Gość: As Ilu internautów "k..as" wysłał do prezydenta? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.09, 11:39 Zobaczcie tu: kruszwica.miniville.fr/tra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonasz Ilu internautów "k..as" wysłał do prezydenta? IP: 217.153.80.* 06.01.09, 12:17 Z Wikipedii: K u t a s — w XVII–XVIII-wiecznej Polsce chwost na końcu sznura, przypinanego do pasa jako element dekoracyjny (także do szlafmycy). Jest to także określenie odnoszące się do współczesnych pomponów. Więc o co ta wojna? Odpowiedz Link Zgłoś
nowak-grzegorz Ilu internautów "k..as" wysłał do prezydenta? 06.01.09, 14:21 pl.wikipedia.org/wiki/Kutas_(element_ubrania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N Re: Ilu internautów "k..as" wysłał do prezydenta? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 18:38 własnie chciałem tego linka wkleić.. co za pech. gratulację za refleks :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Ludzie opamiętajcie się! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.10, 20:24 No pewnie, bo to tylko Kaczyński i PiS o nich można pisać i mówić co się chce i kiedy się chce. Za to Donald Tusk, Palikot, Komorowski aka "jaki prezydent, taki zamach" Niesiołowski i cała reszta PO to ludzie święci, już za ich życia powinna odbyć się kanonizacja. A Kaczyński i PiS to tylko ścierwa, można nimi pomiatać... Ludzie opamiętajcie się!! Skończcie z tą antypisowską histerią!! Jak to powiedział J. Gowin jedyny polityk PO, który wie co to znaczy godność człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzichu Uniewinnić IP: *.adsl.inetia.pl 23.04.10, 21:31 Uniewinnić, z powodu niskiej szkodliwości społecznej, skoro popiera go połowa społeczeństwa ;) a sądząc po wpisach tutaj, jakieś nawet z 90%. To ciekawe, ale czy nie należy się wtedy przyjrzeć tej podejrzanej mniejszości? ;) Prezydent to taki sam urzędnik państwowy, jak policjant, a za JP na 100% to nie słyszałem, żeby kogoś sądzono. Tak samo jak szanuję panów policjantów, tak nie bardzo szanuję byłego pana prezydenta. Szkoda człowieka i jestem dotknięty tragedią śmierci wielu, ale za nie przepuszczenie czegokolwiek czego nie wymyślił PIS mogę się jedynie uśmiechnąć, jeśli chodzi o ocenę jego postawy. Straty z powodu stania w miejscu są niepoliczalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faktycznie pro justicja IP: 94.252.122.* 23.04.10, 22:08 czyzby sp zaiteresowany blp...a a nie k...em ? bo napeno o to chodzi oskarzajacemu organowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bat2 ? :| IP: *.acn.waw.pl 23.04.10, 22:22 Jest to dość mocna ekwilibrystyka prawna lub jak kto woli falandyzacja. Wszyscy myślący chyba rozumieją, że chodziło tu o konkretną osobę a nie u Urząd Prezydenta na którym ta osoba przypadkiem się znalazła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blizniak Nie na Wawel!!!!!!!!!!!! IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 23.04.10, 23:45 Wspolczuje Rodzinie z wylaczeniem Jsaroslawa.Ale, nie moge sie zmusic do tego, zeby plakac po Lechu.A decyzja Dziwisza sprawila,ze grzesze!Bo sie w duszy ciesze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franz A o co chodzi panu prokuratorowi? IP: *.infinity.net.pl 24.04.10, 10:07 W powiecie Nowy Dwór Gdański mieszkają trzy osoby o nazwisku Kutas czy to też obraża Pana prezydenta . Odpowiedz Link Zgłoś