Gość: keczanka Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:30 "Wiecie co jest tu najsmutniejsze ? Tacy jesteście kozacy anonimowo na forum,a przyjdzie pogadać z wodzami to morda w kubeł i cała para w gwizdek a potem po szatniach i palarniach pyszczycie.... Żenada " Zgadzam sie! Zobaczymy co wam przyjdzie z tego gledzenia na forum. Zobaczymy czy cos faktycznie zadzialacie. Zobaczymy czy za tydzien sprawa przycichnie, a wy ze spuszczona glowa pojdziecie do roboty i bedziecie nadal niewolnikami GK. Zycze wam powodzenia, ale najpierw musiecie sie jakos zorganizowac, a ja nie wierze, zeby bylo was na to stac, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 20:42 a jakie maja gwarancje ze nie zostana zwolnieni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:09 Ciekaw jestem kto będzie przewodzić. Bez ochrony pierwszy do zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOla Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:16 Tak było jest i bedzie ze nie wygodnych ludzi się usuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:23 A co to za związek z Opola w Bielsku też działa czy nie? Chyba związkowcy mają jakąś ochronę, no chyba, że prezes im płaci to już lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: My Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 77.223.234.* 20.06.08, 23:46 U nas w opolskim zakładzie Aluprof od niedawna działa zewnętrzny Międzyzakładowy Związek Zawodowy Pracowników Przestrzegających Prawa Pracy Ziemi Śląskiej.Zarząd tego związku ma siedzibę w innej firmie i dlatego jest niezależny od kierownictwa Aluprofu.Związek ten działa w wielu zakładach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczanka Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:28 Cecha typowa dla Polakow - nic tylko zrzedzic potrafia, a jak przychodzi co do czego, to kazdy sie boi wychylic nosa... Przeciez tyle tutaj glosow, ze roboty wkolo mnostwo, stracha macie ze was zwolnia z posady niewolnikow GK? :/ Prawda jest taka ze jak ktos zamiata hale to roboty tak szybko nie znajdzie (a jak znajdzie to za minimum lub ciut ciut wiecej jesli mu sie poszczesci). Ci co sobie w GK zrobili kursy na wozki, suwnice, czy operatorow nie maja sie czego obawiac - dla fachowcow zawsze jest miejsce. Acha - do tych co tak stekaja ze z wyzszym wyksztalceniem musza zasuwac na hali - do siebie powinni miec pretensje ze sie zgodzili na fizyczna robote, tylko do siebie. Najwidoczniej to skonczone ofermy, co to nie moga sobie znalezc pracy zgodnej ze swoim wyksztalceniem, albo sobie kupili magistra i dlatego nikt ich w tym zawodzie nie chce. Co masz jeden z drugim z tych studiow, skoro robisz fizycznie? Po kilku latach twoje wyksztalcenie jest nic niewarte, jesli nie pracujesz w zawodzie, wiec nie podpieraj sie swoim wyksztaceniem i nie kaz innym ciebie zalowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 01:45 keczanka masz rację,to co się stało z GK to ,,obciach'' Nawet w Afryce,gdzie mamy jakąś siedzibę,jesteśmy za czarni.Siła w MŁODZIEŻY Ratujcie swoje 10 złotych,bo jeszcze coś wezmą! 0000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.xdsl.centertel.pl 17.10.09, 19:31 widziałam w telewizorze że ludzie w afryce chodzą głodni i piją brudną wodę a tu tylko o pieniądzach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keczanka Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.08, 21:19 Za urlop na zadanie nikt nie ma prawa zwolnic - 4 razy w roku. Sek w tym zeby WSZYSCY wzieli tego samego dnia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupowicz Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 22:16 jutro idę na hejnał na piwo i spotkać się z przyjaciółmi i nie będe rozmawiał o pracy bo to żelazna zasada że przy piwku i po pracy nie rozmawia się o pracy ale cieszę się z tej zadymy koło zml bo pewnie z powodu roszad z alutechem zostanę bez pracy życzę dobrej zabawy i żelaznej konsekwencji w negocjacjach z władzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 02:00 Nie poddawaj się tak łatwo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy ??? Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 00:50 A oprócz 2 piwek i kiełbaski to jaki program festynu macie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kęty Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 01:02 Zespół Awokado. Z głośników puszcza muzę DJ Alien i sztuczne ognie....To tak wszystko od 17:00. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 00:58 To Twoja wizja FESTYNU Nie zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.c198.msk.pl 21.06.08, 18:37 tak wszyscy chcieli zbojkotowac impreze ugadali sie i tyle bylem tam dopoludnia to ludzi bylo sporo i wszyscy tylko browary wynosili jedli ile sie dalo a tak byli przeciw tak to jest jak darmoche daja to polak pierwszy zwlaszcza w grupie kety pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.kubnet.pl 22.06.08, 11:11 odróżniasz dzieci od pracowników??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.kubnet.pl 22.06.08, 11:15 tam jeszcze było bardzo dużo emerytów,którzy myślą niestety inaczej....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 01:57 Bardzo dosadnie!Ale zgadzam się z TOBĄ.Byłem tego świadkiem kilka razy. 0000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 02:05 Gdyby były po 0.01 pln ,to zostało by na kumulacje w lotku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 07:48 Pracuje w tej firmie juz jakiś czas i powoli zaczynam sie zastanawiac nad zwolnieniem. Sprzetu nie ma albo sie sypie a wszyscy udaja ze jest ok. Ludzie bez uprawnien musza wozkami(niesprawnymi) jezdzic. Przynajmniej sównica sie ostatnio cos nie pali;) Co do zarobków to lipa straszna. Nadgodziny mozna sobie robić jak jest okazja ale czy zapłaca to nie wiadomo(szansa jak trafić 1000000 w totka) Ogolnie nie polecam ale jak ktoś chce na oboz przetrwania to dobre miejsce. Zapomniał bym o najwazniejszym. Ludzie na hali produkcyjnej i magazynach są OK gorzej z kierownictwem, niektorymi mistrzami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 07:52 Tą firma powinno się zająć CBA, PIP, i telewizja. Ciekawe co prawo mowi np. o przeszło 16 godzinach ciągłej pracy za ktora wynagrodzenia nie ma albo jest mocno opoznione. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 08:19 ochłon i jak piszesz takie bzdury pisz konkretnie a nie takie lanie wody...co jak co ale Gk zaawsze była znana ze regularnosci przelewow.. tak ze nie siej zamentu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolmalny Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 08:36 co z tymi meczami co s festynem bo ja mam siory slub i nie dam rady IDZIECIE CZY NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unknown error Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.tktelekom.pl 21.06.08, 09:44 unknown error... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 21.06.08, 10:08 firma się szykuje ale na swoich pracowników raczej nie ma na co liczyć kto pobrał zaproszenie to oddał komuś głodnemu sensacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robol Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.gprs.plus.pl 21.06.08, 12:22 Ja nie mowie o przelewach z wyplatami bo te są zawsze 10 na koncie i tu nie mam nic do zazucenia nikomu. Chodzi o kase za nadgodziny bo z jej wypłata zwykle nie wiedziec czemu zwlekaja niestety.Mówi sie to ze 20 danego miesiaca a to ze ostatniego a jak nie to z nastepna wypłatą. Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 12:35 a co z tymi 16 godzinami w ciagu? konkrety na sww jest-powinno byc 11h przerwy miedzy zmianami chyba ze sa sytuacje jakies awaryjne ktos wypadnie,sezon ogorkowy to mistrz indywidualnie prosi czy nie dalo by sie rady przyjsc..co do nadgodzin to zawsze kasa jest w terminie niewazne jaka tylko trzeba zapytac i ustalic i sie dowiedziec co jak i kiedy..nie zostawiac tego samemu sobie(to Twoja ka$a w końcu)..co do tych terminow to sa okreslone i dostaniesz..przeciez Grupanie moze placic kazdemu osobno w innym terminie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia Stefcia Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.tktelekom.pl 21.06.08, 12:43 no... z tego co widze to ludzi sie pięknie nazbierało... parkingi prawie pełne , śmieszne...a to dopiero 12 w południe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracownik GK Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 12:47 Mam tylko nadzieje że ludzie nie wezmą udziału w losowaniu tak jak to obiecywali piszcie co tam się dzieje bo ja nie idę a chciałbym się dowiedzieć czy ta solidarność była tylko na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchatek Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 20:22 Niestety solidarność to tylko na forum. Przejeżdżałem tam niedawno i niestety było tak sporo osób. Szkoda, że niektórzy się sprzedali za 2 piwa Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 13:55 myslenie nie boli.. a jak dziecku wytłumaczysz ta sytuacje?a tam moze sie pobawic..a w autach chyba mało kto jedzie napic sie piwa... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK B_B Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.06.08, 14:02 Gdybyś więcej zarabiał to by cię było stać na atrakcje dla dziecka fakt myślenie nie boli .Podziękuj sponsorom za zjeżdżalnie dla dzieci .Tłumaczenie dziećmi mnie śmieszy i to jest wstyd że nie stać cię na atrakcje rodzinną Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 14:11 no nie przesadzaj ze dziecku sprawia roznice co gdzie i kiedy, jest okazje to sie bierze malucha i idzie zeby mial frajde ot co.Maluchy maja gleboko w powazaniu nasze problemy...i korzystaja z tego co jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GK B_B Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.bielsko.dialog.net.pl 21.06.08, 14:26 Jasne że frajda jest dla dzieci za 1200 zł na miesiąc nie zapewnisz im rozrywek :) A tutaj za darmo impreza biedaków Brawo dla ludzi z GK .Prezesi są na pewno z nich dumni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 20:19 Co do przerwy jedenastogodzinnej? Tak powinno być. Jeżeli gk potrzebuje żeby ktoś przyszedł po krotszej przerwie niz jedenostogodzinnej to majstrowie sie zgadzają, a jezeli pracownik wychodzi z taką propozycja to juz pojawiaja sie problemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiramisu Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.multimo.gtsenergis.pl 21.06.08, 11:27 Zgadzom sie z tobom panie Frezek ;) ze kasa mosz niezlo ale wiela jej nimo ? Odpowiedz Link Zgłoś
gkkety Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 13:39 Ja owszem byłam i wrzuciłam los a do tego wypełniłam go bardzo starannie - imieniem i nazwiskiem naszego "kochanego" prezesa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Panoramix Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 22.06.08, 09:56 A ja nie byłem ale wypełniłem podobnie i chłopcy wrzucili za mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gkkety Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 14:16 Myślę że nikt nikogo nie wygwizda, a choćby nawet to nie mnie tylko tego co ją wylosuje. Poczytaj wcześniejsze posty a przekonasz się że pracownicy GK są mocni tylko w gębie. Stadion jest pełny a i z bonów też ludzie korzystają - bo są zadarmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi sww Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.centertel.pl 21.06.08, 14:19 nie grałem i niemam zamiaru iśc na festyn wiec nie obrażajcie wszystkich to jest ich wybór Odpowiedz Link Zgłoś
gkkety Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 14:34 Masz racje że to wybór każdego z nas, ale złości mnie to jakiś koleś zabrał te śmieszne 206zł (bo przecież ich nie oddał) a innym mówi że są żałośni. Ja przynajmniej zrobiłam coś co dla mnie jest pewną formą protestu. U nas każdy oddał bon a wczoraj mistrzowie je wszystkim oddawali, po resztę jałomużny nikt nie poszedł (dodatkowe napoje). Więc jeśli kroś uważa że inni są żałośni to niech wliczy i siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.tsi.tychy.pl 21.06.08, 14:25 wygwizdać to można Ciebie za czytanie ze zrozumieniem,... chyba z nie zrozumieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NO MASZ Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 14:33 I ZACZYNA SIE TO FOTUM ZMIENI SIE W WYZYWANIE JEDEN DRUGIEGO NIE WYOBRARZAM SOBIE CO BEDZIE PO FESTYNIE BEDZIE JEDEN NA DRUGIEGO KRZYWO POCZYł I NAJEżDZAł ZAMIAS DALEJ WALCZYC O SWOJE BEDZIEMY MIEC PRETENSJE I TO TYLKO I WYłACZNIE DO SIEBIE Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 14:35 no wlasnie.. duzo ludzi piszac tu zapomina o netykiecie ale chodzi oto ze.... niesie kolo szczury w worku na plecach,i zeby go nie gryzly to co robi? co jakis czas potrzasa workiem zeby gryzły sie miedzy soba....pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyczny Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 14:59 a mi jest dobrze w tej firemce mieszkam z rodzicami stan cywilny 100% wolny kasy mam pelno stawka 12 zl na festyn nie ide bo mi sie nie chce ci co poszli maja sytuacje finansowa bardo dobra ale chcieli miec jeszcze lepsza JESTEM ZA BY DO STAWKI WLACZYLI BONY I WCZASOWE 450 ZL NIC PO ZA TYM zyc i nie umierac biore urlop za kilka dni i wczasy w Turcji 14 dni '' mam nadzieje ze w poniedzialek wszysko wroci do normy i nie bendziecie gadac ze wam zle,,,, ZWYKLY ROBOL bardzo zadowolony z tej firmy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.08, 08:52 Jeśli zarabiając 12 złotych na godzine masz dość to naprawde jesteś ogromny prymityw,właściwie zero.Naprawde nie umiesz się szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myślący Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.08, 09:05 W odpowiedzi do barana.Chłopie jesteś prawdziwy Baran przez duże BBBB Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 22.06.08, 09:39 ale fajerwerki były booomba co do reszty hm..jak zawsze bylo tabuny pijanych nastolatkow....i klimat jakis ciezki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anons oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:02 ddajcie te kupony bezdomnym miejcie troche honoru nie przyjdzie takie smietnikowe towarzystwo na impreze w kętach zobazymy jak sie kierownictwo bedzie czulo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyczny Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:15 jade z jedna pracuje w tej firmie nie jade tam w celach wiadomo jakich ona tesz ma bordzo dobra sytuacje Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 21.06.08, 15:16 Panowie na prowokacje sie nabieracie a on sie teraz zWas smieje..pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fizyczny Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 15:22 tak tak jak sie rozwala kase co miesiac to sie kasy nie ma no nie ?? zyc i nie umierac acha starszym daje na utrzymanie 350 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nolmalny Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 16:48 jak tam na festynie losowania juz byly kto wygral i co ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 17:05 ktos pisal ze tvn bendzie BYL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 17:07 > ktos pisal ze tvn bendzie BYL CZY NIE BYL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 17:26 zapomnijcie o jakis stajkach przeciesz ludzie sie bawia doskonale kasy maja dosc ja mam 12,5 zl i co roku siedze w egipcie 14 dni wczoraj kupilem 45 cali LCD za 4 tygodnie lece egipt za poltora roku prawdopodobnie lece do indonezji 2009 grudzien wczasy jakies 6000 zl ?? ZYC I NIE UMIERAC acha kiedys kupilem po 34 zl akcje tej firmy a sprzedaz po 224 zl bo zpanikowalem kilka dni pozniej byly po 245 pech teraz znowu se kupie jak sytuacjia sie ustabilizuje WIEC BYCCIE GRZECZNI siedcie cicho ,,ROBOL FIZYCZNY JESTEM, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: 80.50.232.* 22.06.08, 10:48 Poczekaj...Na 5 dzieci i żonę na bezrobociu Może się obudzisz GAMONIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWW Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 19:21 panowie nie przesadzajcie byłem tam na chwile popatrzyć z dzieckiem bo chciało na kucyku się przejechać.Ludzi dużo ale kęczaninów. Pracowników grupy malutko.Tak że spoko.Dużo osób zbojkotowało tą imprezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JamToJest Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 19:43 ja oddalem bloczki nie odebralem dodatkowych nie poszedlem na festyn wiec jak widac sa tacy co zrobili jak mowili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: predator KICHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 00:05 Ja sie przyznam bez bicia ze bylem tam w południe. Zebrałem ochłapy od prezesa i piwka, uciekałem tak żeby mnie nikt nie widział bo ładny obciach. I więcej takich ludzi było jak ja co przyszli, pozbierali co swoje i poszli w pizdu. Oczywiście dupowłazy zostały posiedzieć, niby popatrzeć na chwilę. Większość pracowników GK naprawdę zbojkotowała w podobny sposób. Ciekawi mnie tylko jak się sprawa miała z tym losowaniem kuponów. Zna ktoś jakieś szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie Re: KICHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 00:10 kto wygral bo ja zagralem w duzego lottko jeden zaklad BO MIE NIESTAC trafilem 3 czyli 16 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: 80.50.232.* 22.06.08, 10:59 Też nie byłem.Miałem rodzinkę przy boku i świetnie się bawiłem.A nie....dopowiedz Sobie sam.HEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: oddajcie kupony bezdomnym IP: *.kubnet.pl 22.06.08, 12:22 wIEM ŻĘ zostało kupe bloczków szkoda trzeba je wykorzystać,P. prezesio Hutnika pewnikim jak zwykle da je KLEROWI.MOŻE NACIE,KONKRETNE PROPOZYCJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlotow Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.08, 23:19 zlotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oglodaliscie Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 00:14 hehe ledwo starcza na browara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.187.240.14.ip.airbites.pl 22.06.08, 07:41 WSTYDŹCIE SIĘ Ci co mówią że poszli tylko zabrać swoje albo na chwilę z dzieckiem , miał być TAKI bojkot a się okazało że ochłapy ludzie pozbierali , no to na czyje wyszło , nie ładnie bohaterować na forum a później lecieć po kryjomu na kiełbasę a dzieci trzebabyło zabrać np. do figloparku. WSTYD PROSZĘ PAŃSTWA WSTYD narobiliście wielkie halo a pierwsi tam byliście , i jak następnym razem chcecie osiągnąć solidarność?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.c198.msk.pl 22.06.08, 10:17 tak wszyscy wielce przyjsc nie mieli a ludzi bylo w pi.z..du i wszyscy z tego co bylo widac swietnie sie bawili a tak chojrakowali na forum ze nie pojda nastepnym raze szkoda sie co wypowiadac na temat tego calego pseudo bojkotu pozdrowionka:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JamTojest Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 13:48 a ty nie rozumiesz debilu ze nie wszyscy co byli na festynie byli z GK wiekszosc ludzi to byli mieszkancy ket a nie pracownicy GK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.kubnet.pl 22.06.08, 11:20 o czym ty myślisz wyświektane słowo solidarność to przykład GOLONKA.............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0000 Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 22.06.08, 11:37 PANOWIE!!!Ochłońmy było minęło CO TERAZ Dalej na jałmużnie? Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 22.06.08, 11:39 no wlasnie co dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nic Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 11:45 cichudko pracujemy dostaliscie bony,,, 206 zl,,, bawiliscie sie ''' NIC ZYC I NIE UMIERAC ?? POWAGA ROBOL 12,5 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cośiek Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 80.50.232.* 22.06.08, 14:01 Zdychają po kiełbasie ;;;;; Odpowiedz Link Zgłoś
ktosg-dzies Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro 22.06.08, 14:06 hehe albo piwko bylo nie pierwszego sortu.. ale dobra dosyc siania zamieszania propagandy to juz bylo trzeba cos wymyśleć konstruktywnego co dalej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mauzer Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 11:47 *pozdrawiam - oczywiście miało być skopie wam tyłki jak spotkam za choćby włażenie w dupe swoim przełożonym i ignorowanie problemów pracowników...buractwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: 85.219.234.* 23.06.08, 16:28 Przejrzałem te wszystkie wypowiedzi i muszę przyznać, że tylko 10% jest konkretnych, reszta to jakaś dziecinada pt. kto był, a kto nie był na festynie i obrzucanie się inwektywami... z czego wnioskuję, że 90% uczestników to ludzie którzy nie mają nic konkretnego do powiedzenia, (co wynika pewnie z młodego wieku lub niedojrzałości emocjonalnej)Potrafiący tylko sformułować żądanie "chcemy dużo zarabiać", "okradają nas" , "złodzieje"itp.. Z tych wypowiedzi wynika,że owe 90% to nowi i młodzi pracownicy, którzy mają żal,że zarabiają 1500, ale Panowie taki jest rynek pracy. Na pewno szukaliście już pracy w innych firmach w okolicy , niech ktoś się wypowie ile oferują pracownikowi bez doświadczenia (2letni staż to jest nic..). Mogę podać przykład Pewnej fabryki samochodów 1800 brutto. Owszem zarabiają tyle na rękę ale z czterema sobotami, a po takiej pracy przy taśmie to ta wolna niedziela wystarczy ledwo na odespanie...Oczywiście gdyby ktoś oferował więcej już by Was tu nie było. A już łudzenie się,że przyjedzie jakiś TVN rozmawiać z "biedaczkami", że mało zarabiają to już totalna naiwność, musieliby wszystkie zakłady w Polsce odwiedzać , a oglądalność poleciałaby na łeb, bo nic by nie nadawali tylko relacje z zakładów pracy. Pozdrawiam i zapraszam do pracy przy produkcji samochodzików - przyjmują każdą ilość pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GLOSXXX Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 18:41 OKAZALO SIE, ZE CZWARTKOWE SPOTKANIE ZWIAZKOW I RADY PRACOWNICZEJ Z ZARZADEM MA SIE ODBYC W BUJAKOWIE A NIE W BIELSKU. NIEWAZNE. WAZNE JEST TO, ZE ZALOGE GRUPY KETY BEDA REPREZENTOWAC TE SAME ZWIAZKI, KTORE ZGODZILY SIE NA PRZYKLAD NA SKRESLENIE Z ZAKLADOWEGO UKLADU ZBIOROWEGO PRACY ZAPISU O WYPLACANIU PRACOWNIKOM PREMII ROCZNEJ. WLACZENIE PREMII DO STAWKI TO JEDNAK NIE TO SAMO, CO KONKRETNY PIENIADZ JAKO NAGRODA ZA DOBRZE PRZEPRACOWANY ROK. BYLA PRZYNAJMNIEJ JAKAS MOTYWACJA. KTOS PISAL NA TYM FORUM O RENEGOCJACJI UKLADU ZBIOROWEGO, ALE TO MOGLBY ZROBIC W PRZYSZLOSCI NOWY ZWIAZEK, JESLI TAKI POWSTANIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 18:45 co tam slychac na pierwszych zmianach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Grupa Kęty S.A.- Jak sie pracuje i jakie zaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 11:54 Mam 12,5 zł na godzinę i żonę i dziecko na utrzymaniu.Po opłaceniu rachunków na życie zostaje 500zł.Więc byłem tam koło południa zabrałem jedzenie .Bony na piwo wymieniłem na karczek więc w niedziele też będzie mięso na obiad.Bóg jest nierychliwy ale sprawiedliwy więc Mańko za obietnice bez pokrycia (co pół roku podwyżka)kiedyś słono zapłaci o co się co noc modle. Odpowiedz Link Zgłoś