czarek_g 16.04.06, 00:03 pojedynek w wadze muszej wygrywa słowacja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axx61 Re: Czechy vs. Słowacja 16.04.06, 00:35 Wygrywaja Czechy oczywiscie w ...ilosci wypitego piwa na jednego zolnierza.I wlasnie zachcialo mi sie piwa,dobrego zimnego piwa bo upal ponad 30 stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 Re: Czechy vs. Słowacja 22.04.06, 19:16 ciekawa konfrontacja mysle ze czeska ofensywa milaba 2 kierunki polnic slowacji i kierunek ostrawy na polnoc uderzyloby polowa czolgow czyli 6 t-72 cz wspieranych przez 50 skotow oraz polowe posiadanych samolotow bojowych czyli 6 saabow i 20 l-39 wlasciewie wsparcie lotnicze dotyczyloby by tylko oslony przed slowackimi migami bo czeskie lotnictwo nie moze atakowac ziemie bo nie ma uzbrojrnia. drugi ataka bulby na rejon bratysawy 6 ssabow 20 l-39 6 t-72 i 100 skotow uderzyloby znienacka idac kolo dunaju, namiejscu przemarszu bylaby tatkowan przez miejsowa ludnosc ktora nie mogac w spokoju wypic wieczorem piwa powstalaby tym bardziej ze ich hospody zajmowali by czesi.zanim wiec dotarliby do bratyslawy utraciliby wieksza sile bojowa, slowacy posiadaj brygade pancerna t-72 okolo 100 czolgow wiec rozbiloby te 6 t-72 i skoty, pewny problem stanowiloby te mi-35 czeskie ale zostalyby przegonione przez slowckie migi 29 ktore zestrzeliby tez czeskie saab-39 gdyz te nie posiadaja uzbrojenia. a wiec po tygodniu czeska armia nie istnieje wiec slowacy przechodza do ofensywy , musle zeby zajeli morawy a z czech zrobili protektorat Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 Re: Czechy vs. Słowacja 22.04.06, 19:19 mysle ze polska moglaby zaatakowac czechy , osobiscie bym okupowal prage Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: Czechy vs. Słowacja 22.04.06, 19:34 To ja poproszę Klaśterec/Ohszi ! Nie duże miasteczko nie daleko Karlowych Varów! Najlepsze piwo z browaru "Lućian"!:) -Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś