Dodaj do ulubionych

Manekin na Focha

16.06.14, 11:35
Witam, z całym szacunkiem dla obsługi - panie z obsługi starają się i im można dać 10/10. Wybór potraw w menu również pozytywnie zaskakuje. Nie mam tez nic do zarzucenia wustrojowi.

Wquriało mnie tylko w BYDGOSZCZY ciągłe głośne trzaskanie drzwiami (chyba przydało by sie wymienić amortyzator od głównych drzwi). Odwiedziłem Manekina w niedziele 15-06, był bez przerwy komplet. Aby sie dostać do wolnego stolika trzeba było odstać w kolejce, która tworzy się wewnątrz restauracji i oczekujący sterczą nad jedzącymi i zaglądają im do talerzy z wyrazem twarzy - jedz prędzej i spier....

No i HAŁAS, który również denerwuje - nie można porozmawiać - praktycznie nie krzycząc lub jedząc nie rozmawiając.

Po pół godzinie głowa mnie tak napier..... że zjadłem ze smakiem co miałem i czym prędzej wyszedłem.

Była nas piątka - dostalismy stolik blisko wejścia i raczej tu nie wrócimy.

Rozumiem , że właściciel chce wykorzystać każdy metr aby posadzić klienta - ale chyba komfort tego ostatniego tez jest ważny.
Pozdrawiam,P.
Obserwuj wątek
    • gertner1971 Re: Manekin na Focha 16.06.14, 23:28
      Miał otworzyć drugi lokal, ale woli chyba tłoczyć ile da się.
      • jesuschrust Re: Manekin na Focha 17.06.14, 09:57
        też odniosłem takie wrażenie. Wolę iść do Sphinksa czy gdziekolwiek gdzie nie muszę udawać że atmosfera przesłania mnie wszystkie minusy.

Chciałem spokojnie z dziewczyną posiedzieć to się nie da. Weszła matka Polka z dwójką dzieci jeden tak z 6/7 lat drugi w wózku jeszcze - no i z tym wózkiem stanęła przy naszym stoliku i czeka na ... no właśnie na co

Potwierdzam - obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie również - ale reszta to odcinanie kuponów od legendy z innych miast i opowieści bywalców czy możne raczej bywalczyń.

Ja się nic nie zmieni to niedozobaczenia.
        • dawid.be Re: Manekin na Focha 07.07.14, 21:25
          jesuschrust napisał:

> też odniosłem takie wrażenie. Wolę iść do Sphinksa czy gdziekolwiek gdzie nie m
          > uszę udawać że atmosfera przesłania mnie wszystkie minusy.

Wątpię, żebyś w lokalu na S dostał naleśniki. Oj sorry trza powiedzieć NALEŚNIKI :)
          Polecam Manekina na Rynku Staromiejskim, na Gagarina bądź na Wysokiej.
          Tam takich scen nie doświadczysz.
          Te Manekiny są w mieście Toruniu, a tam kultura obowiązuje.
          • hassleader Re: Manekin na Focha 08.07.14, 03:37
            dawid.be napisał:

> Te Manekiny są w mieście Toruniu, a tam kultura obowiązuje.

Chyba, że tam wejdziesz, to cała kultura w piz.u pójdzie.
            Rzygniesz, bekniesz, pierdniesz i wyjdziesz, bo chamstwa nie zniesiesz.
          • bileterka Re: Manekin na Focha 09.08.14, 18:59
            Na Gagarina nie byłam, ale na Rynku nie polecam. Raz dostałam zimna w środku lazanie. Drugi raz zjedliśmy tak dwie trzecie, gdy stanęła obok nas pani z dwoma synami w wieku ok 10 lat i zapytała czy może się przysiąść i poczekać aż zjemy. Nie zgodziliśmy się. Zemsta była okrutna, bo stali nad nami i czekali aż skończymy. Trzeciego razu nie było, chodzimy do pierogarni kawałek dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka