Dodaj do ulubionych

suchoj su -37

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 22:10
mam pytanie czy to cudo jest w słuzbie w lotnictwie rosyjskim
Obserwuj wątek
    • Gość: Berkut Re: suchoj su -37 IP: *.kamieniec-wroclawski.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 23:36
      Niestety to cudo nie jest w słuzbie jest tylko pare egzemplarzy jest to tylko
      wersja testowa mysliwca 4+ generacji ale wiele bajerów z Su 37 zostało wdrożone
      w wersji Su 30 MKI i Su 30 MKk międzyinnymi dysze silników o zmiennym wektorze
      ciągu :))
      pozdro
      • Gość: Fulcrum Re: suchoj su -37 IP: *.chello.pl 09.04.04, 02:52
        Su 37 (su 35M) byłby teraz w służbie w dużej ilości gdyby nie........rozpad
        ZSRR.A tak jest dziś tylko demonstratorem i maskotką rosyjskich sił zbrojnych.A
        poza tym fajny to sprzęt (radar ze skanowaniem elektronicznym, pełny glass
        cocpit, silniki - Lulka_saturn, pełny asortyment najnowszych rosyjskich
        rakiet.Pzdr
        • Gość: wojciech j. Re: suchoj su -37 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.04.04, 09:04
          > Su 37 (su 35M) byłby teraz w służbie w dużej ilości gdyby nie........rozpad
          > ZSRR.A tak jest dziś tylko demonstratorem i maskotką rosyjskich sił zbrojnych

żałujesz tego rozpadu???
          • Gość: Fulcrum Re: suchoj su -37 IP: *.local.pl / 217.11.143.* 09.04.04, 17:03
            A jak myślisz?Ja w przeciwieństwie do niektórych potrafię pasjonować się samą
            techniką wojskową (Info o Su 37 i ZSRR to było tylko stwierdzenie faktu,
            obrazującego status większości nowoczesnego rosyjskiego sprzętu) i nie dokładać
            do tego sympatii do danego mocarstwa.Gdyby Albania produkowała np. Su 30 to
            dalej byłby to dla mnie swietny samolot.Niektórzy na tym forum są ogarnięci
            ślepym uwielbieniem dla sprzętu amerykańskiego (w wielu przypadkach tylko
            dlatego, że jest on amerykański) i chorbliwą niechęcią do sprzętu rosyjskiego
            (w wielu przypadkach tylko dlatego, ze jest on rosyjski).Pzdr
    • Gość: Berkut filmik z Su 35 i Su 37 :))) IP: *.kamieniec-wroclawski.sdi.tpnet.pl 09.04.04, 18:15
      bemil.chosun.com/movie%20link/SU-35.wmv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka