Dodaj do ulubionych

jest mi lepiej, lepiej!

21.12.10, 01:25
Od 3 tygodni mam bardzo duza porpawe nastroju. Dodam, ze jest gorzej niz bylo wczesniej-zyciowo, ale ja czuje sie lepiej. Punkt krytyczny osiagnela 3 tyg. temu, kiedsy to juz siegajac dna: plakalam, plakalam, plakalam. Na niczym mi nie zalezlo. PLanowalam to skonczyc, dalam sobie kilka dni i odeszlo. W tej chwili tendencja jest wzrostowa-az sie boje, ze recesja bedzie tym wieksza, bo "schodzilo" mi od wrzesnia i wybuchlo te 3 tyg. temu.

W tej chwili nadal nie mam pracy, studia -sostatni rok w rozypce, duza strata pieniedzy na gieldzie, ale widac mnie to jakos poratowalo, bo dostalam powera i wlascwie nic nie naprawiam, ale sama ze sboa czuje sie lepiej. No lepiej.
Obserwuj wątek
    • edytunia86 Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 01:59
      No to ,chyba masz się z czego cieszyć.
      • ania_i_ja Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 06:41
        Super- jeśli wrócił power to wszystko dasz rade poukładać :) Jak mnie mija epizod depresyjny to jestem najszczęśliwszą istotą pod słońcem :) (mimo np szkarlatyny mojej córki) ,bo wtedy poprostu żyję: mogę się nią normalnie zająć a nawet umyć sobie włosy i zęby ;) Pozdrawiam!
        • lucyna_n Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 08:23
          tia, nagły nieuzasadniony przypływ poweru kiedy wszystko się sypie...
          ludzie dajcie spokój...
          przecież to chore jest.
          • ania_i_ja Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 11:04
            taaaa... Jest źle : d...a, jest dobrze: też d..a - Lucy dobra na wszystko!
            • lucyna_n Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 19:43
              słyszałaś kiedyś o Chad? stanach maniakalnych? o tym jak ludzie w kilka miesięcy potrafią zniszczyć dorobek calego życia? o depresjach jakie potem następują? nie, to się nie wyzłośliwiaj głupio, bo ja nie po to to napisalam żeby komuś przykrość robić, tylko dlatego że tak bywa niestety.
              • ania_i_ja Re: jest mi lepiej, lepiej! 22.12.10, 10:03
                lucyna_n napisała:

> słyszałaś kiedyś o Chad? stanach maniakalnych? o tym jak ludzie w kilka miesięc
                > y potrafią zniszczyć dorobek calego życia? o depresjach jakie potem następują?
                > nie, to się nie wyzłośliwiaj głupio

aleś się wkurzyła. Chodzi mi o to że jaseś "błyskotliwym" psychologiem,który z paru zdań autorki wątku potrafi postawić diagnozę!
                • lucyna_n Re: jest mi lepiej, lepiej! 22.12.10, 20:02
                  wcale się nie "wkurzyłam, żeby mnie wkurzyć trzeba czegoś więcej Aniu, niż te głupotki które wypisujesz, próbowalam ci wytłumaczyć dlaczego napisałam to co napisałam bo zarzucasz mi jakieś dziwne klimaty, ale ty i tak brniesz dalej w swoją wizję więc więcej tłumaczeń nie będzie.
                  • ania_i_ja Re: jest mi lepiej, lepiej! 22.12.10, 21:40
                    złośliwa baba z ciebie.
                  • ania_i_ja Re: jest mi lepiej, lepiej! 22.12.10, 21:46
                    lucyna_n napisała:

>więcej tłumaczeń nie będzie.

i chwała Bogu!

• lucyna_n Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 08:22
      poczytaj o stanach maniakalnych
      ja bym sie tak nie cieszyła, a pieniądze zabunkrowała w miejscu gdzie przez najbliższe 3 miesiące nie będę w stanie ich wydostać.
      • czubata Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 12:06
        Lucyno,masz rację,to samo pomyślałam co ty.
        • lucyna_n Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 19:40
          mam nadzieję że nie mam racji, jakkolwiek objawy typowe.
    • green_land Re: jest mi lepiej, lepiej! 21.12.10, 18:00
      Ciesz się tym i ładuj baterie:)
      Trzymam moooocno kciuki, by nastroj szedł intensywnie w górę:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka