gambit_smolenski2 02.03.13, 22:08 Gdyby to nie była prawda, to bym nie uwierzył w tak ordynarne manipulacje... niezalezna.pl/39042-tajemnica-odlamkow-metalu-w-smolenskiej-brzozie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gambit_smolenski2 Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 02.03.13, 22:23 www.kontrowersje.net/nauka_wy_o_ona_na_uksw_zmasakrowa_a_poga_stwo_smole_skie_szamana_laska_i_pozosta_ych_komisarzy www.fakt.pl/Komisja-Millera-przepisala-raport-Anodiny,artykuly,199868,1.html Odpowiedz Link Zgłoś
igor_uk gambit. 03.03.13, 00:18 Chyba ciezko zyje sie,wietrzac wszedzie spiski? naprawde wspolczuje tobie. p.s. Kiedy przestaniecie osmieszac ofiary tej katastrofy? Odpowiedz Link Zgłoś
anton_pl Re: gambit. 03.03.13, 06:28 Tam się nie gniewaj ale takie spekulacje ośmieszają tą naszą tragedie... Odpowiedz Link Zgłoś
wladca_pierscienii Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 13:40 gambit_smolenski2 napisał(a): > www.fakt.pl/Komisja-Millera-przepisala-raport-Anodiny,artykuly,199868,1.html Jak to możliwe, by pomylić wysokość drzewa o 1,5 metra? Po prostu go nie mierzyć, tylko zaufać wyliczeniom innych. Wszystko wskazuje na to, że specjaliści z komisji Jerzego Millera (61l.) ślepo przepisali wymiary drzewa z raportu rosyjskiego MAK! tak się teraz robi wykształcenie i karierę przepisuje się... ja dziwę się, czemu nasz "super antyagent" Antoni Macierewicz nie zmierzył tej brzozy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 14:10 Jak to czemu?! Ważniejszy był obiad! Po za tym przecież brzoza wcale nie jest ważna - w razie co to nie za długo "zespół ekspercki" zaneguje całkowicie istnienie tej brzozy i niezbicie udowodni (poprzez specjalistów z Nepalu) ,że żadnej brzozy tam do wypadku w ogóle nie było i została zasadzona już po! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 14:14 Brzoza musi zostać sprowadzono do Polski albo najlepiej do USA tam będzie bezpieczna i Binieda ją zbada. Ja mam mocną pilarkę wiec mogą ja uciąć , nie ma żadnego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 22:31 rzewuski1 napisał: > Brzoza musi zostać sprowadzono do Polski albo najlepiej do USA tam będzie bezpi > eczna i Binieda ją zbada. > Ja mam mocną pilarkę wiec mogą ja uciąć , nie ma żadnego problemu. Ja mam słaba tylko 1,8KM ale tez daje rade 40 cm brzozom Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz mataczenie Rosjan od poczatklu katastrofy 03.03.13, 20:39 1. podali celowo błedny czas zdarzenia 2. nie dopuscili na miejsce karetek pogotowia - do dzis nie wiadomo kto o tym zdecydował - jak mozna w kilka minut stwierdzic że nikt nie przezył? ze nikt nie potrzebuje pomocy ? ( historia wypadków lotniczych zna wiele zdarzeń gdy przezywała 1 czy pare osób) 3. zmusili kontrolera do zmiany zeznań 4. rzekomo wysiadła rejestracja obrazu ekranu radaru 5. nie dopuscili polskich przedstawicieli do sekcji zwłok - gdy nasi przyjechali 11 kwietnia rzekomo było juz po .. - a to niemozliwe by gdzis od popołudnia 10 kwietnia przestransportować do Moskwy 96 zwłok i wykonac sekcje Rosjanie kłamia w tej sprawie w wielu zasadniczych kwestiach - Jaki był przebieg katastrofy ? Dopiero sie dowiemy wersja MAk jest nieprawdopodobna Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: mataczenie Rosjan od poczatklu katastrofy 03.03.13, 20:56 niegracz napisał: > 1. podali celowo błedny czas zdarzenia > 2. nie dopuscili na miejsce karetek pogotowia > - do dzis nie wiadomo kto o tym zdecydował > - jak mozna w kilka minut stwierdzic że nikt nie przezył? > ze nikt nie potrzebuje pomocy ? > ( historia wypadków lotniczych zna wiele zdarzeń gdy przezywała 1 czy par > e osób) > 3. zmusili kontrolera do zmiany zeznań > 4. rzekomo wysiadła rejestracja obrazu ekranu radaru > 5. nie dopuscili polskich przedstawicieli do sekcji zwłok - gdy nasi przyje > chali 11 kwietnia rzekomo było juz po .. > - a to niemozliwe by gdzis od popołudnia 10 kwietnia przestransportować do Mo > skwy 96 zwłok i wykonac sekcje > Dla nikogo z piewców MAK i Komisji Millera, te wątpliwisci nie maja najmnijeszego znaczenia. Nie dopuszczaja ich do swojej swiadomosci, na zasadzie odruchu wypierania, bo to burzyłoby całą mentalną filozofie podejscia do sprawy katastrofy.... > Rosjanie kłamia w tej sprawie w wielu zasadniczych kwestiach > > - Jaki był przebieg katastrofy ? > > Dopiero sie dowiemy > > wersja MAk jest nieprawdopodobna > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: mataczenie Rosjan od poczatklu katastrofy 03.03.13, 22:34 niegracz napisał: > 1. podali celowo błedny czas zdarzenia > 2. nie dopuscili na miejsce karetek pogotowia > - do dzis nie wiadomo kto o tym zdecydował > - jak mozna w kilka minut stwierdzic że nikt nie przezył? > ze nikt nie potrzebuje pomocy ? > ( historia wypadków lotniczych zna wiele zdarzeń gdy przezywała 1 czy par > e osób) > 3. zmusili kontrolera do zmiany zeznań > 4. rzekomo wysiadła rejestracja obrazu ekranu radaru > 5. nie dopuscili polskich przedstawicieli do sekcji zwłok - gdy nasi przyje > chali 11 kwietnia rzekomo było juz po .. > - a to niemozliwe by gdzis od popołudnia 10 kwietnia przestransportować do Mo > skwy 96 zwłok i wykonac sekcje > > Rosjanie kłamia w tej sprawie w wielu zasadniczych kwestiach > > - Jaki był przebieg katastrofy ? > > Dopiero sie dowiemy > > wersja MAk jest nieprawdopodobna Fizyka i doswiadczenie uczy mnie ze nie ma rzeczy niepradopodobnych, więc wersja MAK jest prawdopodobna, ale faktycznie najmniej prawdopodobna. jej prawdopodobieństwo nie jest ujemne, bo nie moze byc to byloby nieprawdopodobne ale jest bliskie zeru... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 22:30 marek_boa napisał: > Jak to czemu?! Ważniejszy był obiad! Po za tym przecież brzoza wcale nie jest w > ażna - w razie co to nie za długo "zespół ekspercki" zaneguje całkowicie istnie > nie tej brzozy i niezbicie udowodni (poprzez specjalistów z Nepalu) ,że żadnej > brzozy tam do wypadku w ogóle nie było i została zasadzona już po! > -Pozdrawiam! Ale ten piekny kraj Nepal ma poziom raczej rosyjski niz amerykański czy australijski Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: komisja Millera przepisała raport 03.03.13, 23:08 To nie istotne! Nie podoba Ci się Nepal to niech będzie Nowa Zelandia! Tam też brzozy nie rosną więc mają najlepszych specjalistów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 07:08 niezalezna.pl/39008-skandal-przekazali-rosjanom-wrazliwe-dane-o-pilotach-tu-154m-i-ich-rodzinach To chlopcy Antka zrobili? \ Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 12:51 "To informacje o elitarnym korpusie Wojska Polskiego. Ochrony polskiego aparatu najważniejszych osób w państwie." To juz chyba do wszystkich dotarło że to to mit. Ani elitarny ani nie służył ochronie. Nie wiem po kiego grzyba te dane genealogiczne ROsjanom. Ale nie wiem w jaki sposób mogłoby wpłynąc ich przekazanie do bezpieczeństwo POlski ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
maccard.3 Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 17:18 Jak to po co takie dane? Przecież przedstawiciele polskiego parlamentu na cały świat krzyczą, że to był zamach. Trzeba w takim razie sprawdzić życiorysy i rodziny załogi, bo bez ich udziału żaden zamach by się w Smoleńsku nie udał. Trzeba ustalić który z nich brał w tym udział. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 19:07 maxikasek napisał: > "To informacje o elitarnym korpusie Wojska Polskiego. Ochrony polskiego aparatu > najważniejszych osób w państwie." > To juz chyba do wszystkich dotarło że to to mit. Ani elitarny ani nie służył oc > hronie. > Nie wiem po kiego grzyba te dane genealogiczne ROsjanom. Ale nie wiem w jaki sp > osób mogłoby wpłynąc ich przekazanie do bezpieczeństwo POlski ;-). Tak samo nie wiesz jak moglby wplynac na bezpieczenstwo Polski, jak nie wiesz po co Rosjanom dane o przodkach..... Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 20:18 > Tak samo nie wiesz jak moglby wplynac na bezpieczenstwo Polski, jak nie wiesz p > o co Rosjanom dane o przodkach..... Rozumiem, że gdyby poprosili o teczkę o przodkach Piłsudskiego- równiez miałoby to wpływ na bezpieczeństwo POlski? To może napisz, jak informacja o przodkach dwóch zmarłych pilotów mogłoby sie przydać i mieć wpływ na bezpieczeństwo Polski? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 20:54 maxikasek napisał: > > Tak samo nie wiesz jak moglby wplynac na bezpieczenstwo Polski, jak nie w > iesz p > > o co Rosjanom dane o przodkach..... > Rozumiem, że gdyby poprosili o teczkę o przodkach Piłsudskiego- równiez miałoby > to wpływ na bezpieczeństwo POlski? > To może napisz, jak informacja o przodkach dwóch zmarłych pilotów mogłoby sie > przydać i mieć wpływ na bezpieczeństwo Polski? Z jakichs powodów pytaja o dane geneologiczne. Ty przyznajesz ze nie wiesz z jakich ale akceptujesz to. Nie wiesz jaki wplyw maja te dane na bezpieczenstwo Polski, i dlatego kwestionujesz ich wplyw na to bezpieczeństwo.... Nie wydaje Ci sie ze Twoja ignorancja w jednym i w drugim przypadku wywoluje diametralnie rozne skutki? Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 21:52 > Z jakichs powodów pytaja o dane geneologiczne. Ty przyznajesz ze nie wiesz z ja > kich ale akceptujesz to. Nie wiesz jaki wplyw maja te dane na bezpieczenstwo Po > lski, i dlatego kwestionujesz ich wplyw na to bezpieczeństwo.... Nie wydaje Ci > sie ze Twoja ignorancja w jednym i w drugim przypadku wywoluje diametralnie ro > zne skutki? Nie wiem z jakich powodów ją chcieli, moge podejrzewać że dla zasady bierzemy wszystko, apotem się zobaczy co z tego da się wykorzystać. A Ty proszę wytłumacz jaki to może mieć związek z bezpieczeństwem Polski- kim byli rodzice, dziadkowie zwykłej załogi SP? Oświeć moją ignorancję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:26 maxikasek napisał: > > Z jakichs powodów pytaja o dane geneologiczne. Ty przyznajesz ze nie wies > z z ja > > kich ale akceptujesz to. Nie wiesz jaki wplyw maja te dane na bezpieczen > stwo Po > > lski, i dlatego kwestionujesz ich wplyw na to bezpieczeństwo.... Nie wyd > aje Ci > > sie ze Twoja ignorancja w jednym i w drugim przypadku wywoluje diametral > nie ro > > zne skutki? > Nie wiem z jakich powodów ją chcieli, moge podejrzewać że dla zasady bierzemy w > szystko, apotem się zobaczy co z tego da się wykorzystać. > A Ty proszę wytłumacz jaki to może mieć związek z bezpieczeństwem Polski- kim b > yli rodzice, dziadkowie zwykłej załogi SP? Oświeć moją ignorancję ;-) A jak sadzisz - jak tworzy sie falszywa tozsamosc nielegałów w obcym kraju? Na podstawie calkwoeicie fAszywej wymyslonej genealogii, nijak nie sprawdzalnej? Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:51 > A jak sadzisz - jak tworzy sie falszywa tozsamosc nielegałów w obcym kraju? Na > podstawie calkwoeicie fAszywej wymyslonej genealogii, nijak nie sprawdzalnej? Litości matrek. Za kilka jaboli będą mieli od groma życiorysów, których w dodatku nikt nie sprawdzi a i o gościa nikt sie nie upomni ;-) Po co im pakować się w łatwą do obalenia wersję. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:06 maxikasek napisał: > > A jak sadzisz - jak tworzy sie falszywa tozsamosc nielegałów w obcym kraj > u? Na > > podstawie calkwoeicie fAszywej wymyslonej genealogii, nijak nie sprawdza > lnej? > Litości matrek. Za kilka jaboli będą mieli od groma życiorysów, których w dodat > ku nikt nie sprawdzi a i o gościa nikt sie nie upomni ;-) Po co im pakować się > w łatwą do obalenia wersję. Jasne ze tak..... Z takim profesjonalizmem to nawet przy z kradzieżą butelki w sklepie monopolowym bys wpadł. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 22:12 Bo to wierutna bzdura Matrek! Rosjanie swoją prośbę UMOTYWOWALI i na podstawie tego pisma zostały stronie Rosyjskiej te dane przekazane! Chodziło o stworzenie portretu psychologicznego pilotów! Dane te w żaden sposób nie mają wpływu na obronność Polski! Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:14 marek_boa napisał: > Bo to wierutna bzdura Matrek! Rosjanie swoją prośbę UMOTYWOWALI i na podstawie > tego pisma zostały stronie Rosyjskiej te dane przekazane! Chodziło o stworzenie > portretu psychologicznego pilotów! Dane te w żaden sposób nie mają wpływu na o > bronność Polski! Dokładnie po to. No ale debilom to ciężko zrozumieć. Bada się np. takie rzeczy jak skłonność do ryzyka, choroby psychiczne, stres w rodzinie itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:27 marek_boa napisał: > Bo to wierutna bzdura Matrek! Rosjanie swoją prośbę UMOTYWOWALI i na podstawie > tego pisma zostały stronie Rosyjskiej te dane przekazane! Chodziło o stworzenie > portretu psychologicznego pilotów! Dane te w żaden sposób nie mają wpływu na o > bronność Polski! Jasne, charakterystyka dziadkow do 4 pokolen wstecz, ma wplyw na potretet psychologiczny pilotów..... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:42 Porozmawiaj ze swoim psychologiem i zadaj mu pytanie dlaczego najpierw ZAWSZE pyta o relacje rodzinne! A pro po Twojej wersji - "tworzenie osobowości szpiegów-nielegałów" to mnie Matrek Rozśmieszyłeś do łez!:) Jakoś Warszawskie centrum genealogiczne nie przeżywa żadnego oblężenia a nikt nikogo z dokumentów tożsamości tam nie przepytuje?!:) Moja bratanica za "psie pieniądze" uzyskała dane całego drzewa genealogicznego mojej rodziny do 1600-go roku i ani razu nikt jej dowodu nie sprawdzał!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:44 marek_boa napisał: > Porozmawiaj ze swoim psychologiem i zadaj mu pytanie dlaczego najpierw ZAWSZE p > yta o relacje rodzinne! > A pro po Twojej wersji - "tworzenie osobowości szpiegów-nielegałów" to mnie Ma > trek Rozśmieszyłeś do łez!:) Jakoś Warszawskie centrum genealogiczne nie przeży > wa żadnego oblężenia a nikt nikogo z dokumentów tożsamości tam nie przepytuje?! > :) Moja bratanica za "psie pieniądze" uzyskała dane całego drzewa genealogiczne > go mojej rodziny do 1600-go roku i ani razu nikt jej dowodu nie sprawdzał!:) To niech ustali moje drzewo genealogiczne bez sprawdzania dowodu... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:51 Przecież sam to Możesz Zrobić?! Wysupłaj 4 tysie a prześwietlą Ci rodzinę do 8 pokolenia w tył! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:08 marek_boa napisał: > Przecież sam to Możesz Zrobić?! Wysupłaj 4 tysie a prześwietlą Ci rodzinę do 8 > pokolenia w tył! Bez mojego pelnomocnictwa, moga sobie co najwyzej palcem palcem w tylkou pogrzebac, albo zlamac UoDP Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:14 Matrek ,że Ty Jesteś Naiwny jak dziecko we mgle to już Udowodniłeś nie raz! Tego ,że nie Masz pojęcia JAK JEST a Wydaje Ci się ,że TAK POWINNO BYĆ Dajesz dowody nieustannie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:47 marek_boa napisał: > Bo to wierutna bzdura Matrek! Rosjanie swoją prośbę UMOTYWOWALI i na podstawie > tego pisma zostały stronie Rosyjskiej te dane przekazane! Chodziło o stworzenie > portretu psychologicznego pilotów! Dane te w żaden sposób nie mają wpływu na o > bronność Polski! Jaki wpływ na osobowosc pilota ma tożsamość pra-pra-pra-dziadka? Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:48 bmc3i napisał: > marek_boa napisał: > > > Bo to wierutna bzdura Matrek! Rosjanie swoją prośbę UMOTYWOWALI i na pods > tawie > > tego pisma zostały stronie Rosyjskiej te dane przekazane! Chodziło o stwo > rzenie > > portretu psychologicznego pilotów! Dane te w żaden sposób nie mają wpływ > u na o > > bronność Polski! > > > Jaki wpływ na osobowosc pilota ma tożsamość pra-pra-pra-dziadka? Poza tym, o ile pamietam konfeerencje MAK, Rosjanie bardzo dokladnie i jednoznacznie okreslili osobowośc pilotów..... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:53 No to już Wiesz na co im były te dane?! Skoro Wiesz to po grzyba jeszcze Pytasz?! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 03.03.13, 23:52 Nie jestem psychologiem a jak znam życie Ty też nie! Zadaj to pytanie jakiemuś psychologowi! Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:09 marek_boa napisał: > Nie jestem psychologiem a jak znam życie Ty też nie! Zadaj to pytanie jakiemuś > psychologowi! albo specjaliście kontrwywiadu.... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:15 Żeby być dobrym specjalistą od kontrwywiadu to też trzeba być dobrym psychologiem! Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:08 > Jaki wpływ na osobowosc pilota ma tożsamość pra-pra-pra-dziadka? Aż tak daleko armia danych nie zbiera ;-). To pewnie były zwykłe ankiety bezpieczeństwa osobowego, wymagane przy poświadczeniu bezpieczęństwa- a więc dane żon, kochanek, rodziców, rodzeństwa, dzieci i osób wspólnie mieszkających niespokrewnionych (podstawowe dane osobowe, ilośc paszportów, miejsce pracy itp), do tego stan zdorwia ankietowanego, jego uzależnienia.... Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:10 maxikasek napisał: > > Jaki wpływ na osobowosc pilota ma tożsamość pra-pra-pra-dziadka? > Aż tak daleko armia danych nie zbiera ;-). To pewnie były zwykłe > ankiety bezpieczeństwa osobowego, wymagane przy poświadczeniu bezpieczęństwa- a > więc dane żon, kochanek, rodziców, rodzeństwa, dzieci i osób wspólnie mieszka > jących niespokrewnionych (podstawowe dane osobowe, ilośc paszportów, miejsce pr > acy itp), do tego stan zdorwia ankietowanego, jego uzależnienia.... Czy cos z tego co wypisałes, wiąże sie jakkolwiek z genealogią, ktorej to dANE ZOSTAły udostepnione? Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 00:29 bmc3i napisał: > Czy cos z tego co wypisałes, wiąże sie jakkolwiek z genealogią, ktorej to dANE > ZOSTAły udostepnione? Jak zwykle nie wiesz co oznacza słowo. W tym wypadku genealogia. Poczytaj sobie o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 10:51 > Czy cos z tego co wypisałes, wiąże sie jakkolwiek z genealogią, ktorej to dANE > ZOSTAły udostepnione? Oj matrek, zamiast się zaperzać zacząłbyś mysleć ;-). Z cytowanego artykułu: "Dane o imionach, nazwiskach, datach urodzenia, śmierci, stanie cywilnym, wykształceniu, wykonywanym i wyuczonym zawodzie członków załogi oraz ich rodziców, dziadków, rodzeństwa i małżonków - to część dokumentów, które trafiły właśnie w ręce Rosjan." To własnie zawiera ankieta bezpieczeństwa osobowego zawiera (nie jestem pewien dziadków, a nie chce mi się sprawdzać- ale być może to dzienniakrz "dołożył" od siebie). Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 04.03.13, 11:20 > Z jakichs powodów pytaja o dane geneologiczne. Ty przyznajesz ze nie wiesz z ja > kich ale akceptujesz to. Moze byc wiele przyczyn. 1) Jesli to byl zamach, to glowni podejrzani to wlasnie piloci, bo bez ich czynnego udzialu nic by nie stalo. Nie wazne na ile "pancerna" jest brzoza, jaka byla gestosc "helu" jesli pilot zachowuje rozum i nie laduej w takich trudnych warunkach. Dlatego musieli sprawdzic tlo kazdego z czlonkow zalogi. Moze ich rodzice mieli choroby psychiczne, moze mieli problemy finansowe, moze wspolpracowali z jakimis organizacjami terrotystycznymi (czeczenskimi np., ktore w Polsce sa uwazane za organizacje "humanistarne") 2) Na podstawie dannych o rodzinie pilotow (a takze wielu innych informacji), mozna stworzyc portret psychologiczny zeby lepiej rozumiec co i jak mysleli piloci podczas ladowania. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut To ci piloci to była elita? 03.03.13, 21:24 O matko Boska, to jak są wyszkoleni ci przeciętni? Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz kłamstwa MAk systematycznie obalane 04.03.13, 20:06 i przy tej okazji chciałem sie pochwalić niektóre moje opinie wypracowane argumenty sa b. zblizone do tych jakie później przentowane sa przez osoby z tytułami naukowymi np ta notka: pmk.salon24.pl/485963,dr-inz-waclaw-berczynski-o-hipotezie-polbeczki wsparta przez prof. Czachora pemka i dr Berczyński siegneli do badan naukowych które ja wczesniej przywolywałem na forum katastrofa a prof. Czachor okazuje się złozył wniosek o sfinansowanie badan w tunelu aerodynamicznym modelu Tu-154 z urwana końcówką podobny postulat sformułowałem duzo wcześniej na forum KwS itd. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Rosjanie chcieli wrobić polskich prokuratorów 07.03.13, 20:54 Rosjanie chcieli wrobić polskich prokuratorów? Polska Prokuratura Wojskowa nie prowadziła w Rosji ekspertyz związanych z ewentualną eksplozją na pokładzie Tupolewa. Tak zareagowali polscy prokuratorzy na informację przekazaną przez Komitet Śledczy Federacji Rosyjskiej. Rzecznik tej instytucji Władimir Markin ogłosił, że - polscy i rosyjscy biegli wspólnie przeprowadzili badania szczątków Tu-154M i nie znaleźli śladów wybuchu. badali na ile polska prokuratura jest urabialna a i tak maja na pewno przygotowane kolejne kroki natomiast opinii publicznej w Rosji bea wmawiac że to Polacy krecą Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: Rosjanie ordynarnie łżą;wbijają blachy w brzo 08.03.13, 12:51 Nie tylko w brzozę. Tobie w mózg też wbili. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik A o co chodzi? 09.03.13, 20:14 Na zdjęciu wcześniejszym widać wbite części a na późniejszym nie, z czego wniosek, że w czasie pomiędzy tymi zdjęciami te elementy wyjęto np. do badań. No i w czym problem, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś