Dodaj do ulubionych

Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu

IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.09, 08:11
Pokolenie JP2 na feriach.

Tak się teraz zabawia młodzież.
Obserwuj wątek
    • blackthorn Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 08:20
      Bezstresowe wychowanie?
      • Gość: bezprzesad Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.01.09, 08:31
        Albo bardzo stresowe. Znałem jednego koleżkę, co z siekierą sypiał pod łóżkiem
        (tato lubiał go napadywać). Ale miły to ten koleżka nie był dla innych.
        • Gość: qwerty Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: 195.82.180.* 21.01.09, 09:22
          Ja bym oprócz kary więzienia wlepił kilkanaście miesięcy prac pomocniczych
          (zamiatanie chodników, praca w zieleni miejskiej), najlepiej jeszcze w koszulce
          na której jest napisane "jestem złodziejem" co by nie pomylić uczciwie
          pracujących ludzi z rynsztokiem
          • andrzejto1 Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 09:28
            Gość portalu: qwerty napisał(a):

> Ja bym oprócz kary więzienia wlepił kilkanaście miesięcy prac pomocniczych
            > (zamiatanie chodników, praca w zieleni miejskiej), najlepiej jeszcze w koszulce
            > na której jest napisane "jestem złodziejem" co by nie pomylić uczciwie
            > pracujących ludzi z rynsztokiem

I tu się z Tobą absolutnie zgadzam!
            • Gość: rysiek A ja się nie zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:40
              dlaczego "jestem złodziejem"? Przecież oni kogoś pobili, a nie
              okradli.
              • andrzejto1 Re: A ja się nie zgadzam 21.01.09, 09:53
                Gość portalu: rysiek napisał(a):

> dlaczego "jestem złodziejem"? Przecież oni kogoś pobili, a nie
                > okradli.

Wystarczy napis ZK - czyli zakład karny, albo inne w tym stylu
                • Gość: jan valek Re: A ja się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:15
                  Normalnie co to za gościu był co mu manto dwóch nastolatków i do tego pijanych
                  sprawiło. Przecież jakbym złapał obydwóch i strzelił łbami to bym im mózgi
                  popłynęły w chodnik gnojom cholernym.
                  Kiedyś miałem podobną sytuację, jak szczyl dostał z plaszczaka w łepetynę to
                  kilka metrów poleciał, pozostali dwaj spieprzali w tempie sprintera. Żenujące ze
                  dorosły facet daje się obić dwóm dzieciakom.
                  • Gość: stopp Re: A ja się dziwię IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.09, 10:25
                    "Marchewkę, pytam się - kupiłeś?"
                    • Gość: Gość Re: A ja się dziwię IP: *.85-237-174.tkchopin.pl 21.01.09, 10:46
                      Haha dobre!!! :-)
                      • krzych.korab Najgorsze że zaraz znajda się obrońcy praw człowie 21.01.09, 11:16
                        -ka i będą walczyć o bandziorów.
                    • Gość: jan valek Re: A ja się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:02
                      aleś dowCIPNY, chyba masz 35 lat i jesteś tak samo cienki jak ten
                      pobity przez 2 dzieci.
                      • Gość: stopp Re: A ja się dziwię IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.09, 13:08
                        A teraz sobie zrób z marchewki surówkę, nie czekaj aż ci mamusia pod nosek
                        podsunie gotowe, zjedz, karotenik dobrze na wzrok i mózg robi.
                        Potem sobie usiądź i napisz następną stronę do tego scenariusza na film klasy C
                        nad którym teraz wyobraźnię rozbujałeś. Tam sobie będziesz mógł do woli
                        głosić,że wartość mężczyzny sprowadza się do umiejętności przyp....enia, a
                        wartość kobiety do czego? Do tej cipności którą kapitalikami piszesz?

• Gość: jan valek Re: A ja się dziwię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:29
                          szkoda czasu Ci odpisywać kretynie skoro nie wiesz oczywistych
                          spraw:)
                  • Gość: xxx Re: A ja się dziwię IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 11:55
                    > Kiedyś miałem podobną sytuację, jak szczyl dostał z plaszczaka w łepetynę to
                    > kilka metrów poleciał, pozostali dwaj spieprzali w tempie sprintera. Żenujące z
                    > e
                    > dorosły facet daje się obić dwóm dzieciakom.

a zdajesz sobie sprawę, żenujący to ty jesteś?

skąd wiesz jakiej postury byli ci nastolatkowie? może siłka i sterydzik codziennie?

z artykułu wynika, że napadnięty się bronił, widocznie nie był w stanie im
                    sprostać, może był słabszy, to jest normalne

gó...arz, który jest słaby w łapie nie napada na ludzi na chodniku, a na pewno
                    nie na silniejszego od siebie
              • Gość: qwerty Re: A ja się nie zgadzam IP: 195.82.180.* 21.01.09, 11:04
                Gość portalu: rysiek napisał(a):

> dlaczego "jestem złodziejem"? Przecież oni kogoś pobili, a nie
                > okradli.

1. Było to usiłowanie rabunku

2. "Bandyta", "skazany za pobicie" jeszcze dodałyby im szacunku "na mieście".
                Pospolite złodziejstwo nie jest honorowe
        • Gość: Kola Patolik w każdej instrukcyji telefonu i umowie jest napisa IP: 80.54.202.* 21.01.09, 09:42
          napisane: oddać i kupić nowy ...
    • Gość: elka Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: 195.64.188.* 21.01.09, 08:21
      uśpić!! z tego już nic nie będzie, tylko kolejne przestępstwa
      • blackthorn Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 08:29
        Ta, jestem ZA, tylko ze za chwile odezwa sie jacys "obroncy praw czlowieka" czy
        innego dziecka, twierdzac, ze tak nie mozna, przeciez to nie ich wina, tylko
        alkoholu, rodzicow, spoleczenstwa, szkoly, nauczycieli, itp. itd. (niepotrzebne
        skreslic)...
        • brzezozka Możesz liczyć na PiS 21.01.09, 10:13
          ostatnio bronią kiboli i morderców
        • Gość: men Jakiego "człowieka"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:56
          Jakiego "człowieka"? Z człowieczeństwem takie typy nie maja nic
          wspólnego.
          Utylizować, nie czekać aż kogoś zabiją. Bo żywności dla nich szkoda.
    • Gość: ola Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.mlociny.waw.pl 21.01.09, 08:29
      Już sobie wyobrażam moment zatrzymania: uśmiechnięty od ucha do ucha gnojek
      przy komputerze wita policję słowami "jestem nieletni, nic mi nie możecie
      zrobić". Klasyka gatunku.
    • swift073 dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawiaja.. 21.01.09, 08:35
      Dlaczego po publikacji artykulow o mlodocianych bandytach zawsze na
      forum ludzie inteligentni inaczej pisza posty typu "oto pokolenie
      JP2", "to efekt chodzenia na katecheze" lub "to wszystko przez
      religie katolicka" ?

Mimo wszystko milego i spokojnego dnia zycze.
      A ofierze napadu zycze szybkiego powrotu do zdrowia i gratuluje
      odwagi. Bo przechodniom odwagi gratulowac nie mozna,skoro zostawili
      mezczyzne samego broniacego sie przed zdegenerowanymi
      wyrostkami.Wspaniale czasy!
      • Gość: bolo Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:48
        może dlatego, że oni są z pokolenia JPII
        • prawdziwy.jonek Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi 21.01.09, 08:54
          Gość portalu: bolo napisał(a):

> może dlatego, że oni są z pokolenia JPII
          nastepny baran, i napewno z wyzszym wyksztalceniem.
          • Gość: ? Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:05
            a co ma wyksztalcenie do rzeczy? baran zawsze bedzie baranem, bez wzgledu na to
            ile lat sie uczyl
          • Gość: zibi Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.3s.pl 21.01.09, 09:08
            Może byli, może nie -kwestia statystyki. 93% katoli więc i młody
            rzezimieszek prawdopodobnie też.
            > nastepny baran, i napewno z wyzszym wyksztalceniem.>
            I to jest cudna prawidłowość - im większy tłumok, tym
            większy "znawca i autorytet"
            • andrzejto1 Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi 21.01.09, 09:24
              No własnie, pytanie brzmi: Kto to jest właśnie to pokolenie JPII??Poza tym jak to możliwe, że w kraju, w którym jest jak to piszą 95% katoli SLD przekracza próg wyborczy??

Co nie zmienia postaci rzeczy, że takim gó...arzom powinno sie zaaplikować wychowanie przez pracę...
              I odrobienie strat, odszkodowania dla ofiary i kosztów procesu i postępowania. Może to by otrzeźwiło tego i owego...
            • Gość: cvb Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 12:00
              Gość portalu: zibi napisał(a):

> Może byli, może nie -kwestia statystyki. 93% katoli więc i młody
              > rzezimieszek prawdopodobnie też.

katol nie katol, zapytaj się go czy chodzi w niedziele do koscioła?
              bo przykazania na pewno łamie, choćby nie kradnij - grzech smiertelny.

teraz trzeba się zapytać czy znajdzie się dla niego miejsce w raju?

katolem jest sie nie tylko z urodzenia, sam chrzest nie wystraczy, więc proszę
              nie wrzucać gówna do jednego worka z normalnymi katolikami
              • Gość: Zenio Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.amend.com.pl 21.01.09, 14:41
                > teraz trzeba się zapytać czy znajdzie się dla niego miejsce w raju?

Jak się wyspowiada i soje w "czyśćcu" odbębni to tak :)
          • Gość: Asik Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:05
            prawdziwy.jonek napisał:

> Gość portalu: bolo napisał(a):
            >
            > > może dlatego, że oni są z pokolenia JPII
            > nastepny baran, i napewno z wyzszym wyksztalceniem.

No, ty NA PEWNO nie masz wyższego wykształcenia, a i maturę pewnie
            giertychowską.
      • ponury.szlifierz Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi 21.01.09, 09:21
        > Dlaczego po publikacji artykulow o mlodocianych bandytach zawsze na
        > forum ludzie inteligentni inaczej pisza posty typu "oto pokolenie
        > JP2", "to efekt chodzenia na katecheze" lub "to wszystko przez
        > religie katolicka" ?

Dwie dekady rzetelnej pracy Najczcigodniejszej Redakcji Najczcigodniejszych
        Autorytetów Moralnych przynosi owoc...
      • Gość: tsuranni bo statystycznie rzecz biorąc IP: *.idpan.poznan.pl 21.01.09, 09:23
        bo znając odsetek katolików w tym kraju jest bardzo wysokie
        prawdopodobieństwo, że ci zwyrodnialcy to też katolicy tj.
        ochrzczeni, po komunii i częstokroć po bierzmowaniu....
        • Gość: Tre Re: bo statystycznie rzecz biorąc IP: *.chello.pl 21.01.09, 09:32
          Statystycznie są biali i hetero, So Fucking What?
        • andrzejto1 Re: bo statystycznie rzecz biorąc 21.01.09, 09:32
          Gość portalu: tsuranni napisał(a):

> bo znając odsetek katolików w tym kraju jest bardzo wysokie
          > prawdopodobieństwo, że ci zwyrodnialcy to też katolicy tj.
          > ochrzczeni, po komunii i częstokroć po bierzmowaniu....

Czyli ktoś kto np był członkiem organizacji młodziezowej jest kim?? Np członek ZHP, albo ZSMP?? komuchem na przykład??
          Czy fakt bycia bierzmowanym czyni z człowieka katolika??

Tak samo jak fakt posiadania dyplomu czyni człowieka madrym??
        • Gość: statystyk Re: bo statystycznie rzecz biorąc IP: 213.180.137.* 21.01.09, 09:34
          Statystycznie rzecz biorąc, to mój sąsiad i jego pies mają po trzy nogi.
      • Gość: . Pokolenie JP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:53
        To raczej pokolenie JP (j**** policję). Niestety.
      • ambl Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi 21.01.09, 09:55
        Bo przechodniom odwagi gratulowac nie mozna,skoro zostawili
        > mezczyzne samego broniacego sie przed zdegenerowanymi
        > wyrostkami.Wspaniale czasy!< Bo Włodowo się kłania
        • test1410 Re: dlaczego zawsze przy takich artykulach pojawi 21.01.09, 12:08
          Nie mieszaj Włodowa - bo jest różnica pomiędzy pomocą bitemu, a zabiciem
          bijących (w sposób planowany i raczej prowadzący do śmierci)*. Inną sprawą jest
          możliwość oskarżenia przez napastników osób pomagających poszkodowanemu - ale w
          takiej sytuacji nawet policjanci nie są chronieni wystarczająco.

*) zresztą Włodowo to bardzo skomplikowany problem nie wynikły tylko z zaniedbań
          lokalnej policji oraz sądownictwa - dochodzi jeszcze problem złego prawa.
    • nextdragon Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 08:40
      10% każdego społeczeństwa to patologia. Rzecz w tym, żeby wykolejeńcy bali się
      popełniać przestępstwa. Ci młodzi recydywiści dostali wcześniej jasny sygnał -
      tak naprawdę nic im nie grozi.
      • Gość: Marcel Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:14
        Racja. Niestety budowanie prawa praktycznie od nowa to żmudna praca.
        Mam nadzieję, że będzie z tym lepiej i już nie zobaczymy w takich
        przypadkach, że ten albo inny będzie odpowiadał przed sądem dla
        nieletnich, a kolega o rok starszy dostanie do 12 lat (i tak pewnie
        w zawieszeniu). Niestety. Ciężar nacisku kontroli społecznej
        powinien być przeniesiony ze środowiska sąsiedzkiego i rodziny, na
        sprawnie działające prawo .
      • Gość: xxx Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 12:06
        nextdragon napisał:

> 10% każdego społeczeństwa to patologia. Rzecz w tym, żeby wykolejeńcy bali się
        > popełniać przestępstwa. Ci młodzi recydywiści dostali wcześniej jasny sygnał -
        > tak naprawdę nic im nie grozi.

bo kara więzienia nie jest dla pewnego rodzaju typków straszna, jest to raczej
        okazja do doszlifowania się i zdobycia znajomości i kontaktów

dużo, ale to naprawdę dużo lepsza karą były by kary średniowieczne, zakucie w
        dyby na rynku albo pręgierz za gorsze przestępstwa,
        nie dość, że dotkliwe cieleśnie to jeszcze hańbiące społecznie, no i każdy
        mógłby przyjść i sobie popatrzeć na sku...ela, a ten 10 razy by sie zastanowił
        na przyszłość czy mu się to opłaca

no ale zaraz zaprotestowaliby obroncy praw człowieka i inne oszolomy
    • Gość: Gość Grozi, grozi. A i tak wyjda za pare dni. IP: *.chello.pl 21.01.09, 08:41
    • Gość: justisy Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.gprs.plus.pl 21.01.09, 08:41
      Oj pamietam bo bylem u nich czasy starego kryminalnego na kaminskiego.Tacy jak
      ci mlodociani powinni dostac sie w ich szpony-napewno do konca zycia by
      wyleczyli ich z takiego bandytyzmu-wierzcie mi.
      • Gość: gosc ale ja slyszalem ze w Polsce sad uznaje IP: *.ch.pw.edu.pl 21.01.09, 08:44
        noszenie legalnej broni za dziwne...tak przynajmniej orzekl kiedy jakis lekarz
        zastrzelil kundla ktory napadl go na spacerze....
    • Gość: jok lobotomia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:45
      lekarstwem byłaby lobotomia i do końca życia żadnych zasiłków oraz pomocy tzw.
      państwa.
      wilk syty (potencjalne przyszłe ofiary) i owca cała (przeciwnicy usypiania
      zwanego karą śmierci).
    • kfadam Agresywnych kretynów trzeba... 21.01.09, 08:45
      KASTROWAĆ!!!!
      Same korzyści, poziom agresji spadnie im do zera i nie napłodzą kolejnych
      kretynów...
      • albrecht_kalb Re: Agresywnych kretynów trzeba... 21.01.09, 11:25
        A gó..., bo wystarczy zastrzykami podnieść sobie poziom hormonów, panie mądry.
    • Gość: marek Gó...arze powinni teraz w pierdlu dawać d... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 08:50
    • prawdziwy.jonek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 08:51
      Gość portalu: (gość portalu) napisał(a):

> Pokolenie JP2 na feriach.
      >
      > Tak się teraz zabawia młodzież.
      przestan juz pi...lic k...wa o tym pokoleniu matole jak nie umiesz pisac to nie
      pisz bo widze ze napisales zdanie i wkejasz i wklejasz, jakie to jet pokloenie
      17 lat jak oni nawet pemnie dobrze nie wiedza kto to byl JP2 osle jeden!!!
      • Gość: Zibi Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.3s.pl 21.01.09, 10:16
        Bardzo "sympatyczny" katol (niech mnie Pan Bóg przed nim strzeże)
        Jan Paweł II umarł 2 kwietnia 2005r. więc doskonale wiedzą kto to
        był.
        Prośbę mam - idź paskudzić gdzieś indziej.
    • grisza14 Oni zrobili to w ramach adoracji Tuska, 21.01.09, 08:52
      bo mysleli, ze nadal Sprawiedliwosc jest Cwiakalska.
      • Gość: z Niee, chłopcy byli tak narąbani, że sądzili iż IP: 217.98.20.* 21.01.09, 10:19
        w MS nadal rządzi Zerowy - a on, jak wiadomo, tropił "układ" i na
        pierdoły po prostu nie miał czasu :DDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: a-d Re: Oni zrobili to w ramach adoracji Tuska, IP: *.dhcp-ripwave.irishbroadband.ie 21.01.09, 11:01
        W ramach adoracji Kaczyńskiego mógłbyś walnąć się młotem w łeb (takim do
        wbijania pali mostowych). Ulżysz i sobie i nam.
      • akkj Re: Oni zrobili to w ramach adoracji Tuska, 21.01.09, 11:04
        Posłuchaj płatny KGB-owski śmieciu. Moze nie dostałeś instrukcji z
        Moskwy jeszcze, ale to pisdecja podniosła lament ostatnio i stnęła
        zwartym murem we froncie obrony perzestępców, gdy policja
        zatrzymała bandytów idących na mecz zrobic rozróbę, a potem swoim
        zwyczajem zdemolowac Stare Maisto. Wiem, że bolszewia kremlowska
        nie może odżałowac że juz w Polsce nie rządza ich kumple
        pisbolszewiccy - psychopaci i zdrajcy w rodzaju macierewicza, który
        ogłaszał listy agentów wywiadu wojskowego w gazetach, Ziobry i
        Kaczyńskiego, którzy destabilizowali Polskę i wydawali ją na łup
        Kremla i coraz jawneij ich popiera. Tyle twoje szmaciarzu kacapski,
        że tu poszczekasz.

grisza14 napisał:

> bo mysleli, ze nadal Sprawiedliwosc jest Cwiakalska.
    • Gość: filip Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.jarsat.pl 21.01.09, 08:53
      kolesie napadli 35 latka to fakt ale nie 35-letniego MĘŻCZYZNĘ bo gdyby nim był
      to by nie było żadnego napadu tylko po strzale w ucho dla małolatów
      • es_zet_pe Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 09:03
        Uważaj mądralo, do Ciebie kiedyś też może podejść banda małolatów na sterydach
        albo na amfie, ciekawe czy wtedy dasz im radę paroma "strzałami w ucho".
        • Gość: jan valek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 10:19
          Rzeczywiście już się boję. Niech podejdą, będzie jak zawsze, strzał w łeb z
          plaszczura i ciężki nokaut- nawet za cenę sprawy w sądzie. Trzeba uczyć gnojków
          że się mężczyzn nie zaczepia a kradzież bardzo boli.
          • Gość: stopp Re: a marchewka dalej nie kuponiona IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.09, 10:29
            a ty nadal śnisz film z sobą jako bucem lij ;)
            • Gość: jan valek Re: a marchewka dalej nie kuponiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:06
              buca to ty codziennie w lusterku rano widzisz tępaku
            • Gość: jan valek Re: a marchewka dalej nie kuponiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:21
              taka sytuacja cycku:) Kraków, Nowohucka, do skody podchodzi trzech
              wyrośniętych typów i bluzga na kierującego faceta. Facet wysiada, ze
              120 kg wagi, około 2 metry wzrostu, wiek około 50tki, wielkim
              łapskiej jak nie walnie jednego z otwartej ręki w łeb, tamten -
              ciężki nokaut, zalany krwią, pogotowie, nos złamany, czaisz debilu
              że nie każdy jest tak cienki jak Ty?:)))
              • Gość: stopp Re: a marchewka dalej nie kuponiona IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.09, 13:15
                A ty byłeś jednym z tych trzech ;)
                • Gość: jan valek Re: a marchewka dalej nie kuponiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:34
                  nie osiołku:) ja byłem obrońcą w sprawie w sądzie bo to tamci faceta
                  napadli a potem skarżyli go z powództwa cywilnego. I nie pisz już
                  proszę do mnie bo z takimi kołkami jak Ty nie ma specjalnie o czym
                  dyskutować. Prawo prawem ale gó...arstwa trzeba uczyć szacunku a nie
                  dawać się obić- widać jesteś szczylem intelektualnym.
          • Gość: men A gdy zatłuką Twoją żonę? Dziecko? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:01
            Może i Ty jesteś chojrak, ale co bedzie, gdy takie sku.... syny
            zaczepią Twoją żonę lub dziecko a Ciebie nie będzie w pobliżu.
            Myslenie niby nie boli, ale niektórych chyba jednak ... .
            ... I nie pisz, że nie masz, bo kiedyś, w przyszłości, mieć
            możesz ...
            • Gość: olo Re: A gdy zatłuką Twoją żonę? Dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:24
              (... sprawdzić czy nie ksiądz.)
        • Gość: pm tja, IP: *.ip.netia.com.pl 21.01.09, 11:12
          może by tak nie 'przykładać do wszystkich swojej miary'?

to prawda, że wielu 'mężczyzn' rodzi się 'ułomnymi' i nie jest w stanie się
          przed nikim, nidy obronić (dlateo wynaleziono policję), ale są również tacy,
          którzy nie obawiają się dwóch nastolatków (nawet 'napakowanych') i to nawet 'po
          trzydziestce' - tak, że nie generalizuj, albo zabierz się lepiej za uprawianie
          jakiegoś sportu + siłownia - zobaczysz, świat się zrobi 'bezpieczniejszy'
        • albrecht_kalb Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 11:27
          Święte słowa, poza tym nie wpadłeś matołku, że ten NORMALNY 35 latek mógł mieć
          problemy z poruszaniem się, np z powodu problemów z mięsniami, stawami, może był
          ślepy na jedno oko i nie widział napastników, itp itd. Głupiutkiś.
          • Gość: jan valek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:12
            ale ja mam 33 lata 190 cm i około 90 kg oraz sylwetkę atlety- nie
            wrodzoną, najprościej mówiąc intensywnie uprawiam sport bo mi to
            sprawia przyjemność, nie staram się przemądrzać tylko dziwię się jak
            dorosły facet może dać się obić dwóm dzieciakom.
            • Gość: stopp Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.xdsl.centertel.pl 21.01.09, 13:30
              A łacinę, ale tę klasyczną znasz, czy trzeba ci na "polskie" tłumaczyć,że "i
              Herkules pupa, kiedy ludzi kupa" ?

Poza tym, nawet wcale nie musi być to żaden zmasowany atak, wielki bohater
              będziesz, jak ci ktoś od tyłu niespodzianie w głowę czymś przyłoży albo z
              paralizatora potraktuje. Może to być nawet filigranowe dziewczę o którym
              będziesz mniemać, że chce cię o drogę zapytać.

Nie wiesz nic o tamtym gościu, ale ponieważ go pobito - to mu lepisz etykietkę
              "cienias". A może to ty jesteś cienias we wszystkim poza posturą i przechwałkami?

• Gość: jan valek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:37
                Wiem że go pobito a się bronił ponoć:) widać machał cepami podobnymi
                do Twoich trafnych uwag:D
                • gotlama Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 17:41
                  Taa... dzięki za pouczenie superhero ;)
                  A czy kiedykolwiek w ostatnich paru latach było na Nowohuckiej takie zdarzenie -
                  można sprawdzić, skoro twierdzisz, że skończyło się skierowaniem oskarżenia.

• Gość: jan valek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 08:38
                    to sprawdź a nie paplaj na forum:)))
      • Gość: xxx Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 12:11
        Gość portalu: filip napisał(a):

> kolesie napadli 35 latka to fakt ale nie 35-letniego MĘŻCZYZNĘ bo gdyby nim był
        > to by nie było żadnego napadu tylko po strzale w ucho dla małolatów

ale z ciebie matoł, w tym wieku (17-18) osiąga się już szczyt możliwości
        fizycznych, a 35 lat to już niestety nie to samo

to nie małolaty ale już w pełni dorośli ludzie, a jesli atakuja cię we dwoch to
        sorry ale jeśli nie jesteś pudzianem to nie masz dużych szans
        • Gość: jan valek Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 12:17
          bredzisz kolego:))) szczyt możliwośći fizycznych osiągasz w wieku
          około 26-30 lat a nie w wielu nawet 18tu lat:). Jak czynnie
          uprawiasz sport to taki stan może trwać do nawet 40tki. Nawet
          18letni dzieciak jeszcze rośnie:)))). Ja w wieku 18lat miałem 178 cm
          a o dziwo mi jeszcze kilkanaście przybyło:) że już o wadze nie
          wspomnę:))).
    • Gość: Hiena Przecież żyje i o co ta cała zawierucha. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:00
      Takich zdarzeń na ulicach mamy klika tysięcy dziennie. Dzielni
      Polacy lubią sobie popatrzeć jak w realu ktoś dostaje lanie. To
      lepsze niż oglądanie na wizji K-1, boksu, czy amerykańskich gości w
      klatce. Z uwagi na powszechność zjawiska ( bicia i obojętnego
      patrzenia ) proponuję odstąpić od ścigania sprawców lub zmienić
      kwalifikację prawną na awanturę. Szlachetny polski sąd na pewno
      pozwoli by trójka mogła szybko wrócić na ulicę i tym razem kogoś
      zakatować na śmierć na oczach setek zachwyconych widzów.
    • Gość: babilonczyk Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:02
      Przynajmniej ich dopadli. Jak pół roku temu 3 takich mnie zaczepiło na ulicy (2
      z nich miało siekiery!!), to policja po złapaniu jednego obiecywała, że on
      prędko z pierdla nie wyjdzie, a złapanie kolegów to kwestia czasu. I co? Ten co
      go złapali po 5 miesiącach (!!!, gdzie te sądy?!) został skazany na "poprawczak"
      w zawieszeniu na rok, bo miał nieskończone 17 lat, brakowało mu chyba 2
      miesiące. O złapaniu kolegów nie ma mowy, bo dzieciak się zaparł i kolegów nie
      chciał wydać. A policja boi się przyprzeć go do muru w obawie że oskarży ich o
      torturowanie.
      Czy tak powinno być?! Ten dzieciak powinien teraz siedzieć cichutko w pierdlu...
      tyłem do ściany ze strachu. A tak to jest teraz bohaterem w swoim zepsutym
      środowisku, bo nie wydał kumpli i razem się śmieją z policji!
    • Gość: krzywy Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.sileman.net.pl 21.01.09, 09:17
      Nic im nie zrobią. Co najwyżej dostaną kuratora. Polskie prawo i sądy są
      bezsilne.
    • p.o.premier Chłopcy tylko oglądali za dużo Polsatu i TVN 21.01.09, 09:18
      internet,szkoła,rodzice,itd.
      • Gość: anka Re: Chłopcy tylko oglądali za dużo Polsatu i TVN IP: 195.93.135.* 21.01.09, 09:24
        smiertelny wypadek podczas ucieczki z transportu, to by zalatwilo
        sprawe, duzo pisania raportow ale o ponownej recydywie nie ma mowy.
    • Gość: tsuranni małoletnim sku...synom powinno sie ręce poucinać IP: *.idpan.poznan.pl 21.01.09, 09:21
      i nogi połamać
    • Gość: ABC Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.proxy.aol.com 21.01.09, 09:23
      Zalecam wszystkim lekcje karate albo kung fu to nie tylko samoobrona
      ale terz wspaniałe ćwiczenia ogólnorozwojowe dla każdego kondycja i
      zdrowie a w przypadku napaści zdrowa odpowiedz gwarantuję żaden
      huligan się nie utrzyma nie trzeba wołać policji ćwiczenia dla ludzi
      w każdzm wieku nie ma to jak samoobrona.Ale jak ktoś bezbronny
      zostanie napadniętz to polecam azjatycką karę 12 kiji na dupę
      wzmierzaną przez zawodnika walki na kije.Kij ma dwa metry długości.
      Przy drugim uderzeniu dupa pęka a przy czwartym karany mdleje i
      trzeba go cucić do wykonania pełnego wyroku.Po wyroku nie zdażyło
      się żeby karany chciał powtórzyć przestępstwo.
      • andrzejto1 Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 09:51
        Gość portalu: ABC napisał(a):

> Zalecam wszystkim lekcje karate albo kung fu to nie tylko samoobrona
        > ale terz wspaniałe ćwiczenia ogólnorozwojowe dla każdego kondycja i
        > zdrowie a w przypadku napaści zdrowa odpowiedz gwarantuję żaden
        > huligan się nie utrzyma nie trzeba wołać policji ćwiczenia dla ludzi
        > w każdzm wieku nie ma to jak samoobrona.

Osobiście polecam Krav maga, uczą zachowań typowych dla walki ulcznej. W ogóle systemy typu KM, Combat 56, Sambo czy BAS są do takich spraw lepsze niż sporty walki, bo tak już trzeba nazwać Karate, Taekwondo, kick-boxing itp. Uczą działania w sytuacjach stresowych, walki z wieloma przeciwnikami , w ciemności itp.
        • albrecht_kalb Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 11:32
          Tiaa, a może ja mam gdzieś uczyć się lać po mordach innych, może płacę podatki i
          mam prawo wymagać aby chronili mnie ci którym za to place czyli państwo. A może
          mam prawo czuć się bezpieczny na ulicy a nie marnować swój czas na naukę walki w
          ciemności. Nie kumacie tego? Weźcie się ogarnijcie ludzie.
          • Gość: xxx Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu IP: *.toya.net.pl 21.01.09, 12:16
            niestety mam wrażenie, ze polska policja jest trochę nieporadna, powinna brać
            przykład z policji amerykańskiej, jak gó...arz próbuje pyskować to nie dyskutują
            tylko chwile później leży skuty twarzą do ziemi
            i przyjeżdżają na każde wezwanie a nie tak jak u nas gdy znajomego w nocy pobili
            na chodniku policja odmówiła przyjazdu, bo do bójek nie przyjeżdżają a ten
            pobity może się do nich zgłosić na skargę ze zwolnieniem lekarskim
          • andrzejto1 Re: Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 13:39
            albrecht_kalb napisał:

> Tiaa, a może ja mam gdzieś uczyć się lać po mordach innych, może płacę podatki
            > i
            > mam prawo wymagać aby chronili mnie ci którym za to place czyli państwo. A może
            > mam prawo czuć się bezpieczny na ulicy a nie marnować swój czas na naukę walki
            > w
            > ciemności. Nie kumacie tego? Weźcie się ogarnijcie ludzie.

Z samej definicji system "sprawiedliwośći" nie działa prewencyjnie. Nie może tak działać. Nie ma przestępstwa, nie ma interwencji. Problem w tym, ż prawa bandytów zostały rozdęte do niemożliwści. Dla przykładu powiem, że jeśli ktoś cię terroryzuje pistoletem, to możesz go uszkodzić. Ale jak się okaże, że była to broń gazowa, lub replika, to masz problem. I to duży, bo jest to przekroczenie granic obrony koniecznej. Mimo tego, że na oko nie da się tego odróżnić!!!
    • Gość: daro polityka milosci debilnego tuska przynosi efekty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 09:35
      poltusk i tak ma to w d* - on i jego dwor ma przeciez BOR
    • Gość: stary.gniewny Dobrze znani: notowani /w notesikach/ IP: *.acn.waw.pl 21.01.09, 09:42
      za morderstwa, gwałty i napady na banki.
    • Gość: Paweł Takich powinno sie na narządy przeznaczać ! IP: 194.0.167.* 21.01.09, 09:44
      to zwykłe mendy nic z tego nie będzie a narządy sa potrzebne ludziom
    • Gość: es Obaj zatrzymani są dobrze znani... IP: 80.50.239.* 21.01.09, 09:59
      "Obaj zatrzymani są dobrze znani czechowickim policjantom z uwagi na swoje
      wcześniejsze wybryki." Jakież to pocieszające.
    • olias Bili i kopali, bo nie chciał oddać telefonu 21.01.09, 10:04
      no i tera chłopaki czekaja na nowego ministra. jak Zol - to ich
      pogłaska po głowie i puści. a jak jaki nielyberał się trafi? a może
      być, bo Tusku patrzy na słupki i mu wychodzi że słupek wyższy za
      twardego min dostanie. i co? pupa zbita. 12 lat a może mniej. trochę
      mniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka