wiarusik 21.11.07, 17:03 belzhaba.com/node/1080 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grogreg 2T "Stalker" 21.11.07, 17:21 www.minotor-service.com/index.php?page=2t&lang=en Ciekawy pojazd bedocy dowowdem na to ze Bialorusinow stac na wlasne programy zbrojeniowe. Tyle, ze ma on juz z 10 lat i nikt go nie kupil. Z armia bialoruska wlacznie. Generalnie nie wiem jak zaklasyfikowac ten woz. Chyba najblizej mu do kategorii wozow rozpoznania bojowego, tyle ze na prototypie nie ma nawet makiety jakiejs glowicy obserwacyjnej z optyka czy radarem. Woz ten nie przewozi tez desantu. Ponoc jest bardzo cichy jak na woz gasienicowy. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_al Niestety 22.11.07, 15:16 nowość to nie jest, a zdjęć mnogo. Gadaliśmy sobie o Stalkerze parę lat temu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=12526004&a=12526004 już wtedy były dostępne zdjęcia Stalkera (zapewne w dużej mierze z tektury). Białorusini pokazywali go już na wystawach MILEX 2001 i IDEX 2001. www.minotor-service.com/index.php?page=exhibitions&lang=en Dużo fotek na stronach producenta: www.minotor-service.com/index.php?page=2t&lang=en Jak na razie klienta brak. Odpowiedz Link Zgłoś
m98 Re: 1 zdjęcie białoruskiego pojazdu rozpoznawczeg 23.11.07, 18:12 dla mnie to jest interesujący produkt: www.minotor-service.com/index.php?page=imt-72&lang=en i pisze to bez żadnej ironii, złośliwości itp - wg. mnie pomysł jest naprawdę dobry, choć nie nowy. Odpowiedz Link Zgłoś