sie jeszcze dorzucic. Ciri bedzie wplacala pieniazki na konto Kacperka. Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: było super - tyle że dla mnie za krótko:( 29.09.07, 20:28 ale i tak ciesze się że mogłam się z Wami zobaczyć.Niestety rodzinna impra była nagrana duuuuuuuużo wczesniej i musieliśmy być z różnych powodów. Jakoś wygspodarowałam godzinkę i byliśmy- ale to MAŁO MAŁO MAŁO-zdecydowanie za mało by pogadać. Ale co tam-mam nadzieję że nic straconego i wkrótce re-play spotkania:).Nie koniecznie przy kiełbasce.... Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: fantastyczne ognisko :) 29.09.07, 20:28 Mi też jest dobrze:) Ale padam i idę spać :) Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
akastel Re: fantastyczne ognisko :) 29.09.07, 20:38 My też dziękujemy za miłe popołudnie, szkoda, że mogłam być tylko na chwilkę i tylko z Ninką. Największą radochę miałaby na pewno Lila, wstrętne choróbska. Odpowiedz Link Zgłoś
madida a kto jeszcze dojechał? 29.09.07, 20:38 ja wyjeżdżaliśmy , widziałam blondynkę z małym ludkiem i dużym ludkiem jak dreptali Polną do góry i byli już bliziutko "naszego"miejsca.Czy ktoś taki dotarł?Kto? Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Podziekowania dla tatusiów 29.09.07, 21:09 .Podziekowania dla tatusow za rozpalenie wspaniałego ogniska a szczególnie dla meża ciri za zagaszenie (ten worek wody nie bagatela )Ciri kielbaski były pyszne .(madida do nas z dwojka nikt nie doszedł) . Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Basiu, a Tobie za organizację firewall'a, 29.09.07, 21:12 a czy przypadkiem nie trzeba dac Ci kasy, bo chyba musiałaś zapłacic za pozwolenie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
mysty było cudnie, ale zleciało szybko ! 29.09.07, 21:03 fajowo zobaczyc Was tak na żywca, hehehehe. Baby, to trza powtórzyc, może następnym razem bez dzieciaków i chłopów i... ma byc nas więcej !!!!!!!!!!!!! jestem so happy, że chyba umyję dziś wszystkie zęby - ta od zakazów :P ps. zrzucę zara zdjęcia, ale z 66 tylko niektóre nadają się do oglądania. Reszta nasłonecznione (wiadomo kto robił...) Odpowiedz Link Zgłoś
madida Mysty! 29.09.07, 21:16 66 zdj z czego 50 moja , co?hihihih tak nastawiłas na pstrykanie męza swego że mnie nic nie pozostało tylko pozowac.- nie obraże się - wrzyć wszytkie bedzie monotematycznie, hihihihihi A wogóle(1) - tak wracając do chrzcin to kazałaś mi szukac grubej baby - wiem ,wiem , było raptem 4mce po porodzie ale jakoś nie chce mi się wierzyć że z Ciebie jakać mega baba była w ciąży;). Więc następnym razem prosze bez ściem. No -teraz to Cie jużnamierze jakos. A wogóle (2)- błąkasz się czasem z Tymem po Leszczynach , Sraconce- bo widzisz znam Twego męża z widzenia - zdaje się że z jednego podwórka jesteśmy ;)) Może kiedy mały wypad męsko-damski, mam na mysli Zu i Tyma :0) na bulwary.O ile Zu zacznie chodzić - bo jak spacer to sapcer anie wożenie :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mysty Madida ! 29.09.07, 21:33 sama się w kadr pchałaś, więc teraz nie ściemniaj, buhahahaha !!!! -co do grubej baby - przecież widziałaś przepaskę na mym biodrze, Ty myślisz, że ja tak w celach rekreacyjnych ???? Dupa jak szafa (pięciodrzwiowa, z Ikei) - mówiłam Ci już wcześniej, że się znacie, bo Twój brat czy szwagier zna mojego szwagra (albo już coś poknociłam). A mój małżonek to typowy straceniak a właściwie 'leszczan' (leszczan ??!, fajne słow se stworzyłam) A wypady Z Tobą i Zuzinką zawsze i wszędzie, o ile noga mnie bolec nie będzie ! My mieszkamy bliziutko Bulwarów, właściwie jakbyśmy się mocniej wychylili z okna to wpadlibyśmy do korytka całowaj ode mnie kruszynkę :* w jedno puco, :* w drugie puco Odpowiedz Link Zgłoś
madida Re: Mysty... już bez wykrzyknika bo śpiom 29.09.07, 21:38 jak mi pisałaś o tym swoim M i moim szwagrze to ja pewnie zaciążona jeszcze była więc....hmmmm mogło ulecieć .....z kilogramami ,hihihihi. A na spacerek to sie spikniemy. Ide spać bo na zdjęcia to się nie doczekam chyba :) a ouzo do głowy mi z lekka uderzylo:))) i sennam jakaś. dobrej nocki .. Odpowiedz Link Zgłoś
ciri_77 miło było znajome gęby zobaczyc :))) 29.09.07, 23:46 i jak zwykle powiem - za krótko :), trza sie częściej widywać, zwłaszca gdy Ada przywozi wisniówke (której nie dane mi było skosztować, a mąz wspomina czule...) Odpowiedz Link Zgłoś
lotos.flower Re: miło było znajome gęby zobaczyc :))) 30.09.07, 07:44 no to trza teraz babskie spotkanie zrobić, zwłaszcza że mam w pamięci smak tej mmmmmmmm wiśnióweczki :D Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 Re: miło było znajome gęby zobaczyc :))) 30.09.07, 07:53 Tak tak =wiśnióweczka wyborna a spotkanie to trza szybko zrobic zanim nie urodzi .Może na Bulwarach ?A moze kto ma lepszą wisnioweczke ? Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Ciri 30.09.07, 19:13 trzymam dla Ciebie 4 łyki:) a mąż wspomina czule... wiśniówkę :( co za ból ;) Buziaczki dla całej rodzinki. Odpowiedz Link Zgłoś
monika_sn Re: fantastyczne ognisko :) 30.09.07, 09:11 Nam też się bardzo podobało! Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś