Dodaj do ulubionych

ołowiane żołnierzyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:34
Czy ktoś wie gdzie można kupić
ołowiane żołnierzyki (może teraz już nie z ołowiu)
w mundurach polskich ( stroje teraźniejsze i historyczne)
Potrzebuję na prezent dla dziecka
pozdr
Obserwuj wątek
    • wielki_czarownik hmm 26.03.04, 18:50
      Może poszukać w sklepach modelarskich / sklepach dla miłośników gier RPG? W kioskach kiedyś była taka gazeta - "Żołnierze wojen światowych" (chyba) - do każdego numeru dokładali żołnierzyka. Może jeszcze jest?
      • Gość: etta Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:54
        Dzięki za podpowiedź
        pozdr.
        • Gość: BRvUngern-Sternber Wiesz w Polsce wszystko padlo.. IP: *.bg.am.lodz.pl 29.03.04, 13:41
          Lacznie z produkcja zaolnierzykow.Predzej kupisz amerykanskich...Zostaja tylko
          sklepy z zabawkami i budki o ile jeszcze sa z drobiazgami...No i sklepy
          modelarskie...O ile gdzies sa.Moze poszukaj w ksiazkach telefonicznych firm...
          • Gość: kpt. Żbik Re: Wiesz w Polsce wszystko padlo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:55
            Wiesz w Polsce wszystko padlo...
            A BRvUngern-Sternber leży jak długi...
    • Gość: grogreg Re: ołowiane żołnierzyki IP: 212.160.165.* 29.03.04, 14:19
      Antykwariaty. Nikt takich cudenie nie produkuje. Zabawki zawierajace olow nie
      zostalyby dopuszczone do rynku.
      • Gość: OLO I Re: ołowiane żołnierzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:12
        Pod Halą Targową
        • Gość: OLO I sory, sie mi wysłało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:14
          Pod Halą Targową w Krakowie w niedziele do południa jest handlowanie starociami
          i modelarstwem - jest tam jeden gościu co takie sprzedaje - ale czy też
          polskich żołnierzy to głowy nie dam (aha, sa w róznych skalach z plastiku)
          • Gość: etta Re: sory, sie mi wysłało IP: 195.94.207.* 30.03.04, 14:52
            Niestety do Krakowa mam kawał drogi
            ale dzięki za odpowiedż
            pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka