Dodaj do ulubionych

Tylko nie Małecki!!!!!

IP: *.toyotapl.com 12.10.05, 08:17
Czym się kierowaliście?? Chyba nie jego wiedzą i umiejętnościami??

Przecież ten człowiek się nie nadaje na to stanowisko!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • mgnac Re: Tylko nie Małecki!!!!! 12.10.05, 08:52
      A kto to jest ten Pan Małecki?
      Rozumiem,że nowy wiceprezydent W-cha.Czy tak?
      Ale,że tak powiem - skąd się wziął?
      Czy reprezentuje jakąś opcję polityczną?
      Pozdrawiam
      • Gość: dzidek Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:39
        Czy każdy "włodarz" miasta musi być polityczny??? Czy nie może to być po prostu
        FACHOWIEC. Osobiście nie znam,nie wiem co umie,ale myślę że nie będzie gorszy
        od "komórkowca".
        • Gość: sejf Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 11:10
          To pierwszy człowiek w ratuszu na stanowisku apolityczny. Nie należy do PO
          sprawdził się jako naczelnik. Tak naprawdę to nie Romek a Małecki zarządzał
          wydziałami z-cy prez.
          • Gość: partyjny Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 12:31
            rozczaruję Was, ale Pan Małecki nie jest apolityczny; jest członkiem (od
            niedawna) Platfotmy Obywatelskiej; chyba nikt się nie łudził, że Piotrek
            obsadzi bezpartyjnego
    • Gość: Marta Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 13:54
      Nie znam Pana Małeckiego,ale słyszałam dużo pozytywnych opinii pod kątem jego
      fachowości i to w czasie kiedy jeszcze nie był v-ce.
      • Gość: sonia Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:56
        a jak ma na imię i ile ma lat?
        • Gość: wolo Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.05, 09:16
          Marek 1961rok produkcji
          • Gość: Wladzio Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.05, 21:58
            Miał być Bukina, ale Nasz Wódz się nie dał i dlatego Bukina zrezygnował

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka