Gość: A.L. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:52 Lewa czy prawa? forum.keypublishing.co.uk/attachment.php?attachmentid=95263 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: A.L. O .... przecież to militaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 11:14 powinno być Mig-29K to czy Su-33? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwiadowca Re: Która dysza? IP: 204.151.5.* 30.08.05, 12:11 Nie widac glowic i partii "buforowych" ;-) nie podejmuje sie stwierdzic, ktora dysza lepsza ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skyddad Re: Która dysza? 30.08.05, 16:43 Dla mnie stanowczo prawa,jest tylko ale biedactwo wsadzilo paluchy pomiedzy szczeliny zmiennej dyszy wydechowej i moze stracic cala przyjemnosc naszego testowania,co do stwierdzania jakie sa partie buforowe to naprawde nie ma czasu,przeciez on moze zaraz startowac.Czyli gazowac jak jest okazja. Pzdr.Sky. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: axx Re: Która rura? IP: *.res.east.verizon.net 30.08.05, 22:49 Rura. Rura w rurze. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_zajebista_psychika Re: Która dysza? 31.08.05, 01:29 Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:48 > Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..? Na pewno płeć żeńska, ale czy piękna?. Rzeczywistość trochę rozczarowuje - w sumie bez rewelacji. forum.keypublishing.co.uk/attachment.php?attachmentid=95264 W Radomiu było na czym oko zawiesić (chyba największy + tej imprezy) np. dziewczyny w koszulkach TVN Turbo Wracając do zdjęcia dupy w dyszy można się doszukiwać analogii do techniki wojskowej np. radzieckiej. Weźmy np. zdjęcia pocisków balistycznych z defilad. Na fotografii wygląda bojowo, wyobraźnia działa - a rzeczywistość? Albo makieta, albo problemy konstrukcyjne ... i tak to zaczynając od dupy płynnie przejdę do przereklamowania możliwości Miga-29 ;-) Bo przecież Mig ......... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berkut Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 10:29 > Wracając do zdjęcia dupy w dyszy można się doszukiwać analogii do techniki > wojskowej np. radzieckiej. Weźmy np. zdjęcia pocisków balistycznych z defilad. > Na fotografii wygląda bojowo, wyobraźnia działa - a rzeczywistość? Albo > makieta, albo problemy konstrukcyjne ... i tak to zaczynając od dupy płynnie > przejdę do przereklamowania możliwości Miga-29 ;-) hehehe dobre to już nawet dupy w dyszach są dobrym pretekstem do krytyki radzieckiej myśli technicznej ;) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 10:53 Gość portalu: A.L. napisał(a): > > Ciezko stwierdzic...Po lewej to na pewno plec piekna..? > > Na pewno płeć żeńska, ale czy piękna?. Należy zachować ostrożność w wyrażaniu osądów...jeszcze nam tu jakaś Środa się pojawi;-)). Odbiegając od zawartości dysz;-)...pojawiły się kolejne zdjęcia Malezyjskiego PT-91M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:33 > Należy zachować ostrożność w wyrażaniu osądów...jeszcze nam tu jakaś Środa się > pojawi;-)). O Michał, mój osąd dotyczył tylko lewej dyszy, a nie całej płci niewątpliwie w większości pięknej. >Odbiegając od zawartości dysz;-)...pojawiły się kolejne zdjęcia Malezyjskiego P > T-91M Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.L. Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 11:35 > Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć. Po tych rozmowach o płci muszę wyjaśnić, że wszystko ze mną ok - "widziłam" to tylko pomyłka - powinno być "widziałem" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 11:42 Gość portalu: A.L. napisał(a): > > Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć. > > Po tych rozmowach o płci muszę wyjaśnić, że wszystko ze mną ok - "widziłam" to > tylko pomyłka - powinno być "widziałem" ;-) Jako udokumentowany dyslektyk, autor zdania "Rzym podpił Etrusków", oświadczam, iż nie doszukiwałbym się podtekstów;-)). Odpowiedz Link Zgłoś
michalgajzler Re: Która dysza? 31.08.05, 11:40 Gość portalu: A.L. napisał(a): > O Michał, mój osąd dotyczył tylko lewej dyszy, a nie całej płci niewątpliwie w > większości pięknej. Wolę dmuchac na zimne (choć fakt, faktem jak patrzę na to zdjęcie to przypomina mi się inne zdjęcie...z prób chińskiego WZ-10...khm...)...maniakalny wielbiciel niemieckich spadochroniarzy wystarczy, jeszcze by tu brakowało urażonych feministek;-)). > Tak widziłam (z transportu), miło popatrzeć. Są i jakieś teksty, niestety w raczej niezbyt powszechnie zrozumiałym języku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiGołapka Re: Która dysza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 12:21 michalgajzler napisał: > Gość portalu: A.L. napisał: > Wolę dmuchać... Oj, tak, tak, jest co dmuchać w tych dyszach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek182 Re: Która dysza? 01.09.05, 21:52 te zdjęcie to kampania wyborcza naszej "prawicy" głosujcie na prawice będą ładniejsze sekretartki:P Odpowiedz Link Zgłoś