sabciass 19.10.07, 13:32 Mamy z Bielska, gdzie w waszym mieście jest jakiś sklep z dużym wyborem materiałów do szycia? Czas na nową chustę, a mojej pipidówie nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lotos.flower Re: Sklep z materiałami. 19.10.07, 13:48 www.bonotex.neostrada.pl/ polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 OOO! To własnie ta hurtownia 19.10.07, 13:54 przy Cieszyńskiej. Lotosek podał namiary na ten właśnie sklep, o którym pisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mpd3 Re: Sklep z materiałami. 19.10.07, 13:52 Niezbyt często odwiedzam takie sklepy, ale w drodze z Wapienicy do centrum, w okolicy lotniska (po prawej stronie) jest hurtownia materiałów. Kupowałam tam swego czasu pieluchy tetrowe. W centrum przy Stojałowskiego jest sklep obok blaszaka. Czasem wybierałam też coś na 11 Listopada, pod koniec (czyli od strony kościoła w Białej) po prawej stronie również. Myślę, że coś by się znalazło. P.S. czyli Ty również sama robisz chustę? Jakoś przeoczyłam ten fakt wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabciass Re: Sklep z materiałami. 19.10.07, 14:09 Prawie sama, nie mam maszyny ani nie potrafię szyć, ale mam pewną panią, która za paczkę kawy czy czekoladę chętnie mi obszywa te pięć metrów materiału:) Inaczej się nie da, jak widzę te ceny na necie, to mnie ściska. 300 zł za pięć metrów szmaty? Ja co prawda za zwykłą jednokolorową bawełnę, ale dałam ok. 20 zł. Teraz poszukam czegoś lepszego. Ale i tak nie wyjdzie mnie to więcej niż 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
adaja1 Re: Sklep z materiałami. 26.10.07, 10:28 Naprawdę żałuję, że wtedy nam spotkanie nie wypaliło:( Ja grzecznie leżę dalej, jakbyś była w Żywcu, zapraszam. Masz mój telefon? Odpowiedz Link Zgłoś