zibi_mazurak 10.04.07, 09:53 Dlaczego UE powinna zostać zlikwidowana? Dlatego: apnews.myway.com/article/20070409/D8OD5IS00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_boa Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 10:52 No to trzeba jeszcze zlikwidować USA za dostarczenie Izraelowi uranu do produkcji bombek "A",za nie zbombardowanie Pakistanu z tego samego powodu co teraz robi Iran! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 11:04 A Ty co? Prowadzisz oddzial informacyjna filie al.kaidy na Polske? Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 11:06 A przepraszam co ma Al-Kaida do Irańskich wirówek? Bo mnie to się wydaje ,że prędzej Pakistańskie są obsługiwane przez ludzi związanych z Osamą?! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 16:30 Nie wiem. Ponoc al.kaida tez dziala w Iranie.......zdaje sie nawet nie do konca przyjaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 23:39 Myślę ,że w takim samym stopniu jak miała działać w Iraku przed Amerykańskim atakiem!:)Zauważ Grogreg,że głównym sprzymierzeńcem Iranu są Chiny a nie Pakistan!Po za tym o ile dobrze pamiętam Persowie to inny odłam Islamu niż Al Kaida! Jedyna wspólna cecha to wspólny wróg czyli USA!Prawdopodobieństwo,że Saudyjczyk (Osama) sprzymierzy się z Irańczykami i będzie pomagał w rozbudowie programu nuklearnego jest bardzo małe! -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 23:43 Chyba zle, sie wyrazilem. Chodzilo mi o to, ze al.kaida przeprowadzala akcje przeciwko Iranowi. Od razu sie asekuruje, ze to informacje jedynie zaslyszane. Odpowiedz Link Zgłoś
marek_boa Re: 3000 wirówek irańskich 10.04.07, 23:49 Grogreg może i tak być!Choć akurat jak zaznaczyłem wcześniej mają wspólnego wroga więc chyba nie włazili by nieproszeni na podwórko "prawie-sojusznika"? Z drugiej strony myślę ,że Persom gdyby chcieli łatwiej by poszło odnalezienie Osamy i wytłumaczenie mu ,że źle robi!:)Mając do dyspozycji tak dobry wywiad jak mają "Strażnicy Rewolucji" długo by im to nie zajęło!:) -Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś