baska121 01.01.08, 06:39 Ja z mężem i Julka rozpoczelam go u sasiadow przy lampce szampana a pożniej na łące podziwiając petardy .po pólnocy padłam jak mucha ale było fajnie .I znów jestem o rok starsza z jednej strony . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baska121 Re: No i rozpoczał sie Nowy roczek 2008 01.01.08, 07:11 I tak wogóle to nie mówcie nikomu ile ja mam lat bo to tylko z jednej strony a wogóle po co mają wiedzieć no nie ?Wazne jest jak sie czujemy a nie ile lat mamy.Same sie przekonacie z czasem swoim . Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 A tak wogole 01.01.08, 07:36 To mowie wam że musiałyście dobrze zawalczyć skoro jeszcze spicie. Bo ja juz dawno nie śpie i czekam na relacje .... Odpowiedz Link Zgłoś
piekielkoe Re: A tak wogole 01.01.08, 08:46 no ja już też nie śpię :D -Nowy Rok przywitałam z mężem i chłopakami / o dziwo dotrwali do północy/ .Odpaliliśmy petardy, wypiliśmy szampana i podziwialiśmy petardy nad Żywcem- fajnie od nas widać.Chłopcy prze 1-ą poszli spać, niedługo pózniej ja też padłam chyba po tym szampanie który mi wyjątkowo w tym roku smakował ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
e_rubi Re: No i rozpoczał sie Nowy roczek 2008 01.01.08, 14:08 Ja juz tez od dawna nie spie, ale dopiero teraz zajrzalam na forum. Wlasnie wrocilismy z dlugiego zimowego spaceru. Zoska byla zachwycona Sylwestrem, tancowalismy razem, o polnocy wypilismy szampana i podziwialismy fajerwerki. Zosia sie wyspala poznym popoludniem i bez problemu dotrwala do polnocy. Poszlismy spac po 1 jak ustal huk petard. Dzis od rana nam powtarza, ze sylwester to jest swietna imprezka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-dziunia Re: No i rozpoczał sie Nowy roczek 2008 01.01.08, 15:22 Nasza Ala spędziła sylwestra z babcią, bo my wychodziliśmy dzisiaj z mężem do pracy o 4:45 :/ Ale było miło ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baska121 E rubi 01.01.08, 16:40 Usmoałam sie niesamowicie.Wasza Zosia jest niesamowita a jak Ty opisujesz to widze ja dokładnie i zanosze sie od smiechu .. Odpowiedz Link Zgłoś