Dodaj do ulubionych

marcus_crassus, czy jest jeszcze sens dyskutować

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 31.05.04, 19:53
z tym czymś? ;o)
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=13078266&a=13079137
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!! :oD
Gościowi już całkiem odwaliło, mam nadzieję że bywalcy militariów, podobnie
jak ich koledzy z FŚ zaczną ignorować tego niepoważnego oszołoma. ;o)
Obserwuj wątek
    • Gość: SAGGER Re: marcus_crassus, czy jest jeszcze sens dyskuto IP: 80.51.247.* 01.06.04, 13:22
      no cóż.nie było to może jego najszczęśliwsze posunięcie.nazwał bym je wysoce
      nietaktownym i prowokującym.no ale cóż .zawsze zwycięzca brał wszystko i mógł
      do woli pastwić się nad swoją ofiarą.z zimnej wojny to właśnie USA wyszły
      obronną ręką.można się z tym jedynie pogodzić.
      • Gość: Tomson USA póki co "jest na wierzchu" i ma nad Rosją IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 01.06.04, 15:12
        przewagę, ale te bredie co wypisuje crassula ;o)
        Na FŚ w każdym niemal swoim poście daje popis oszołomiarstwa, tam już się go
        dawno ignoruje, albo drwi się z niego. :o)
    • Gość: kpt. Żbik słuchaj Tomson IP: 212.14.63.* 01.06.04, 15:24
      Koleś, Ty masz chyba jakiś problem. Zakochałeś się w tym gościu czy jak?
      Przestań pierdolić nie na temat, zakładać nowe wątki, robić osobiste wycieczki.
      Nie lubisz go? To go nie czytaj. Wyłacz komputer. A jak masz coś do powuedzenia
      to trzymaj się tematyki sensu strice militarnej. O geopolityce idź bełkotać na
      inne fora. A jak nie masz nic do powiedzenia w temaci to sobie daruj.

kpt. Żbik
      • Gość: Tomson Stul ryj padalcu, jeśli masz chrzanić takie IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 01.06.04, 17:29
        zboczone tekściki.
        Jak nie masz nic do napisania ofiaro to się nie podczepiaj pod moje posty.
        D-O-T-A-R-Ł-O DURNIU ?????????!!!!!!!!!
      • marcus_crassus widzisz zbik Ty "padalcu"??? ;)))))) 01.06.04, 18:18
        a tak na serio dzieki za ustosunkowanie sie do towarzysza tomsona ;))) ale na
        przyszlosc sugeruje nie odnosic sie w ogole do jego watkow.ten facet to jakas
        groteska.na poczatku pare osob watpilo w jego istnienie.nie chce mi sie pisac
        tutaj jego osiagniec i kto to jest bo to zbyteczne.

mnie to co on pisze raczej malo interesuje i w ogole nie udzielam sie w jego
        tematach,jego obecnosc na tym forum to jakies gigantyczne nieporozumienie bo on
        pojecia nie ma o poruszanych tutaj sprawach.

jedyne co mnie irytuje to fakt ze na forum nie ma moderatora ktory usunalby
        watki ktore po prostu robia tutaj chlew.i to wszystko.

pozdrawiam i sugeruje ignorowac jego posty jakkolwiek czlowieka neci zeby cos
        odpowiedziec.po prostu bezsens i tylko poglebia chlew na forum. :(
        • krruk Marcus 01.06.04, 18:37
          Wiesz, jestes w porzadku gosc. Zawsze bedzie ktos kot ci bedzie czegos tam
          zazdroscil. Przeciez kazdy widzi ze jest akurat pelnia ksiezyca i niektorzy sa
          bardziej na to podatni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka