Dodaj do ulubionych

Która dysza?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:52
Lewa czy prawa?
forum.keypublishing.co.uk/attachment.php?attachmentid=95263
Obserwuj wątek
    • Gość: . Zdecydowanie P R A W A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:53
      • Gość: A.L. O .... przecież to militaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:14
        powinno być Mig-29K to czy Su-33?
        ;-)
    • Gość: zwiadowca Re: Która dysza? IP: 204.151.5.* 30.08.05, 12:11
      Nie widac glowic i partii "buforowych" ;-) nie podejmuje sie stwierdzic, ktora
      dysza lepsza ;-)
      • skyddad Re: Która dysza? 30.08.05, 16:43
        Dla mnie stanowczo prawa,jest tylko ale biedactwo wsadzilo paluchy pomiedzy
        szczeliny zmiennej dyszy wydechowej i moze stracic cala przyjemnosc naszego
        testowania,co do stwierdzania jakie sa partie buforowe to naprawde nie ma
        czasu,przeciez on moze zaraz startowac.Czyli gazowac jak jest okazja.
        Pzdr.Sky.
        • Gość: axx Re: Która rura? IP: *.res.east.verizon.net 30.08.05, 22:49
          Rura. Rura w rurze.
    • pan_zajebista_psychika Re: Która dysza? 31.08.05, 01:29
      Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..?
      • Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:48
        > Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..?

Na pewno płeć żeńska, ale czy piękna?.
        Rzeczywistość trochę rozczarowuje - w sumie bez rewelacji.
        forum.keypublishing.co.uk/attachment.php?attachmentid=95264
        W Radomiu było na czym oko zawiesić (chyba największy + tej imprezy) np.
        dziewczyny w koszulkach TVN Turbo

Wracając do zdjęcia dupy w dyszy można się doszukiwać analogii do techniki
        wojskowej np. radzieckiej. Weźmy np. zdjęcia pocisków balistycznych z defilad.
        Na fotografii wygląda bojowo, wyobraźnia działa - a rzeczywistość? Albo
        makieta, albo problemy konstrukcyjne ... i tak to zaczynając od dupy płynnie
        przejdę do przereklamowania możliwości Miga-29 ;-) Bo przecież Mig .........

Pozdrawiam
        • Gość: Berkut Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:29
          > Wracając do zdjęcia dupy w dyszy można się doszukiwać analogii do techniki
          > wojskowej np. radzieckiej. Weźmy np. zdjęcia pocisków balistycznych z defilad.
          > Na fotografii wygląda bojowo, wyobraźnia działa - a rzeczywistość? Albo
          > makieta, albo problemy konstrukcyjne ... i tak to zaczynając od dupy płynnie
          > przejdę do przereklamowania możliwości Miga-29 ;-)

hehehe dobre to już nawet dupy w dyszach są dobrym pretekstem do krytyki
          radzieckiej myśli technicznej ;)

pozdro
        • michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 10:53
          Gość portalu: A.L. napisał(a):

> > Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..?
          >
          > Na pewno płeć żeńska, ale czy piękna?.

Należy zachować ostrożność w wyrażaniu osądów...jeszcze nam tu jakaś Środa się
          pojawi;-)).
          Odbiegając od zawartości dysz;-)...pojawiły się kolejne zdjęcia Malezyjskiego PT-91M
          • Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:33
            > Należy zachować ostrożność w wyrażaniu osądów...jeszcze nam tu jakaś Środa się
            > pojawi;-)).

O Michał, mój osąd dotyczył tylko lewej dyszy, a nie całej płci niewątpliwie w
            większości pięknej.

>Odbiegając od zawartości dysz;-)...pojawiły się kolejne zdjęcia Malezyjskiego P
            > T-91M
            Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć.
            • Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:35
              > Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć.

Po tych rozmowach o płci muszę wyjaśnić, że wszystko ze mną ok - "widziłam" to
              tylko pomyłka - powinno być "widziałem" ;-)
              • michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 11:42

> > Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć.
                >
                > Po tych rozmowach o płci muszę wyjaśnić, że wszystko ze mną ok - "widziłam" to
                > tylko pomyłka - powinno być "widziałem" ;-)
                Jako udokumentowany dyslektyk, autor zdania "Rzym podpił Etrusków", oświadczam,
                iż nie doszukiwałbym się podtekstów;-)).
            • michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 11:40

> O Michał, mój osąd dotyczył tylko lewej dyszy, a nie całej płci niewątpliwie w
              > większości pięknej.

Wolę dmuchac na zimne (choć fakt, faktem jak patrzę na to zdjęcie to przypomina
              mi się inne zdjęcie...z prób chińskiego WZ-10...khm...)...maniakalny wielbiciel
              niemieckich spadochroniarzy wystarczy, jeszcze by tu brakowało urażonych
              feministek;-)).

> Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć.
              Są i jakieś teksty, niestety w raczej niezbyt powszechnie zrozumiałym języku...
              • Gość: MiGołapka Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:21
                michalgajzler napisał:
                > Gość portalu: A.L. napisał:
                > Wolę dmuchać...

Oj, tak, tak, jest co dmuchać w tych dyszach :-)
                • maniek182 Re: Która dysza? 01.09.05, 21:52
                  te zdjęcie to kampania wyborcza naszej "prawicy" głosujcie na prawice będą
                  ładniejsze sekretartki:P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka