uzaleznionytanebo22 12.02.14, 15:17 Bez gazu Rosja zapadnie się jak wydmuszka. Bo na niczym innym nie zarabia. Bo na sobolich skórkach to daleko zajadą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Koniec Rosji 13.02.14, 23:08 uzaleznionytanebo22 napisał: > Bez gazu Rosj > a zapadnie się jak wydmuszka. Bo na niczym innym nie zarabia. Bo na sobol > ich skórkach to daleko zajadą. Cala rasija jest wspaniala jak lisia skorka latem... Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 22:12 widac, ze nie masz pojecia o czym piszesz. Dr. J.K. chemik i ekonomista. szczesniak.pl/2378 Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 22:56 j-k napisał: > widac, ze nie masz pojecia o czym piszesz. > Czytanie ze zrozumieniem ogólnie jest rzadkością. jestem nawet pewien że on nie przeczytał całego artykułu. Takie rzeczy jak jakość tłumaczeń PAP pomijam. Odpowiedz Link Zgłoś
stary_chinczyk Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 23:46 Byc moze. Tylko ze potwierdzonych zasobow gazu ostatnio na calym swiecie lawinowo przybywa i robi sie z tego dosc tanie paliwo. Ile by nie mieli nie utrzymaja sie z tego. 1% wzrost ekonomiczny deje do myslenia. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaleznionytanebo22 Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 15.02.14, 11:09 Tyma bardziej gdy złoża są za górami, za bagnami a transport kosztuje krocie... Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Koniec Rosji 14.02.14, 23:51 Koniec? Rosja kołem się toczy powtarzając 4 cykle: rewolucja, epoka lodowcowa, odwilż, zastuj i oпять... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Koniec Rosji 15.02.14, 20:53 grba napisał: > Koniec? Rosja kołem się toczy powtarzając 4 cykle: rewolucja, epoka lodowcowa, > odwilż, zastuj i oпять... Mamy teraz zastoj i za chwile zacznie sie zwoj:))) A kiedy ta rewolucja, ktorej zekam razem z misza? Odpowiedz Link Zgłoś
brysio76 Re: Koniec Rosji 15.02.14, 21:03 Patrząc na strukturę demograficzną to musiałaby być rewolucja emerytów.... Co ja gadam jakich emerytów zważywszy że średnia wieku rosyjskich mężczyzn wynosi jakieś 60 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Koniec Rosji 15.02.14, 21:17 no w wolsce chłopaki tyż mają wiaterek w jajkach. 1,3 bachora na jedną kobitkę i jakoś tak smiesznie nie wiadfomo kto jako pierwszy zniknie z powierzchni ziemi-wolacy czy ruskie. a ty brysiu już się tak cfieszysz.?????a radość głupolka jest powalająca. Odpowiedz Link Zgłoś
grba Re: Koniec Rosji 17.02.14, 10:04 To forum bezzębne strasznie... napisałem 4 cykle, a mamy jeden cykl składający się z 4 następujących po sobie faz. Na dokładkę napisałem zastuj zamiast zastój... I nic... Odpowiedz Link Zgłoś