Dodaj do ulubionych

Nocne Wilki

15.04.15, 20:39
Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak traktowali Rosjanie nasz Rajd Katyński.
A jak będą fikać, łamać przepisy, to mandat, dmuchanie w alkomat, najlepiej na granicy (+ pomiar głośności tłumików).
Najlepiej jeżeli będą eskortowani przez polskich motocyklistów z grupy katyńskiej.
Tak czy siak to kryminaliści.
Z powodu kontaktów z nimi Finowie wciagnęłi Putina na liste kryminalistów w 2013 jeszcze przed hecą na Ukrainie.

Pzdr
Obserwuj wątek
    • adam_al Re: Nocne Wilki 15.04.15, 21:34
      Wielkie mi halo, Gang Dzikich Wieprzy przejedzie przez Polskę.

Tylko po co media kręcą aferę - mam wrażenie, że jak nie będzie newsa to jakiś dziennikarzyna rzuci pomidorem, aby materiał zdobyć.
    • sjs2011 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 21:38
      Myślę, że nawet nie warto zwracać uwagi na młotek z sierpem jak koniecznie będą się afiszować traktując ich jak grupę "rekonstrukcyjną"
      Cały ten szum to - niepotrzebna strata czasu - toż piękna reklama naszych miast, miasteczek i wsi - dla nich murowany szok
      • marek_boa Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:11
        No pewnie ,że szok - po tym co widzą w Niemczech gdzie regularnie jeżdżą to w Polsce na pewno przeżyją szok!:)
        • sjs2011 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:19
          Oni do tych Niemiec to jakąs podniebną autostrada się nad Polską dostają?
          Oglądam na Youtube ich drogi, przy okazji widać domy, ludzi, otoczenie - szok...
          Ja rozumiem Marku, że poziomu trybuny przy murach Kremla tego nie widać ale ja rozmawiam z Rosjanami co tu się pokazują u nas - przezywają szok - po pierwsze - ludzie są przyjaźni dla siebie a po drugie czystość polskich wsi, miasteczek a nawet miast ich szokuje - po prostu
          • sjs2011 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:21
            ..dodam jeszcze zupełnie inną kulturę jazdy na drogach tam i u nas
            • marek_boa Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:32
              Kultura jazdy po drogach to jest akurat taka sama i w Polsce i w Rosji! Aby poznać na prawdę kulturę jazdy to Byś musiał wybrać się do GB!
              • sjs2011 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 23:02
                Jeśli kultura jazdy taka sam to czemu w Rosji ginie 3 razy więcej w przeliczeniu ludzi na drogach?
                A tu masz kulturę jazdy w Maroku
                40% analfabetów a na jezdni bezkonfliktowo..

W Rosji łby by sobie pourywali...
                • marek_boa Re: Nocne Wilki 15.04.15, 23:05
                  Ależ oczywiście! Przecież Byłeś i Widziałeś?!:) Stary chłop a naiwny jak dziecko!
                • kzet69 Re: Nocne Wilki 25.04.15, 16:32
                  Akurat tu żeś trafił kula w płot, zrobiłem w zeszłym roku 1600 km po marokańskich drogach i tam jest horror, jedzie ten kto głośniej trąbi, czerwone światło nie robi żadnego wrażenia, nieoświetlone (!) nocą ciężarówki na autostradzie, czy ciężarówka wyprzedzająca na trzeciego na górskiej spirali.... Marokańskie i ogólnie arabskie drogi to horror.
            • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 16.04.15, 05:16
              ..dodam jeszcze zupełnie inną kulturę jazdy na drogach tam i u nas

• amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 16.04.15, 05:22
                -dodam jeszcze zupełnie inną kulturę jazdy na drogach tam i u nas

Różnie z ta kulturą bywa.

-czystość polskich wsi, miasteczek a nawet miast ich szokuje - po prostu

Jak wyżej . Warszawa przy Mińsku, [Białoruś] wygląda jak slams
                • wtop.ek masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 21:32
                  www.panoramio.com/photo/7801173
                  www.panoramio.com/photo/73940357
                  www.panoramio.com/photo/65386604
                  • patmate Re: masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 21:35
                    :-D

Pzdr
                  • amunicyjny1 Re: masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 21:38
                    Przy Warszawie.Tak
                    • patmate Re: masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 21:45
                      amunicyjny1 napisał(a):

> Przy Warszawie.Tak

dawaj zdjęcia z Mińska. chyba masz lepsze?

Pzdr
                      • amunicyjny1 Re: masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 22:08
                        dawaj zdjęcia z Mińska. chyba masz lepsze?

Zdjęcia? -;) Może rusz dupę z przed komputera, i zobacz coś w realu. Na internecie świat się nie kończy, jaki sens ma wypowiadanie o miejscach znanych tylko z fotografii?
                        • patmate Re: masz rację Mińsk to metropolia 16.04.15, 23:14
                          amunicyjny1 napisał(a):

> dawaj zdjęcia z Mińska. chyba masz lepsze?
                          >
                          > Zdjęcia? -;) Może rusz dupę z przed komputera, i zobacz coś w realu. Na interne
                          > cie świat się nie kończy, jaki sens ma wypowiadanie o miejscach znanych tylko
                          > z fotografii?

Już był jeden mądrala któy mi to proponował niedawno.
                          Powtórzę:
                          Helsinki
                          Parola
                          San Juan
                          Santa Cruz De Tenerife
                          Houston
                          itede (jesień 2014-wiosna 2015)

Pzdr

PS
                          Nadal czekam na zdjęcia metropolii kijowskiej. Jak się było to chyba czasem warto pstryknąć komórką? No chyba że jak marek, co to fszędzie był, a zdjęć programowo nie robi....
                          • amunicyjny1 Re: masz rację Mińsk to metropolia 17.04.15, 16:19
                            Już był jeden mądrala któy mi to proponował niedawno.
                            Powtórzę:
                            Helsinki
                            Parola
                            San Juan
                            Santa Cruz De Tenerife
                            Houston
                            itede (jesień 2014-wiosna 2015)

A Mińsk, jest na tej liście? chyba nie
                            • patmate Re: masz rację Mińsk to metropolia 17.04.15, 16:25
                              amunicyjny1 napisał(a):

> Już był jeden mądrala któy mi to proponował niedawno.
                              > Powtórzę:
                              > Helsinki
                              > Parola
                              > San Juan
                              > Santa Cruz De Tenerife
                              > Houston
                              > itede (jesień 2014-wiosna 2015)
                              >
                              >
                              >
                              > A Mińsk, jest na tej liście? chyba nie

A byłeś w Mińsku? Masz coś na poparcie swojej tezy? Jak na razie kto inny wlepił linki do zdjęć które zdają sie przeczyć Twojej tezie. Na wiarę tu nic nie przyjmujemy, inaczej mareczki wciskałyby swoją ciemnotę...

Pzdr
                              • amunicyjny1 Re: masz rację Mińsk to metropolia 17.04.15, 16:59
                                -A byłeś w Mińsku?

Owszem, przeciętnie dwa razy w miesiącu

Masz coś na poparcie swojej tezy?

To raczej moja opija a nie teza

Jak na razie kto inny wlepił linki do zdjęć które zdają sie przeczyć Twojej tezie. Na wiarę tu nic nie przyjmujemy, inaczej mareczki wciskałyby swoją ciemnotę...

Więc zostańmy przy swoich zdaniach. Wklejanie zdjęć wielkiego sensu nie ma, Szmulki to nie cała Warszawa , a Mińsk, to też nie tylko centrum i na odwrót
                                • patmate Re: masz rację Mińsk to metropolia 17.04.15, 20:02
                                  amunicyjny1 napisał(a):

> Owszem, przeciętnie dwa razy w miesiącu
                                  > To raczej moja opija a nie teza

Opinia, opinią, na wiarę nie zamierzam przyjmować. Moje doświadczenia z Kaliningradu, Odessy, Tallina, Rygi, Kłajpedy, Lipawy, nie pozwalają mi sie zgodzić z w/w, choć Warszawą nie jestem zachwycony.

> Więc zostańmy przy swoich zdaniach. Wklejanie zdjęć wielkiego sensu nie ma, Szm
                                  > ulki to nie cała Warszawa , a Mińsk, to też nie tylko centrum i na odwrót

OK, przyjmuję.

Pzdr
                                • wtop.ek na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to slums 17.04.15, 20:06
                                  ciapku?

www.google.pl/search?q=warszawa+zdj%C4%99cia&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cUsxVanyL8jsaKGXgHA&ved=0CCgQsAQ
                                  i co jest wyznacznikiem "lepszości" Mińska pod tym względem?
                                  • marek_boa Re: na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to sl 17.04.15, 20:47
                                    A na przykład takiej?!
                                    www.google.pl/search?q=warszawa+zdj%C4%99cia&espv=2&biw=1366&bih=643&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=cUsxVanyL8jsaKGXgHA&ved=0CCgQsAQ#tbm=isch&q=Mi%C5%84sk+Bia%C5%82oruski+zdj%C4%99cia
                                    • wtop.ek Re: na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to sl 17.04.15, 21:05
                                      a w czym te zdjęcia są "lepszejsze" od tych z Warszawy?

chcielibyście, aby w PL było jak tam, radziecki?

• marek_boa Re: na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to sl 17.04.15, 21:18
                                        A w czym te zdjęcia są "gorszejsze" od tych z Warszawy?! Szczerze to mi to zwisa zwiędłym brokułem - za blisko Warszawy mieszkałem w Polsce aby się cieszyć - serdecznie nie lubię tego miasta folksdojczu!
                                        • antyk-acap Re: na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to sl 18.04.15, 06:56
                                          A jakie miasto lubisz?
                                          • marek_boa Re: na jakiej podstawie twierdzisz, że Wawa to sl 18.04.15, 11:51
                                            Swoje!
          • marek_boa Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:30
            Stefan ja rozumiem ,że przed wojną nie tylko uczyli innej geografii ale ponoć nawet globusy były kwadratowe - stąd moje zdziwienie (lekkie) Twoim twierdzeniem ,że z Rosji do Niemiec można się dostać TYLKO przez Polskę!:)
            Wyobraź Sobie ,że ja też rozmawiam z przyjeżdżającymi do Wielkiej Brytanii Rosjanami - drugiego tak zasyfionego kraju jak GB to ze świecą szukać - może tego nie widać z punktu w ,którym Mieszkasz ale ja podzielam to zdanie!
            • sjs2011 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:45
              To czemu ty mieszkasz w Londynie a nie w Moskwie?
              Kompleks Depardeu?
              Ile członków mają Nocne wilki?
              10 tys czy więcej?
              Ilu z nich widziało świat poza Rosją?
              Może 1 tys czyli dla reszty Terra Incognita ten Świat i Polska
              Widziałem filmy instruktażowe dla Rosjan kręcone przez Rosjan jak się zachowywać na polskich drogach - szok
              • marek_boa Re: Nocne Wilki 15.04.15, 23:02
                Stefan a czemu Ty Jesteś tak Głupi?! Żeby być w porządku z Twoją mentalnością będę się Ciebie o to pytał regularnie!
                "Nocne Wilki" mają 5000 członków ,którzy mieszkają w Rosji,na Ukrainie, w Niemczech,Serbii,Łotwie,Macedonii,Rumunii,Bułgarii - myślę ,że więcej zwiedzili świata niż Ty!
                en.wikipedia.org/wiki/Night_Wolves
                Ja widziałem Yeti - normalnie szok!
        • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 02:00
          marek_boa napisał:

> No pewnie ,że szok - po tym co widzą w Niemczech gdzie regularnie jeżdżą to w P
          > olsce na pewno przeżyją szok!:)

Kto? Oni?

Pzdr
          • marek_boa Re: Nocne Wilki 16.04.15, 02:47
            www.youtube.com/watch?v=GYDuwv3ZuYI
            www.youtube.com/watch?v=I_NmzWLgEX8
            www.youtube.com/watch?v=kcIGmBhIYng
            www.youtube.com/watch?v=8q0A2LBxpFw
            www.youtube.com/watch?v=MqkgcFnZN78
            • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 03:11
              odin

Dwa

Tri

Czetyrye

Ostatnie dane:
              Kolejno - wypadki na 100000 ludności w ciągu roku (2012)
              Poland 10.9
              Russia 18.6

Wypadki na 100000 zarejestrowanych pojazdów w ciagu roku (2012)

Poland 17.6
              Russia 55.4

Jakieś komentarze?

No cóż, z Placu Czerwonego w dniu 9 maja za wiele tej Rosji ukochanej chyba nie widać , co marku?

Pzdr
              • marek_boa Re: Nocne Wilki 16.04.15, 11:06
                www.youtube.com/watch?v=JwTWjeD4L8M
                www.youtube.com/watch?v=UVlXyXvm8vc
                www.youtube.com/watch?v=0jvMzop1RYA
                • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 11:08
                  marek_boa napisał:

> www.youtube.com/watch?v=JwTWjeD4L8M

Ale statystyk chyba nie kwestionujesz, co rybko ?

Pzdr
                  • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 11:21
                    Żeby nie było wątpliwości, statystycznie w Rosji jest 3 razy więcej wypadków na taką samą ilość zarejestrowanych samochodów.
                    Jest to wystarczający dowód dla obalenia tezy, że kultura jazdy w Polsce i FR jest zbliżonana....

Pzdr
                    • wojciech6j [...] 16.04.15, 12:41
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • marek_boa [...] 16.04.15, 13:03
                        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                        • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 13:08
                          marek_boa napisał:

> Co do "wy
                          > zwań z przejściem na zielonym" to Jedź do Londynu - Zobaczysz jak wygląda hardk
                          > or - ale Ty nie tylko nigdy nie Byłeś w Rosji ale w Wielkiej Brytanii również n
                          > ie!

Hardkor w Londynie? Gdybym tam nie jeździł samochodami z wypożyczalni, to może bym uwierzył....
                          No chyba, ze hardkorem jest problem z parkowaniem?

Pzdr
                      • menel13 Re: Nocne Wilki 16.04.15, 15:22
                        Może nie doceniamy Mareczka? Może przysługuje mu migałka?
                        • marek_boa Re: Nocne Wilki 16.04.15, 15:45
                          Nie Zauważyłeś ,że Masz za długie rękawy w szlafroku?! Kolejny Nieuk nie umiejący czytać?! Mowa była o PRZECHODZENIU przez jednię na zielonym świetle - ale co tam - wpisując się w Waszą logikę - też nie zauważyłem problemu przelatując nad Londynem!
                          • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 17:10
                            marek_boa napisał:

> Nie Zauważyłeś ,że Masz za długie rękawy w szlafroku?! Kolejny Nieuk nie umieją
                            > cy czytać?! Mowa była o PRZECHODZENIU przez jednię na zielonym świetle - ale co
                            > tam - wpisując się w Waszą logikę - też nie zauważyłem problemu przelatując na
                            > d Londynem!

Powtórzę jeszcze raz, nie zauważyłem hardcoru. Jakoś tak, gdy się jeździ po Londynie, to czasem się wysiada, stając się uczestnikiem ruchu pieszego. Poza wszechobecnymi na pasach w centrum napisami "Look Right".

Pzdr
    • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 21:49
      -Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak traktowali Rosjanie nasz Rajd Katyński.

Coś więcej na temat '' jak traktowali Rosjanie nasz Rajd Katyński'' ?
    • rzewuski1 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 21:50
      A jak Rosjanie traktowali rajd Katyński?
      Widziałem w telewizji wypowiedz jednego z uczestników rajdu katyńskiego i tamten twierdził ze nie było problemów , że byli dobrze przyjmowani.
      Był zniesmaczony tym co się dzieje w Polsce w związku z tym ruskim rajdem.
      Media podkręcają atmosferę bo już taką mają niestety naturę .
      • rzewuski1 Re: Nocne Wilki 15.04.15, 22:31
        niezalezna.pl/66027-motocyklisci-z-rajdu-katynskiego-chwala-sie-imprezami-z-nocnymi-wilkami

• ignorant11 Re: Nocne Wilki 16.04.15, 01:09
      patmate napisał:

> Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak traktow
      > ali Rosjanie nasz Rajd Katyński.
      > A jak będą fikać, łamać przepisy, to mandat, dmuchanie w alkomat, najlepiej na
      > granicy (+ pomiar głośności tłumików).
      > Najlepiej jeżeli będą eskortowani przez polskich motocyklistów z grupy katyńsk
      > iej.
      > Tak czy siak to kryminal
      > iści.

> Z powodu ko
      > ntaktów z nimi Finowie wciagnęłi Putina na liste kryminalistów w 2013 jeszcze
      > przed hecą na Ukrainie.

>
      > Pzdr

liliputler i jego połswiatek:))
    • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 19:28
      Niemcy nie wpuszczą Nocnych Wilków do Berlina.

Pzdr
      • jorl Re: Nocne Wilki 16.04.15, 19:34
        I bardzo dobrze. Porzadek musi byc. Rosjanie zabronia spedow katynskich, czekaja tylki na powod. Zato juz napewno zadni polscy prezydenci nie pozabijaja sie w Smolensku.
        • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 19:50
          jorl napisał:

> I bardzo dobrze. Porzadek musi byc. Rosjanie zabronia spedow katynskich,

Co mają rajdy katyńskie do niemieckiego zakazu?

Pzdr
          • krzy-czy Re: Nocne Wilki 16.04.15, 20:15
            no pewnie.niemcy mogliby zabronić im wjazdu do auszwica.
            wszak to ich obiekt.
            • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 21:17
              krzy-czy napisał:

> no pewnie.niemcy mogliby zabronić im wjazdu do auszwica.
              > wszak to ich obiekt.

O czym bredzisz?

Pzdr
              • sjs2011 Re: Nocne Wilki 16.04.15, 21:25
                Słabo wyszkolony - nie wie, ze NKWD w 1945 przejeło oba obozy i osadzało przeciwników komunizma...
                • krzy-czy Re: Nocne Wilki 16.04.15, 22:47
                  widać im się należało.
                  • patmate Re: Nocne Wilki 16.04.15, 23:18
                    krzy-czy napisał:

> widać im się należało.

Nadal nie widzę związku Berlina z Auschwitz, oświeć, o krynico!

Pzdr
                    • krzy-czy Re: Nocne Wilki 17.04.15, 09:09
                      straszny tępaczek z was pati.
                      logiki nie naumieliśta się w szkołach do chtórych was ociec posyłali.
                      • patmate Re: Nocne Wilki 17.04.15, 11:31
                        krzy-czy napisał:

> straszny tępaczek z was pati.
                        > logiki nie naumieliśta się w szkołach do chtórych was ociec posyłali.

Nie, po prostu dowcip żeście towarzyszu wyciągnęli z dupy

pzdr
                        • krzy-czy Re: Nocne Wilki 17.04.15, 13:11
                          dla kogo TOWARZYSZ-to TOWARZYSZ.sam se wybieram towarzyszy.
                          dla was,wolaków, na pewno nie.
                          i ta tępota z was wychodzi.ojce chiba bedą musieli o te swinki, co to płacili za waszą naukę, się
                          upomiec
                          • patmate Re: Nocne Wilki 17.04.15, 13:30
                            krzy-czy napisał:

> dla kogo TOWARZYSZ-to TOWARZYSZ.sam se wybieram towarzyszy.
                            > dla was,wolaków, na pewno nie.
                            > i ta tępota z was wychodzi.ojce chiba bedą musieli o te swinki, co to płacili z
                            > a waszą naukę, się
                            > upomiec

jak brakuje racjonalnych argumentów to zaczynają się wycieczki osobiste?

A żart z d..y był to fakt.

Pzdr
                            • krzy-czy Re: Nocne Wilki 17.04.15, 16:35
                              no pewnie. wolacy zawsze znani byli z braku poczucia humoru.
                              • patmate Re: Nocne Wilki 17.04.15, 19:33
                                krzy-czy napisał:

> no pewnie. wolacy zawsze znani byli z braku poczucia humoru.

Wiem, ze robisz tu za pajacyka, ale wypadałoby się pochwalić jakimś tekstem poprawnym merytorycznie.

Pzdr
                                • patmate Re: Nocne Wilki 17.04.15, 21:09
                                  Czesi tez kombinują.
                                  Jak tam będzie jakiś "humorystyczny' komentarz?

Pzdr
                                • krzy-czy Re: Nocne Wilki 18.04.15, 07:38
                                  pajacyku-jak zwykle swpoje fantazje przenosisz na innych.
                                  ot taki ponurak.
                                  • patmate Re: Nocne Wilki 18.04.15, 11:11
                                    krzy-czy napisał:

> pajacyku-jak zwykle swpoje fantazje przenosisz na innych.
                                    > ot taki ponurak.

Coś słaby ten dowp o Czechach.....

Pzdr
                                    • krzy-czy Re: Nocne Wilki 18.04.15, 13:25
                                      też cię lubie.
                                      przy czechach twoja kolej na żart.
                                      • patmate Re: Nocne Wilki 18.04.15, 13:56
                                        krzy-czy napisał:

> też cię lubie.
                                        > przy czechach twoja kolej na żart.

;-)
          • jorl Re: Nocne Wilki 18.04.15, 08:22
            Moja odpowiedz byla za Caloksztalt. Najlepiej koparki wykopac caly Katyn i wywalic do Polski. Pomniki radziecki z Polski do Rosji, czysty stol zrobic, nikt do nikogo na rocznice nie jezdzi.
            Jak wrog to wrog.
            • argonauta10 Re: Nocne Wilki 18.04.15, 14:31
              Jak to jest ze zwolennicy komunizmu, jezdza na amerykanskich motocyklach, przyjeli subkulture amerykanska, gangu motocyklowego, a o takich rzeczach w PRLu sie uczylem jakie to zgnile i zle w kapitalizmie?
              • marek_boa Re: Nocne Wilki 18.04.15, 14:50
                Jak to jest ,że można być tak głupim jak Ty?! Przecież o tym uczyli mnie w szkole ,że takich ludzi po prostu nie ma?!
                "Komuniści z "Nocnych Wilków":
                sorokagazeta.ru/?c=news&id=5207&datearchive
                auto.mail.ru/article/49114-nochnye_volki_za_patriarha/
                To w USA produkują motocykle "Urał"?!:) Cholera nie wiedziałem ,że to taka dobra marka!:)
                • patmate Re: Nocne Wilki 18.04.15, 21:46
                  marek_boa napisał:

> To w USA produkują motocykle "Urał"?!:) Cholera nie wiedziałem ,że to
                  > taka dobra marka!:)

Zanim zaczniesz wyzywać, przyjrzyj się zalinkowanemu przez siebie samego zdjęciu i pokaż te Urale. Ciekawym efektu.
                  W telewizyjnych przebitkach o wilkach, większość motocykli to sprzęt zachodni.

Pzdr
                  • marek_boa Re: Nocne Wilki 18.04.15, 22:41
                    nl.media.rbth.ru/web/en-hkrbth/images/2013-11/big/AP804713284673_468.jpg
                    i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03235/night_wolves_1_3235928b.jpg
                    750cc.ru/katalog/katalog-mototsiklov-ural/?arrFilter_67_2367533627=Y&arrFilter_68_326707096=Y&set_filter=%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8C
                    onlycarspictures.com/uploads/ural/ural-wolf/ural-wolf-11.jpg
                    ural.katalog-motocykli.pl/motocykl/ural-vlk-750
                    • patmate Re: Nocne Wilki 18.04.15, 23:19
                      marek_boa napisał:

> nl.media.rbth.ru/web/en-hkrbth/images/2013-11/big/AP804713284673_468.jpg
                      > i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/03235/night_wolves_1_3235928b.jpg
                      > 750cc.ru/katalog/katalog-mototsiklov-ural/?arrFilter_67_2367533627=Y&arrFilter_68_326707096=Y&set_filter=%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%82%D1%8C
                      > onlycarspictures.com/uploads/ural/ural-wolf/ural-wolf-11.jpg
                      > ural.katalog-motocykli.pl/motocykl/ural-vlk-750

więc potrafisz określić ile jest tutaj urali?

Jak widzę na pierwszym linku jest Putina trajka w H-D, jakiś quad, ten obok Putina też prawdopodobnie na H-D, ewentualnie jakaś japońszczyzna, trajka za Putinem to chyba Goldas (Honda Gold Wing).

Zdjęcie drugie - konwój otwiera jakaś rzędowa japońszczyzna, dalej jakiś cruiser w stylu HD, po lewej prawdopodobnie Honda Pan European (albo zbliżony większy turystyk)

Nie widzę Urali.

Pzdr
              • el.commendante Re: Nocne Wilki 20.04.15, 11:34
                Zgniliznę kapitalizmu to masz tutaj:
                www.google.pl/search?biw=1689&bih=887&tbm=isch&sa=1&q=fawele&oq=fawele&gs_l=img.3..0l6j0i30l2j0i24j0i10i24.10500.11256.0.11373.6.6.0.0.0.0.69.336.6.6.0.msedr...0...1c.1.64.img..0.6.333.WeZRtcxoYsw
                www.google.pl/search?biw=1689&bih=887&tbm=isch&sa=1&q=maquiladoras+bangladesz&oq=maquiladoras+bangladesz&gs_l=img.3...4224.6650.0.6759.11.11.0.0.0.0.72.613.11.11.0.msedr...0...1c.1.64.img..8.3.191.izxbvXJK9cQ
                www.google.pl/search?tbm=isch&q=poverty&spell=1&sa=X&ei=8cc0VbG-AcOpsgHL04GACA&ved=0CBwQvwUoAA&dpr=1&biw=1689&bih=887
                • abwehrstelle_breslau Re: Nocne Wilki 20.04.15, 14:03
                  >Zgniliznę kapitalizmu to masz tutaj...
                  o ja pier olę, ale hardcore! @el.commendante, naprawdę musisz być jakimś odjechanym zbokiem, skoro Cię kręcą takie pornole...
                  _ _ _ _ _ _

Czyli jeśli ślepo zaufać wpisowi @marek_boa (że nocnikowe wołki jeżdżą na Uralach) , to z tego by wynikało, że Irbitskij Motocykljennyj Zawod wykupił akcje kontrolne większości yankeskich i japońskich producentów jednośladów :)
                  motovoyager.net/2014/03/parada-poparcia-dla-putina-nocne-wilki-w-moskwie-tylko-u-nas/
                  wyborcza.pl/1,75478,17749220,Proputinowskie_Nocne_Wilki_draznia_Polakow.html
                  • marek_boa Re: Nocne Wilki 20.04.15, 14:28
                    Rozumiem ,że Jesteś w stanie Wskazać ten mój wpis gdzie napisałem ,że WSZYSCY w "Nocnych Wilkach" jeżdżą motocyklami marki "Urał"?! Jestem też świadomy tego ,że gimbaza lokuje Japonię na "Zachodzie" - widocznie po 89 roku do szkół na geografię wprowadzono nowy typ globusa i kraj ten faktycznie leży na zachód od Europy!
                    Niestety pudło - na dzień dzisiejszy więcej motocykli tej marki sprzedaje się w USA,Kanadzie czy Japonii niż w Rosji! Co by było ciekawiej przez jakiś czas to Amerykanie byli właścicielami tego zakładu!
                    ru.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8%D0%B9_%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%BA%D0%BB%D0%B5%D1%82%D0%BD%D1%8B%D0%B9_%D0%B7%D0%B0%D0%B2%D0%BE%D0%B4
                    auto.mail.ru/article/51107-ural_luchshie_prodazhi_v_ssha/
                    • patmate Re: Nocne Wilki 20.04.15, 14:33
                      marek_boa napisał:

> Rozumiem ,że Jesteś w stanie Wskazać ten mój wpis gdzie napisałem ,że WSZYSCY w
                      > "Nocnych Wilkach" jeżdżą motocyklami marki "Urał"?!

Wiec pokaż zdjęcia, ze choć z połowa jeżdzi na Uralach....

Pzdr
                      • abwehrstelle_breslau Re: Nocne Wilki 21.04.15, 10:44
                        boa nie pokaże bo:
                        primo - Urale dosiadają sami cieniasy nie "celebryci" od fotek z Putinem, a jak już te ogony nocnikowych wołków dosiądą te swoje Urale to i tak nigdzie na nich nie dojadą bo im zaraz korbowód bokiem wyjdzie, przekładnia się rozsypie lub coś w tym stylu...

secundo - forumowy operator węża boa i specjalista od globusów i pudeł może i mógłby w celach promocji Urala sam szczelić sobie z nim fotkę ale on woli ...ujeżdżać kobyłę historii ->kultura.dziennik.pl/ksiazki/galeria/487475,2,polski-plakat-propagandowy-dwudziestolecia-miedzywojennego-archiwum-panstwowe-w-lublinie-recenzja.html
                        • abwehrstelle_breslau Re: Nocne Wilki 21.04.15, 10:46
                          sorry za paskudnego ortografa! ...strzelić...
                        • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 11:25
                          abwehrstelle_breslau napisał:

> boa nie pokaże bo:
                          > primo - Urale dosiadają sami cieniasy nie "celebryci" od fotek z Putinem, a jak
                          > już te ogony nocnikowych wołków dosiądą te swoje Urale to i tak nigdzie na nic
                          > h nie dojadą bo im zaraz korbowód bokiem wyjdzie, przekładnia się rozsypie lub
                          > coś w tym stylu...

:-)
                          W latach dziewięćdziesiątych jak ściągano Urale prywatnie, to pierwsze co się robiło to rozbierało je na części dla weryfikacji a potem składało ponownie bo jakość montażu była bardzo niska.

Pzdr
                          • krzy-czy Re: Nocne Wilki 21.04.15, 11:39
                            to ile tych urali ściągnąłeś????

wolacy mają już pantronty ,jakieś wiroloty-a boją się 20-30 motocyklistów.
                            • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 11:53
                              krzy-czy napisał:

> to ile tych urali ściągnąłeś????

Czy na pisałem, ze to ja? Znajomi ściągali, stąd wiem. Podobno jestem rusofobem, jak mogłem dotykać się sowieckiego sprzęta? ;-)

> wolacy mają już pantronty ,jakieś wiroloty-a boją się 20-30 motocyklistów.

Hm... może, czasem obcięte ucho decydowało o wojnie. ;-)

zdr
                              • krzy-czy Re: Nocne Wilki 21.04.15, 17:51
                                też klawych masz znajomych.
                                • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 18:17
                                  Klawych znajomych powiadasz...... Nie, kapitana Jenkisa nie znałem. :-)
                                  PZDR
                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 21.04.15, 19:11
                                    ot,plamili się ci znajomkowie ruskim sprzetem kupowanym. a fe.wstyd.
                                    • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 21:32
                                      krzy-czy napisał:

> ot,plamili się ci znajomkowie ruskim sprzetem kupowanym. a fe.wstyd.

ale że to było przed powstaniem forum militaria, po prostu nie wiedziałem :-(

Pzdr
                                      • krzy-czy Re: Nocne Wilki 21.04.15, 22:00
                                        no,może ździebko ie to usprawiedliwia.
                                        choć nawet w mrocznych latach mateńki-komuny mogłeś se lepiej dobierać znajomów.
                                        • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 22:02
                                          krzy-czy napisał:

> no,może ździebko ie to usprawiedliwia.
                                          > choć nawet w mrocznych latach mateńki-komuny mogłeś se lepiej dobierać znajomów
                                          > .

Jeszcze na dodatek jęz. rosyjski w mowie i piśmie.
                                          Sam się dziwię.... ;-)

Pzdr
                                          • krzy-czy Re: Nocne Wilki 22.04.15, 09:40
                                            no,patriotycznie byłoby chadzać na wagary.
                                            z drugiej strony dobrze poznać język,ludzi ,obyczaje wroga,żeby teraz bohatersko walczyć z 20 motocyklistami.
                                            już sam nie wiem co by ci w onych czasach doradzał.
                                            • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 09:49
                                              krzy-czy napisał:

> z drugiej strony dobrze poznać język,ludzi ,obyczaje wroga,żeby teraz bohatersk
                                              > o walczyć z 20 motocyklistami.

czy przeczytałeś post na początku wątku???

pzdr
                                              • krzy-czy Re: Nocne Wilki 22.04.15, 12:47
                                                cós tam naskrobałeś ze uny to w anclu powinni siedzieć.

wolska policja mogłaby uwentualnie zająć sie autkami BMW złozonymi z 7 autek, paroma dawcami wątróbek -200km/h,no i ludkami co to se jeżdżą tak cós ok.2,5%0 we krwi.
                                                a dopiero na końcu temy ruskiemy jeźdźcami.gwarantuję ci że zaden z nich nie będzie POD WPŁYWEM.chcesz się założyć???
                                                • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 12:54
                                                  krzy-czy napisał:

> cós tam naskrobałeś ze uny to w anclu powinni siedzieć.

Widzę że zaczynasz mieć problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego. Trudno.

Pzdr
                                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 22.04.15, 17:42
                                                    trudno zrozumieć bojowników walczących z 20 motocyklistami.
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 20:34
                                                    krzy-czy napisał:

> trudno zrozumieć bojowników walczących z 20 motocyklistami.

Wiesz co miałem tego nie wyciągać, ale miałem niezłą polewkę żeś nie rozkminił z tym uchem Jenkinsa. Wiec odrobinę skromności zamiast dalej brnąć..... proponuję, wujku Cięta Riposta :-)

Pzdr
                                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 22.04.15, 20:58
                                                    ło cóż siem ciebie w tem momencie rozchodzi to chiba nawet ty nie wiesz.
                                                    to,jak tam z ta wojenką z 20 motocyklistami???
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 21:07
                                                    krzy-czy napisał:

> ło cóż siem ciebie w tem momencie rozchodzi to chiba nawet ty nie wiesz.
                                                    > to,jak tam z ta wojenką z 20 motocyklistami???

Naprawdę debilku nie rozumiesz, co napisałem w pierwszym poście?
                                                  • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 25.04.15, 17:48

-Naprawdę debilku nie rozumiesz, co napisałem w pierwszym poście?

''Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak traktowali Rosjanie nasz Rajd Katyński.''

Coś więcej na ten temat ?
                                                  • marek_boa Re: Nocne Wilki 25.04.15, 20:31
                                                    Więcej?! A więcej "Rajdu Katyńskiego" nie będzie! Będzie za to 1001 artykułów w Gaz.Wyb. jacy to Rosjanie są podli i jacy perfidni - "No nie wpuścić tak bez powodu Polskich motocyklistów......"!
                                                  • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 25.04.15, 20:38
                                                    -Więcej?! A więcej "Rajdu Katyńskiego" nie będzie!

Będzie
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 25.04.15, 21:09
                                                    amunicyjny1 napisał(a):

>
                                                    > -Naprawdę debilku nie rozumiesz, co napisałem w pierwszym poście?
                                                    >
                                                    > ''Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak trakto
                                                    > wali Rosjanie nasz Rajd Katyński.''
                                                    >
                                                    > Coś więcej na ten temat ?

Do mnie masz pretensje czy do wilusia?

Pzdr
                                                  • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 25.04.15, 21:17
                                                    -Do mnie masz pretensje czy do wilusia?

Pretensje ? Ciekawi mnie po prostu to zdanie ''Traktować ich dokładnie tak jak trakto
                                                    wali Rosjanie nasz Rajd Katyński.''

• patmate Re: Nocne Wilki 25.04.15, 21:57
                                                    amunicyjny1 napisał(a):

> -Do mnie masz pretensje czy do wilusia?
                                                    >
                                                    > Pretensje ? Ciekawi mnie po prostu to zdanie ''Traktować ich dokładnie tak jak
                                                    > trakto
                                                    > wali Rosjanie nasz Rajd Katyński.''

A wiec - z tego co kiedyś pisano w prasie motocyklowej zdarzały się przewlekłe kontrole drogowe i wypuszczano z nich motocylkisów pojedyńczo.
                                                    Niemniej później okazało sie, ze komandor rajdu (katyńskiego) deklarował ochronę Nocnych Wilków. Więc mozna było tak sprawę zostawić, a jeżeli wilki zaczęli by dymić, możliwości uspokojenia były , co zaznaczyłem w pierwszym poście wątku.
                                                    A że moje wypowiedzi automatycznie są kategoryzowane przez coniektórych, to już nie mój problem.
                                                    Teraz juz po ptokach, faktycznie następny Rajd Katyński pewnie się nie odbędzie.

Pzdr
                                                  • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 25.04.15, 22:24
                                                    -A wiec - z tego co kiedyś pisano w prasie motocyklowej zdarzały się przewlekłe kontrole drogowe i -wypuszczano z nich motocylkisów pojedyńczo.

Mało przekonujące
                                                    www.rajdkatynski.com/images/dokumenty/pismo_MSZ.pdf

-Niemniej później okazało sie, ze komandor rajdu (katyńskiego) deklarował ochronę Nocnych Wilków. Więc -mozna było tak sprawę zostawić, a jeżeli wilki zaczęli by dymić

To jest trzeci rajd ''nocnych wilków '' przez Polskę, słyszałeś o dwóch poprzednich ?Pewnie nie, ja zresztą też.

• patmate Re: Nocne Wilki 25.04.15, 22:49
                                                    amunicyjny1 napisał(a):

> -A wiec - z tego co kiedyś pisano w prasie motocyklowej zdarzały się przewlekłe
                                                    > kontrole drogowe i -wypuszczano z nich motocylkisów pojedyńczo.
                                                    >
                                                    > Mało przekonujące
                                                    > www.rajdkatynski.com/images/dokumenty/pismo_MSZ.pdf

WW też malo przekonujęce.

Relacja z roku 2013..
                                                    A petycja Węgrzyna - no cóż, przyzwyczaił się do wyjazdów na wschód...

> To jest trzeci rajd ''nocnych wilków '' przez Polskę, słyszałeś o dwóch poprzed
                                                    > nich ?Pewnie nie, ja zresztą też.

Podejrzewam, że od czasu aneksji Krymu co nieco się zmieniło.

Pzdr
                                                  • amunicyjny1 Re: Nocne Wilki 26.04.15, 12:08
                                                    -Podejrzewam, że od czasu aneksji Krymu co nieco się zmieniło.

Niby co ? Bo raczej nie prawo [przepisy]
                                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 26.04.15, 07:53
                                                    eee coś przygłupie marudzisz.
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 26.04.15, 13:38
                                                    krzy-czy napisał:

> eee coś przygłupie marudzisz.

debilek cuś napisał?

pzdr
                                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 26.04.15, 15:33
                                                    faktycznie-przygłup.
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 26.04.15, 18:20
                                                    krzy-czy napisał:

> faktycznie-przygłup.

ciągniemy dalej wujku cięta riposta ?
                                                  • krzy-czy Re: Nocne Wilki 26.04.15, 19:10
                                                    przygłup.
                                                  • patmate Re: Nocne Wilki 26.04.15, 20:18
                                                    krzy-czy napisał:

> przygłup.

wujek cięta riposta
                        • marek_boa Re: Nocne Wilki 21.04.15, 12:43
                          Masz rację - Brad Pitt to "cienias" a nie celebryta!:)
                          www.ural-polska.pl/brad-pitt-rozbija-sie-uralem/
                          Reszty nie chce mnie się komentować bo aby coś pisać na jakiś temat to zdało by się choć poczytać - skoro Ci się nie chce to już nie moja wina!
                          • patmate Re: Nocne Wilki 21.04.15, 13:41
                            marek_boa napisał:

> Masz rację - Brad Pitt to "cienias" a nie celebryta!:)
                            > www.ural-polska.pl/brad-pitt-rozbija-sie-uralem/
                            > Reszty nie chce mnie się komentować bo aby coś pisać na jakiś temat to
                            > zdało by się choć poczytać - skoro Ci się nie chce to już nie moja wina!

Więc czekamy na wilki na Uralach....

pzdr
                            • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 01:56
                              Hehe, rajd samochodowy - ani śladu rosyjskich samochodów, są Fordy, Skody, Hummery H3, japońszczyzna.

Pzdr
                              • marek_boa Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 22.04.15, 02:17
                                niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/66279941131429633038.jpg
                                www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=DW&Date=20150421&Category=PODLASKA&ArtNo=150429924&Ref=AR&border=0&MaxW=666
                                • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 22.04.15, 02:56
                                  marek_boa napisał:

> niezalezna.pl/uploads/zdjecie2015/66279941131429633038.jpg
                                  > www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcsi.dll/bilde?Site=DW&Date=20150421&Category=PODLASKA&ArtNo=150429924&Ref=AR&border=0&MaxW=666
                                  >

No faktycznie, przepraszam . Jest JEDEN, na dwadzieścia.

Pzdr
                                  • o333 Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 22.04.15, 19:30
                                    patmate napisał:

> No faktycznie, przepraszam . Jest JEDEN, na dwadzieścia.
                                    >
                                    > Pzdr

Nie , nie jeden.
                                  • krzy-czy Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 26.04.15, 07:54
                                    cały czas kretynie marudzisz.
                                    • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 26.04.15, 20:19
                                      krzy-czy napisał:

> cały czas kretynie marudzisz.

jakaś cięta riposta wujku?
                                      • krzy-czy Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 26.04.15, 21:27
                                        mało ci,przygłupie?
                                        • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 26.04.15, 21:46
                                          krzy-czy napisał:

> mało ci,przygłupie?

co tam, wujku cięta riposta, wypatrzyłeś więcej UAZ-ów?
                                          • krzy-czy Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 03:57
                                            jeszcze sie przygłupowi jakieś uazy jak króliki pod czapeczką pendrolą.
                                            • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 10:02
                                              krzy-czy napisał:

> jeszcze sie przygłupowi jakieś uazy jak króliki pod czapeczką pendrolą.

Przypomnę debilku, szukamy rosyjskiej/sowieckiej produkcji samochodów tegoż rajdu.
                                              Np UAZY, bo jeden został zidentyfikowany przez o333

Pzdr
                                              • krzy-czy Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 10:44
                                                jak na razie to tylko ty przygłupie czegoś tam szukasz.
                                                ale ruskie wam,bohaterskim patriotom, dokopali- już se wjeżdżają do najjaśniejszej.
                                                • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 10:50
                                                  krzy-czy napisał:

> jak na razie to tylko ty przygłupie czegoś tam szukasz.
                                                  > ale ruskie wam,bohaterskim patriotom, dokopali- już se wjeżdżają do najjaśniejs
                                                  > zej.

wolałbym, żebyś się odniósł merytorycznie do wątku, jak na razie w całym wątku nie ma tego śladu z twojej strony.
                                                  Wujku, miszczu cientej riposty....

Pzdr
                                                  • krzy-czy Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 13:34
                                                    debilny watek , przez przygłupa rozpoczęty.
                                                    jak tam-jaszczembie już wystartowały na tych wilków????
                                                  • patmate Re:Hm?! Japończyk,nieee - Amerykanin!:) 27.04.15, 13:54
                                                    krzy-czy napisał:

> debilny watek , przez przygłupa rozpoczęty.
                                                    > jak tam-jaszczembie już wystartowały na tych wilków????

miszczu cientej riposty, to wszystko?

Dziękuje, nie proszę o jeszcze.

Pzdr
                              • o333 Re: Nocne Wilki 22.04.15, 19:29
                                dzipatmate napisał:

> Hehe, rajd samochodowy - ani śladu rosyjskich samo
                                > chodów, są Fordy, Skody, Hummery H3, japońszczyzna.

>
                                > Pzdr

Byłem tam dziś i są rosyjskie samochody. Ale otworzyć paszczę bez pojęcia to ostatnio w twoim stylu.
                                • patmate Re: Nocne Wilki 22.04.15, 20:36
                                  o333 napisał:

> dzipatmate napisał:
                                  >
                                  > > Hehe, rajd samochodowy - ani śladu rosyjskic
                                  > h samo
                                  > > chodów, są Fordy, Skody, Hummery H3, japońszczyzna.

> >
                                  > > Pzdr
                                  >
                                  > Byłem tam dziś i są rosyjskie samochody. Ale otworzyć paszczę bez pojęcia to os
                                  > tatnio w twoim stylu.

A dziękuję, pomyliłem się o jeden samochód na ile? dwadzieścia? Niech żyje sowiecka motoryzacja!

Pzdr
    • anton_pl Re: Nocne Wilki 21.04.15, 12:22
      W czasie przejazdu Nocnych Wilków prezydent Komorowski i pani premier Kopacz mają podobno siedzieć w specjalnym tajnym bunkrze xD
      • krzy-czy Re: Nocne Wilki 25.04.15, 16:23
        chiba zwycęstwo.nie wpuścim obózów w granice najjaśniejszej. mohą tyż jakoś podstępem najechać naszą ziemię. ale od czego mamy nowe patrioty.
    • patmate Re: Nocne Wilki 27.04.15, 14:00
      Muszę przypomnieć co napisałem w pierwszym poście wątku, bo niektórym debilkom forumowym coś sie pomieszało na tyle, ze wzywajom F-16 :-) :

patmate napisał:

> Wielka dyskusja, a sprawa jest prosta. Traktować ich dokładnie tak jak traktow
      > ali Rosjanie nasz Rajd Katyński.
      > A jak będą fikać, łamać przepisy, to mandat, dmuchanie w alkomat, najlepiej na
      > granicy (+ pomiar głośności tłumików).
      > Najlepiej jeżeli będą eskortowani przez polskich motocyklistów z grupy katyńsk
      > iej.
      > Tak czy siak to kryminal
      > iści.

> Z powodu ko
      > ntaktów z nimi Finowie wciagnęłi Putina na liste kryminalistów w 2013 jeszcze
      > przed hecą na Ukrainie.

>
      > Pzdr

I tyle. EOT.
      • krzy-czy Re: Nocne Wilki 27.04.15, 16:57
        fajnie przygłupie.
        czy wolaqctwo już odpala te pantronty co to od pindosów kupili?
        • patmate Re: Nocne Wilki 27.04.15, 22:03
          krzy-czy napisał:

> fajnie przygłupie.
          > czy wolaqctwo już odpala te pantronty co to od pindosów kupili?

dawaj, wiluś, jeszcze przywal, ło miszczu cientej riposty
    • patmate Re: Nocne Wilki 27.04.15, 23:33
      Dobre podsumowanie, choć nie wiem skąd autor ma informacje o tym, że jednak wjechali...

Pzdr
      • marek_boa Re:Polskie "demoty" z Rosyjskich stron! 28.04.15, 13:28
        img-fotki.yandex.ru/get/6818/3117760.17/0_1af5fc_2261ba3b_orig.jpg
        img-fotki.yandex.ru/get/3214/3117760.17/0_1af5fd_797415e5_orig.jpg
        img-fotki.yandex.ru/get/5402/3117760.17/0_1af5fe_7ad8c8c4_orig.jpg
        img-fotki.yandex.ru/get/4529/3117760.17/0_1af5ff_d5a13f2_orig.jpg
        img-fotki.yandex.ru/get/5113/3117760.17/0_1af600_7ca10d1d_orig.jpg
        img-fotki.yandex.ru/get/9795/3117760.17/0_1af5fb_1e234d16_orig.jpg
        • patmate Re:Polskie "demoty" z Rosyjskich stron! 29.04.15, 11:36
          no szto, kamanda zabiła mjać w polzu protiwnika, prosta, 1:0 dla Rosiji. ;-)

Pzdr
          • anton_pl Re:Polskie "demoty" z Rosyjskich stron! 29.04.15, 11:54
            Polskie państwo jest slabe, w Olsztynie sciga sie policyjskich ze zatrzymali handlarzy ziolem, przez co bezpieczenstwo sie jeszcze pogorszy, tak wiec to ze panstwo okazalo sie skutecznie wobec Wołków, mnie pozytywnie zdziwiło, choć ja nie byłem zwolennikiem zakazywania im tego rajdu...
    • ignorant11 nie wjedzie ta putinohołota do Polski:))) 29.04.15, 08:30
      a debil szojgu nawołuje aby wjechali czołgami:)))
      • marek_boa Re: nie wjedzie ta putinohołota do Polski:))) 29.04.15, 19:50
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17834491,Nocny_Wilk_i_Rosjanie_w_Auschwitz___z_flaga_z_sierpem.html?lokale=local#BoxNewsLink
        • marek_boa Re:"Nocne Wilki " w Czechach! 03.05.15, 23:50
          www.youtube.com/watch?t=309&v=kpKAi8HUzdQ
          • patmate Re:"Nocne Wilki " w Czechach! 03.05.15, 23:54
            marek_boa napisał:

> www.youtube.com/watch?t=309&v=kpKAi8HUzdQ

Już w Niemczech. Kilku nie wpuszczono na lotnisku Schonefeld.

Pzdr
          • bmc3i Re:"Nocne Wilki " w Rosji! 04.05.15, 19:19
            marek_boa napisał:

> www.youtube.com/watch?t=309&v=kpKAi8HUzdQ

- Kim jesteśmy?! Nocnymi Wilkami!
            - Gdzie jedziemy?! Do Polski!
            - Czego chcemy?! Zwrotu kosmetyczek!

Na stopklatce z popularnego amerykańskiego serialu "Walking Dead" o ludziach walczących z inwazją zombie główny bohater rozmawia z synem: "Przeszukiwali nas przez trzy godziny...", "Nie dali jeść i pić...", "Sprawdzili nas dokładnie, każdą skarpetkę i każdą kosmetyczkę", "Kosmetyczkę, Karl...":
            @EvgenyFeldman pic.twitter.com/BvMs2eVQcy

Tu lider Nocnych Wilków z kosmetyczką melduje prezydentowi Putinowi nieudany przejazd przez Polskę:

Tekst linka

Część rosyjskich internautów jest oburzona zachowaniem polskich pograniczników, ale część ostro nabija się z Wilków. Część internetowych dowcipów zebrał Projekt Meduza, czyli grupa rosyjskich dziennikarzy niezależnych, którzy w ostatnich latach przenieśli się z Rosji do republik bałtyckich.
            • o333 Re:"Nocne Wilki " w Rosji! 04.05.15, 20:52
              bmc3i napisał:

> Część rosyjskich internautów jest oburzona zachowaniem polskich pograniczników,
              > ale część ostro nabija się z Wilków. Część internetowych dowcipów zebrał Proje
              > kt Meduza, czyli grupa rosyjskich dziennikarzy niezależnych, którzy w ostatnich
              > latach przenieśli się z Rosji do republik bałtyckich.

>

Niezależni tak samo jak ty niezależny od myślenia.
              • marek_boa Re:Oj nie kochają Słowacy Ukrańców, nie kochają... 07.05.15, 23:57
                www.youtube.com/watch?v=f8iSe7sCQeM
    • patmate A temczasem W FR 08.06.15, 23:21
      Naszch 4 bikerów dojechało do St Petersburga i ... przeżyło ;-)

Pzdr
      • patmate Re: A temczasem W FR 08.06.15, 23:22
        .."Było nas czterech. Dwuch ruszyło ze Szczecina i dwuch ze stolycy. Spotkaliśmy się w Augustowie aby przez Litwę, Łotwę i Estonię dotrzeć do Sankt Petersburga.
        Udało się choć VFR-ka w Rydze straciła alternator a Electra Glide pourywała stalowe wsporniki i wydech.
        Na miejscu BAJKERZY o nas się zatroszczyli i o nasze maszyny.
        Poniżej link do relacji foto + video z ich strony internetowej. Polecam zwłaszcza obejżeć drugi filmik...."

Pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka