Gość: etta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:34 Czy ktoś wie gdzie można kupić ołowiane żołnierzyki (może teraz już nie z ołowiu) w mundurach polskich ( stroje teraźniejsze i historyczne) Potrzebuję na prezent dla dziecka pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik hmm 26.03.04, 18:50 Może poszukać w sklepach modelarskich / sklepach dla miłośników gier RPG? W kioskach kiedyś była taka gazeta - "Żołnierze wojen światowych" (chyba) - do każdego numeru dokładali żołnierzyka. Może jeszcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: hmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 18:54 Dzięki za podpowiedź pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BRvUngern-Sternber Wiesz w Polsce wszystko padlo.. IP: *.bg.am.lodz.pl 29.03.04, 13:41 Lacznie z produkcja zaolnierzykow.Predzej kupisz amerykanskich...Zostaja tylko sklepy z zabawkami i budki o ile jeszcze sa z drobiazgami...No i sklepy modelarskie...O ile gdzies sa.Moze poszukaj w ksiazkach telefonicznych firm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt. Żbik Re: Wiesz w Polsce wszystko padlo.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.04, 17:55 Wiesz w Polsce wszystko padlo... A BRvUngern-Sternber leży jak długi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grogreg Re: ołowiane żołnierzyki IP: 212.160.165.* 29.03.04, 14:19 Antykwariaty. Nikt takich cudenie nie produkuje. Zabawki zawierajace olow nie zostalyby dopuszczone do rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO I Re: ołowiane żołnierzyki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:12 Pod Halą Targową Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLO I sory, sie mi wysłało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.04, 14:14 Pod Halą Targową w Krakowie w niedziele do południa jest handlowanie starociami i modelarstwem - jest tam jeden gościu co takie sprzedaje - ale czy też polskich żołnierzy to głowy nie dam (aha, sa w róznych skalach z plastiku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etta Re: sory, sie mi wysłało IP: 195.94.207.* 30.03.04, 14:52 Niestety do Krakowa mam kawał drogi ale dzięki za odpowiedż pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś