Gość: Kto nam to zrobił? IP: *.toyotapl.com 12.10.05, 08:17 Czym się kierowaliście?? Chyba nie jego wiedzą i umiejętnościami?? Przecież ten człowiek się nie nadaje na to stanowisko!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mgnac Re: Tylko nie Małecki!!!!! 12.10.05, 08:52 A kto to jest ten Pan Małecki? Rozumiem,że nowy wiceprezydent W-cha.Czy tak? Ale,że tak powiem - skąd się wziął? Czy reprezentuje jakąś opcję polityczną? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzidek Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 10:39 Czy każdy "włodarz" miasta musi być polityczny??? Czy nie może to być po prostu FACHOWIEC. Osobiście nie znam,nie wiem co umie,ale myślę że nie będzie gorszy od "komórkowca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sejf Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 11:10 To pierwszy człowiek w ratuszu na stanowisku apolityczny. Nie należy do PO sprawdził się jako naczelnik. Tak naprawdę to nie Romek a Małecki zarządzał wydziałami z-cy prez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: partyjny Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 12:31 rozczaruję Was, ale Pan Małecki nie jest apolityczny; jest członkiem (od niedawna) Platfotmy Obywatelskiej; chyba nikt się nie łudził, że Piotrek obsadzi bezpartyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 12.10.05, 13:54 Nie znam Pana Małeckiego,ale słyszałam dużo pozytywnych opinii pod kątem jego fachowości i to w czasie kiedy jeszcze nie był v-ce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.05, 20:56 a jak ma na imię i ile ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolo Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 14.10.05, 09:16 Marek 1961rok produkcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladzio Re: Tylko nie Małecki!!!!! IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 17.10.05, 21:58 Miał być Bukina, ale Nasz Wódz się nie dał i dlatego Bukina zrezygnował Odpowiedz Link Zgłoś