Dodaj do ulubionych

Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia?

22.01.03, 20:50
Czy wiecie co zamierzają zrobić w sprawie pojednania B. i T. nowi prezydenci
wcześniej wymienionych miast. Chodzi i o współprace gospodarczą lub naukową.
Czy oni coś zamierzają. W końcu B i T dwa bratanki ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: torunianin Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 09:17
      Bydgoszcz i Toruń nigdy nie będą bratankami i przestańcie w końcu nam to
      wmawiać. Na szczęście nasz nowy Prezydent Zaleski interesuje się miastem, w
      przeciwnym razie Toruń byłby już dzielnicą Bydgoszczy. Nienawidzę Bydgoszczy i
      mam ku temu powody! Przykro mi!
      • Gość: SDB Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 15:49
        100% logicznosci i jasnosci. nienawidze b-szczy i przykro mi z tego powodu.
        jakos ciezko mi to zrozumiec ale coz- poradzimy sobie i bez ciebie, tylko
        blagam, nie nazywaj sie torunianinem bo psujesz reputacje innym torunianom
        • Gość: lisiczkaa Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.02.03, 12:35
          SDB, bydgoski cmooooook ;)

Pozdrawiam @ll
          • Gość: Fore SDB IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 13:12
            SDB, cmoook w drugi policzek od kolejnej bydgoskiej Gracji;)
            • Gość: lisiczkaa Re: SDB IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.02.03, 14:54
              ;) Tiaaaaaa ;)

Pozdrawiaw cudownie obdarowanego ... w oba policzki ;)

Fore również rzecz jasna ;)
              • Gość: SDB Re: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 16:12
                dzieqje ciesze sie i tego... i wogle :)
                • Gość: gulczas87 Do torunianiana... IP: *.awacom.pl 06.02.03, 23:19
                  Słuchaj koleś niewchodź na moje forum ty i Ela macie zakaz, weź idź lepiej do
                  twojego ojculka Rydzyka i się nim udław, nienazywaj sie torunianin durniu, bo
                  ja kiedyś też Torunia nielubiłem (sam niewiem czemu) a takich zacofańców jak ty
                  i Elizabet to na stos... ty nigdny jeszcze normalnie niegadałeś? wieśniak
                  głupi i specjalnie dla cibie pozdrowienia dla całego Torunia i jego normalnych
                  mieszkańców, więc nie dla ciebie.... debil...

Tak dla informacji to T. nigdy niebędzie naszą dzielnicą... bo wzajemnie
                  tworzymy spore, fajne miasto, UZUPEŁNIAMY SIĘ wzajemnie

PS. Ten gulczasss to ja gulczas87, przypadkowo się zalogowałem do starej
                  skrzynki i tak juz zostało....
                  cze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka