Dodaj do ulubionych

Koniec Rosji

12.02.14, 15:17
Bez gazu Rosja zapadnie się jak wydmuszka. Bo na niczym innym nie zarabia. Bo na sobolich skórkach to daleko zajadą.
Obserwuj wątek
    • ignorant11 Re: Koniec Rosji 13.02.14, 23:08
      uzaleznionytanebo22 napisał:

> Bez gazu Rosj
      > a zapadnie się jak wydmuszka.
      Bo na niczym innym nie zarabia. Bo na sobol
      > ich skórkach to daleko zajadą.

Cala rasija jest wspaniala jak lisia skorka latem...
    • brmtvungernsternberg Re: Koniec Rosji 14.02.14, 21:06
      Tak . Kraj sie rozleci .
    • j-k Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 22:12
      widac, ze nie masz pojecia o czym piszesz.

Dr. J.K.
      chemik i ekonomista.
      szczesniak.pl/2378
      • o333 Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 22:56
        j-k napisał:

> widac, ze nie masz pojecia o czym piszesz.
        >

Czytanie ze zrozumieniem ogólnie jest rzadkością. jestem nawet pewien że on nie przeczytał całego artykułu. Takie rzeczy jak jakość tłumaczeń PAP pomijam.
      • stary_chinczyk Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 14.02.14, 23:46
        Byc moze. Tylko ze potwierdzonych zasobow gazu ostatnio na calym swiecie lawinowo przybywa i robi sie z tego dosc tanie paliwo. Ile by nie mieli nie utrzymaja sie z tego.
        1% wzrost ekonomiczny deje do myslenia.
        • uzaleznionytanebo22 Re: Rosja ma najwieksze zasoby gazu na Swiecie. 15.02.14, 11:09
          Tyma bardziej gdy złoża są za górami, za bagnami a transport kosztuje krocie...
    • grba Re: Koniec Rosji 14.02.14, 23:51
      Koniec? Rosja kołem się toczy powtarzając 4 cykle: rewolucja, epoka lodowcowa, odwilż, zastuj i oпять...
      • ignorant11 Re: Koniec Rosji 15.02.14, 20:53
        grba napisał:

> Koniec? Rosja kołem się toczy powtarzając 4 cykle: rewolucja, epoka lodowcowa,
        > odwilż, zastuj i oпять...

Mamy teraz zastoj i za chwile zacznie sie zwoj:)))
        A kiedy ta rewolucja, ktorej zekam razem z misza?
        • brysio76 Re: Koniec Rosji 15.02.14, 21:03
          Patrząc na strukturę demograficzną to musiałaby być rewolucja emerytów.... Co ja gadam jakich emerytów zważywszy że średnia wieku rosyjskich mężczyzn wynosi jakieś 60 lat....
          • billy.the.kid Re: Koniec Rosji 15.02.14, 21:17
            no w wolsce chłopaki tyż mają wiaterek w jajkach. 1,3 bachora na jedną kobitkę
            i jakoś tak smiesznie nie wiadfomo kto jako pierwszy zniknie z powierzchni ziemi-wolacy czy ruskie. a ty brysiu już się tak cfieszysz.?????a radość głupolka jest powalająca.
      • grba Re: Koniec Rosji 17.02.14, 10:04
        To forum bezzębne strasznie...
        napisałem 4 cykle, a mamy jeden cykl składający się z 4 następujących po sobie faz. Na dokładkę napisałem zastuj zamiast zastój... I nic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka