Dodaj do ulubionych

Maximus ciąg dalszy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.08, 18:18
Po około 5 min. podeszła do nas druga pani stwierdzając, że szef wraz z pizzer manem stwierdzili, że pizza jest wypieczona, a surowe ciasto jest rzekomo warstwą serową. i reklamacji nie uwzględnią. A nie napisałem na początku, że pierwsze zjedzone 2 kawałki prze zemnie i kolegę były zjadliwe i, że zabierając sie do dalszej konsumpcji natrafiliśmy na surowe ciasto. Po dłuższej konwersacji stwierdziliśmy, że zainteresujemy sie ta sprawą i powiemy wszystkim, a raczej ostrzeżemy przed tymi oszustami. I z kulturą opuściliśmy lokal.
jeżeli ktoś tam będzie jadł niech pierwsze zapozna sie z prawem składania reklamacji w tego typu lokalach bo można trafić na niemiłą niespodziankę.
Moja mała podpowiedź, nie jedzcie tam niczego!!! Pozdrawiam szefa pizzerii maximus, który powinien prowadzić budkę z hot- dogami a nie pizzerię, a pewnie nawet z tym nie dałby sobie rady.
Obserwuj wątek
    • Gość: monaa Re: Maximus ciąg dalszy IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.02.08, 18:28
      w przeciwieństwie do Ciebie polecam ten lokal, bardzo często tam
      chodze i zawsze wszystko było ok, jedzenie bardzo dobre i świeze
      wiec moze miales pecha albo po prostu szukales jakiegos haka na to
      miejsce..albo jestes z konkurencji
      • Gość: grzegorz też nie polecam... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 14.02.08, 18:27
        W zeszłym roku chodziłem tam dosc często, do momentu gdy w mojej
        sałatce zaczęła sie ruszac mucha. Taka bidulka była cała mokra, mało
        sie nie utopiła, ledwo co chodziła . Jak sobie to przypomne to mi
        sie zaś chce żygac. A tam mało się nie pozygałem na talerz.... I to
        nie, że zacząłem jeśc..jem sobie i jem... z pół talerza sałatki
        zjadłem,aż tu muszka pod widelcem sie rusza. A kelnerki mieli tam
        całkiem całkiem i miłe w dodatku ;)
        • Gość: keti Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 18:51
          rany boskie, mucha mu przeszkadza, a jak byłeś dzieckiem to nic
          przez przyadek żywego nie zjadłeś??? Mnie się nie dobrze robi jak
          czytam tak wulgarne wypowiedzi jak twoje, przeczytaj sobie jeszcze
          raz co napisałeś to może zrozumiesz...
          • Gość: gr Re: też nie polecam... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 15.02.08, 12:39
            tak, a co Cie tak zbulwersowało? słowo "zygac" a moze ze kelnerki mi
            sie podobaly i ze w dodatku byly mile?? tak, bo nie zawsze ladna
            dziewczyna= miła...wiec nie wiem o co chodzi.... a poza tymn to co
            innego jest zjesc w dziecinstwie, jak to mowisz, muche....lub np.
            jadac na rowerze-bo to mi sie zdazylo i to nie raz... a co innego
            jest isc do restauracji na obiad i pod koniec jedzenia zobaczyc ze
            tam jest mucha. to jest naprawde zupelnie cos innego. nie uwierzysz?
            no to trudno.
            • Gość: keti Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 21:04
              no, teraz po Twojej wypowiedzi już prawie wiem, jaki typ Polaka
              reprezentujesz. Ale rozczaruję Cię - ładne kelnerki są mi obojętne
              za to z chęcią patrzę na ładnych kelnerów. Jeśli znajdę w potrawie
              muchę to z tego powodu nie płaczę i nie robię problemów innym - po
              prostu grzecznie składam reklamację traktując sprawę jako wypadek
              przy pracy. Ale jeżeli masz ochotę pokazać w knajpie kto tu rządzi
              to Ci się udało. pozdrawiam. już współczuję kolejnym restauracjom,
              które staną na Twojej drodze a które będą mieć pecha popełnić błąd...
              • Gość: Samotnik Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:22
                > Jeśli znajdę w potrawie
                > muchę to z tego powodu nie płaczę i nie robię problemów innym - po
                > prostu grzecznie składam reklamację traktując sprawę jako wypadek
                > przy pracy.

A ja nie uważam muchy w potrawie za wypadek przy pracy. Jak ja gotuję w domu, to
                o dziwo udaje mi się nie ugotować much w potrawach i tym bardziej tego oczekuję,
                kiedy idę do knajpy i za jedzenie płacę.
              • Gość: grzegorz Re: też nie polecam... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 16.02.08, 15:28
                oj keti, widze ze jestes raczej niedorowzinieta umyslowo...czy
                widzisz w moich 2 wypowiedziach zdanie w ktorym pisze, ze zrobilem
                awanture?? Poprostu, ktos napisal , ze mu sie nie podoba w tej
                knajpie, wiec i ja napisalem co mnie spotkalo. ten ktos robil
                awanture - i mial racje... a ja nic nie powiedzialem tylko jak
                zobaczylem muche wyszedlem i postanowilem ze wiecej tam nie wroce.
                czytaj uwaznie zanim kogos osadzisz..naprawde jestem ciekaw jak Ty
                bys zareagowala jedzac obiad, konczac go az tu bierzesz kęs do ust a
                zpod widelca wychodzi mucha...,mysle ze bys sie awanturowala-widze
                ze taki typo polaka reprezentujesz...
                • Gość: keti Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 19:56
                  i widzisz, ciągle się podkładasz...czy ja napisałam o Tobie choć raz
                  że jesteś niedorozwinięty umysłowo?...skończmy tę dyskusję.
                • Gość: PIOTR KUŁAK Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:35
                  NAUCZ SIĘ CZYTAĆ TO CO INI PISZĄ A NA KOŃCU WYSTAWIAJ OPINIE
                  A POZATYM JAK ŚIĘ REKLAMUJE PIZZCE WASZYM LOKAJU NO PROSZE O
                  NAPISANIE ALBO SOBIE SZYLD WALNIJCIE PRZY WEJSCIU BO CHYBA JAK TAK
                  BRONISZ TEGO LOKALU TO CHYBA TAM PRACUJESZ
          • Gość: PIOTR KUŁAK Re: też nie polecam... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.08, 19:23
            PRZEPRASZAM BARDZO, JA TEZ TEGO DNIA BYLEM W WASZEJ PIZZERII I TEZ
            MI NIE SMAKOWALA WASZA PIZZA JAK WYZEJ KOLEGA OPISAL WASZ PROBLEM
            JAKI ZDARZA SIE CORAZ CZESCIEJ !!!!!!!!!!!!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka