Gość: krzysiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 19:34 Co sadzicie o pracy w TECHMXIE? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeti Re: techmex jaka praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:10 bardzo zła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keti Re: techmex jaka praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 16:59 mojego znajomego właśnie zwolniono i...zatrudniono tańszego pracownika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszek Re: techmex jaka praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:10 Bardzo nie mili ludzi - zwłaszcza ZBIGNIEW WILCZYNSKI - wielki Pan dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romci Re: techmex jaka praca IP: *.adsl.inetia.pl 04.07.09, 21:26 ZW wlasnie sie zwolnil, wiec jeden problem z glowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: techmex jaka praca IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.07.09, 11:07 niewypłacalni. wiszą mi pieniądze od 10 miesięcy. postępowanie komornicze w toku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Re: techmex jaka praca IP: 78.8.106.* 02.07.09, 21:34 Tragedia, najgorszy syf jaki widziałem, banda złodzieji i wyzyskiwaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Techmex? Wolne żarty... sami przeczytajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 09:40 http://www.wykop.pl/ramka/206125/jak-to-wielka-firma-techmex-moze-robic-wszystkich-studentow-pracownikow-w-balona http://www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/biznes/interwencja-newsweeka--techmex-skubie-studentow,40975,2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Re: techmex jaka praca IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.09, 18:15 aby być obiektywnym to tak: - praca jest ok - płaca nie OK (brak wypłat i składek ZUS OFE itd. - ludzie (pracownicy) bardzo fajni - zarząd nieudolny (wpływy na prowadzenie firmy ma osoba, która ich nie powinna mieć) - klimat - nikt nikomu nie ufa bo każdy boi się o swoje - uwaga na mikrofony i donosicieli - po rozwiązaniu umowy nie licz na rzetelne traktowanie czyli: - brak wypłat i należności w czasie - Zarząd ma Cię w tzw "poważaniu" Gdyby nie kumoterstwo i korupcje także polityczne to firma by już nie istniała... na razie wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: techmex jaka praca IP: *.tktelekom.pl 02.09.09, 12:08 Podpisuje sie pod Twoja opinia, sczegolnie jesli chodzi o punkt dotyczacy pracy zarzadu,i szarogęszenia sie osoby, która najwięcej złego zrobiła w firmie.Gdyby tak sprzedać samochód tej osoby to starczyłoby na zaległe wypłaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woland Re: techmex jaka praca IP: *.jkns.pl 04.09.09, 08:00 Jak zatem wielkie "plecy" trzeba mieć żeby powyższą sytuacją, która z opowiadań wielu znajomych rzeczywiście jest kpiną z pracowników i prawa,nie zainteresowały się poważniej żadne służby? Oczywiście nie mówię tutaj o ABW, bo oni już troszkę prześwietlili podobno firmę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyczny.pl Re: techmex jaka praca IP: *.chello.pl 29.12.09, 02:11 Na osłodę może pozostać tylko batonik Studencki: sceptyczny.pl/batonik-studencki-dla-pracownikow-techmex-s-a/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radomir Re: techmex jaka praca IP: *.chello.pl 03.01.10, 11:54 Ja rozmoiwaialem z pania studencka i wiem ze powyzsze opinie dotycza jej osoby. Jest osoba wyjatkowo tepa za to pelna megalomanii. Szarogeszaca sie w firmie a w glowie sieczka. I efekty widzimy na gieldzie. Jej nazwisko dobrze powinni zapamietac wszyscy szukajacy pracy na rynku, bo na pewno w jakiejs firemce znow wyplynie, a to nie bedzie dobra mysl by sie zatrudnic w firmie w ktorej ona znow bedzie sie szarogesic. Odpowiedz Link Zgłoś