Dodaj do ulubionych

Re: Płynny Ołów no.2

29.12.11, 07:26
Moze masz racje, ale czy jest inna rada. Zobacz jak żyją w Zachodnim Brzegu. Ram Allah wygląda jak miasto europejskie. Budują tam nowe miasta. Można inaczej, zamiast pakować forsę w bron. Doktryna hamasu jest nie uznania państwa Izrael jako państwo żydowskie.
Oni uczą dzieci swoje że Żyd to świnia...Wiec co zrobić, modlić sie do Pana żeby rakieta nie spadła na moja głowę...?

Nawet jeśli dostaną wszystko do granic 1967r. - to już mówią ze chcą granice 1948r. itd..itd...

Czy Polska też ma oddać ziemie niemieckie, które włączyła od 1945r. Ale dobrze dać innemu propozycje jak żyć, ale siebie....???
Obserwuj wątek
    • wicehrabia.julian Re: Płynny Ołów no.2 29.12.11, 12:44
      mosze_zblisko_daleka napisał:

> Czy Polska też ma oddać ziemie niemieckie, które włączyła od 1945r. Ale dobrze
      > dać innemu propozycje jak żyć, ale siebie....???

mosze napisz lepiej czemu utrzymujecie z budżetu ortodoksyjnych nierobów? jak byłem w Jerozolimie to przewodnik wyjaśniał nam, że oni nic nie robią i jeszcze mają czelność pyszczyć na własne państwo - jeśli ktoś jest długofalowym zagrożeniem dla Izraela to są nim również ortodoksi żydowscy
      • browiec1 Re: Płynny Ołów no.2 29.12.11, 13:22
        No wlasnie tam teraz ponoc ostra draka z tymi poje.ami ortodoksyjnymi. A ja zawsze powtarzam ze kazdy skrajny czy to chrzescijanin,muzulmanin czy tez jak teraz Zyd jest niebezpieczny dla otoczenia.
        www.rp.pl/artykul/11,782673-Zatrzymano-ortodoksa--ktory-obrazil-zolnierke.html
    • menel13 Re: Płynny Ołów no.2 29.12.11, 13:14
      Czy Polska też ma oddać ziemie niemieckie, które włączyła od 1945r
      W 45 nikt się Polski o zdanie nie pytał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka