wiarusik 11.07.08, 15:47 To jako suplement do wątku "o co walczyli sowieckie ludzie": wyborcza.pl/1,87648,5354846,Modlitwa_za_Ruskich.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: "Modlitwa za Ruskich" 11.07.08, 16:29 Sława! No cóż typowe dla Ruskich. Ich armia sowiecka była zbrodnicza i programowo ludobójcza. Teraz to samo robia w Czeczeni czy Gruzji... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: "Modlitwa za Ruskich" 11.07.08, 20:17 więcej-czy mniej trupó niż w my lai. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_card Re: "Modlitwa za Ruskich" 11.07.08, 22:11 Pod artykułem jest ankieta: Czy jesteś gotów/gotowa wybaczyć Rosjanom. Ja nacisnąłem TAK. Stawiam tylko jeden warunek i to nie taki jak w ankiecie, że oni mają przeprosić. Ich przeprosiny nie są mi do niczego potrzebne, bo nie zmienią biegu dziejów. Dla mnie wystarczy gdy Rosjanie nie będą już kłamać na temat naszej wspólnej historii. To chyba nie jest wygórowany warunek? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 najpierw Ruscy musza wyrazic skruche 12.07.08, 03:01 Sława! Przyznac sie do winy, wyrazic skruche próbowac zadoścuczynic i odpokutowac. bez tego nie ma odpuszczenia grzechów... Forum Słowiańskie gg 1728585 Odpowiedz Link Zgłoś
acs-13 mac card, warunki to ty sobie stawiac mozesz... 12.07.08, 08:03 aby krytykowac innych trza byc samemu czystym.. A z tym w polsce jest gorzej, historia polski jest uslana na zdradach narodowych ,klamstwie, zamordyzmie, morderstwach usianych wszedzie , zlodziejstwie , sprzedajnosci , glupocie tego zacofanego narodu itditd wszyskie najgorsze cechy jakie moglbys komus dolozyc mozesz w tym wypadku smialo. Pijactwo,klamstwo i zlodziejstwo jest polska cecha..nie dssxziw sie ze polaczki sa posmiewiskiem na skale swiata.. Nie dziw sie ze nikt burakow kartofalnych nie bierze na powaznie jeno co najwyzej jaja sobie z buraka mozna robic jak robia to amerykanie na codzien robiac sobie jaja z przyglupa polaka. Nie zapominaj o jednym Buraki nigdy nie byly pempkiem swiata.... buraki zawsze graly role buraka ... Odpowiedz Link Zgłoś
mac_card Re: mac card, warunki to ty sobie stawiac mozesz. 12.07.08, 09:25 I to pisze przedstawiciel narodu, gdzie morderstwo polityczne było zawsze głownym sposobem załatwiania sporów, a łamanie traktatów normalną praktyką polityki zagranicznej. Ty jesteś tylko małą gnidą, która więcej szkody robi opinii swojego kraju niż mogłoby zrobić dziesięciu ignorantów. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: mac card, warunki to ty sobie stawiac mozesz. 12.07.08, 15:32 Co bedziesz z jakims organiczonym kolesiem dyskutowal, tylko sie Mac taplasz przez to w jego blocie, a o to pewnie mu chodzi. szkoda czasu,pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
mac_card Re: mac card, warunki to ty sobie stawiac mozesz. 12.07.08, 20:33 Masz rację :) Ale przypomnieć chamu jego miejsce to jeszcze nie jest dyskusja. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.siudalski Re: mac card, warunki to ty sobie stawiac mozesz. 12.07.08, 22:33 Każdy spotyka takich ludzi na jakich swoim zyciem zasłużył Odpowiedz Link Zgłoś