Gość: jezu IP: *.ebeskidy.pl 19.05.09, 20:28 no nie podoba mi sie to, nijak! no i nijak ma sie to do pracy bienka, jakies takie bezplciowe i bez wyrazu, przykro mi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pan Kazimierz Leon Tarasewicz maluje mural IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.05.09, 21:53 Tam gdzie była mozaika Bieńka Jest teraz kino, więc Stary nie pękaj! Nasza kultura, a także sztuka Ma się tu dobrze, więc dziury nie szukaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buruba Re: Leon Tarasewicz maluje mural IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.09, 10:00 Tarasiewicz popełni dzieło na miarę swojego nazwiska!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Leon Tarasewicz maluje mural IP: 80.50.168.* 21.05.09, 11:05 Szkoda, że nikt nie pytał Bielszczan, czy chcą tego muralu. Ciekawe, kiedy go skończy, bo od tygodnia nic się tam nie dzieje - czyżby brak weny??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tarabaranasieniewi Re: Leon Tarasewicz maluje mural IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.05.09, 11:44 ...nikt nie pytał....a po co mieli pytać. To teren prywatny. Ty pytasz Bielszczan o pozwolenie na pomalowanie parapetu w swoim domu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Leon Tarasewicz maluje mural IP: 212.244.228.* 02.06.09, 08:31 Nie pień się tak, bo koleżanka ma rację. To miejsce publiczne i nie powinno odstraszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Leon Tarasewicz maluje mural IP: 193.111.30.* 08.06.09, 12:33 A to przepraszam do tych kresek trzeba mieć wenę? Potem taki jeden z drugim będą się żalić w TV, że ludzie nie rozumieją artystów...Pamiętam czasy tej mozaiki Bieńka i z całym szacunkiem...Ten shit się do tego nie umywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoostuff Leon Tarasewicz maluje mural IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 16:47 Ciężko powiedzieć coś o tym "dziele" naprawdę szczerze, nie urażając przy tym jego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Leon Tarasewicz maluje mural IP: 62.85.199.* 09.06.09, 15:28 A ja jestem ciekaw: kto płacił za farby? kto płacił temu "artyście" za jego (zmarnowany) czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bielszczanin Leon Tarasewicz maluje mural IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.09, 23:19 Wspaniałego dzieła sztuki jakim była zniszczona przez wandali "Mozaika" Mistrza Ignacego Bieńka przedstawiająca tysiącletnią historię naszej Ojczyzny nic nie zastąpi.Dzisiejsze malowidło, "niebieskie pasy na jasnym tle", bohaterom, którzy przeżyli drugą wojnę światową kojarzy się raczej przygnębiająco. Odpowiedz Link Zgłoś