lala9999 24.02.06, 21:55 czy wie ktos moze jaki jest wymagany wiek ograniczajacy przyjecie do szkoły??/ trzeba miec 18.. a nie wolno przekroczyc ilu lat?? dzieki za odpowiedzi.../login mojej kobiety stad lala:P/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielki_czarownik Zadzwoń 24.02.06, 23:35 www.wso.wroc.pl/Rekrutacja/2006/Rekrutacja_WSO_2006.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: Zadzwoń 25.02.06, 17:14 dzieki ale ja juz widziałam ta stronke tylko ze tam nic nie pisza na ten temat wiec chyba nie ma ograniczenia nie??/ Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Zadzwoń 25.02.06, 17:37 > dzieki ale ja juz widziałam ta stronke tylko ze tam nic nie pisza na ten temat > wiec chyba nie ma ograniczenia nie??/ No jeśli masz już 40 lat to raczej już Cie nie przyjmą :) Ogolnie ograniczenia nie ma ale wiadomo że im młodszy tym lepiej. Pozatym tam ciężko bardzo się dostać wiem o tym bo sam tam zdawałem :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Zadzwoń 25.02.06, 18:04 Chyba nie przekroczony 35 rok życia obowiązuje ale pewny nie jestem!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
roman_g_love Re: Szkółka oficerska Wrocław!!! 25.02.06, 17:47 Starych krów nie biorą do tej szkółki MUUU Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: Szkółka oficerska Wrocław!!! 25.02.06, 23:37 Satrych krów to normalne ze nie biora.. mam pytanie do kolesia który zdawał do tej szkółki.. dostałeś sie?? wnioskuje ze nie ale czemu?? Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 do Berkut1!!! 25.02.06, 23:39 Dostałes sie do tej szkółki czy nie?? napisz jakies szczegóły.. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: do Berkut1!!! 26.02.06, 12:32 >Dostałes sie do tej szkółki czy nie?? napisz jakies szczegóły.. dzieki Niestety się nie dostałem. Masz egzamin z matematyki, angielskiego i sprawnościowy. Napisz co chcesz wiedzieć:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
roman_g_love Bez taty w wojsku sie nie dostaniecie 26.02.06, 13:02 takie sa realia :wszyscy polscy oficerowie są w jakims stpniu spokrewnieni :P heh pociotki jedne...to smutne miałem zdawac do tej szkoły ale jak mnie oświecili to dałem spokój :/ Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Bez taty w wojsku sie nie dostaniecie 26.02.06, 13:06 takie sa realia :wszyscy polscy oficerowie są w jakims stpniu spokrewnieni :P > heh pociotki jedne...to smutne miałem zdawac do tej szkoły ale jak mnie > oświecili to dałem spokój :/ No racja :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
lala9999 Re: Szkółka oficerska Wrocław!!! 26.02.06, 15:38 Nie wierze ze nie mozna sie dostac bez znajomosci... Mam kumpli ktorzy sie tam dostali i nie mieli zadnych znajomosci.. Byłem w Wędrzynie i Zaganiu, dosyc dobrze mnie tam wyszkolili wiec powinienem dac sobie rade..Ciekaw jestem na czym poległes..Mat, ang czy na sprawnościowym?? Odpowiedz Link Zgłoś
berkut1 Re: Szkółka oficerska Wrocław!!! 26.02.06, 16:30 .Ciekaw jestem na > czym poległes..Mat, ang czy na sprawnościowym?? Na niczym nie poległem wszystko miałem zaliczone. Problem w tym że jest ogromna liczba chętnych osob. Za każdy egzamin dostajesz po 200 punktów tak więc zarówno matma jak i angielski są tak samo ważne jak egzamin sprawnościowy. Ogolnie matma nie jest trudna ( zakres szkoły średniej) angielski też nie jest taki zły ( jest to test wyboru głownie gramatyka i słownictwo tyle że ja np troche skopałem ten test) Jesli chodzi o test sprawnosciowy masz 4 konkurencje. Przepłynięcie w jak najszybciej 50m stylem dowolnym, podciąganie na drązku nachwytem, bieg na 1000m i bieg 10x10 ( biegniesz od słupka do słupka 10 razy w kołko czyli 100m ) Jakbyś miał jeszcze jakies pytania to pisz pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
keogh Re: Szkółka oficerska Wrocław!!! 28.02.06, 09:47 Czesc Wiec zdawalem tak kika lat temu, egzamin zaliczony niestety nie zalapalem sie :) Realia sa takie: plecy, plecy, plecy :), potem maja sekcje Judo jezeli jestes w tym dobry to tez sie zalapales. Ogolnie podsumowujac to mozna sie tam dostac inaczej ale musisz byc naprawde sprawny fizycznie (bieg na 100m, 1500m lub 3000m juz nie pamietam, podciaganie na drazku, plywanie na 50m). Co do testow teoretycznych to nie byly trodne. Aha jezeli masz jakies kursy typu spadochronowy, pilot, prawko itp to wez ze soba to dostaniesz dodatkowe punkty Odpowiedz Link Zgłoś