gulczasss 22.01.03, 20:50 Czy wiecie co zamierzają zrobić w sprawie pojednania B. i T. nowi prezydenci wcześniej wymienionych miast. Chodzi i o współprace gospodarczą lub naukową. Czy oni coś zamierzają. W końcu B i T dwa bratanki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: torunianin Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.03, 09:17 Bydgoszcz i Toruń nigdy nie będą bratankami i przestańcie w końcu nam to wmawiać. Na szczęście nasz nowy Prezydent Zaleski interesuje się miastem, w przeciwnym razie Toruń byłby już dzielnicą Bydgoszczy. Nienawidzę Bydgoszczy i mam ku temu powody! Przykro mi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.02.03, 15:49 100% logicznosci i jasnosci. nienawidze b-szczy i przykro mi z tego powodu. jakos ciezko mi to zrozumiec ale coz- poradzimy sobie i bez ciebie, tylko blagam, nie nazywaj sie torunianinem bo psujesz reputacje innym torunianom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Co z jednaniem Bydgoszczy i Torunia? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.02.03, 12:35 SDB, bydgoski cmooooook ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fore SDB IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 13:12 SDB, cmoook w drugi policzek od kolejnej bydgoskiej Gracji;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: SDB IP: *.amb.bydgoszcz.pl 05.02.03, 14:54 ;) Tiaaaaaa ;) Pozdrawiaw cudownie obdarowanego ... w oba policzki ;) Fore również rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: SDB IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 16:12 dzieqje ciesze sie i tego... i wogle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Do torunianiana... IP: *.awacom.pl 06.02.03, 23:19 Słuchaj koleś niewchodź na moje forum ty i Ela macie zakaz, weź idź lepiej do twojego ojculka Rydzyka i się nim udław, nienazywaj sie torunianin durniu, bo ja kiedyś też Torunia nielubiłem (sam niewiem czemu) a takich zacofańców jak ty i Elizabet to na stos... ty nigdny jeszcze normalnie niegadałeś? wieśniak głupi i specjalnie dla cibie pozdrowienia dla całego Torunia i jego normalnych mieszkańców, więc nie dla ciebie.... debil... Tak dla informacji to T. nigdy niebędzie naszą dzielnicą... bo wzajemnie tworzymy spore, fajne miasto, UZUPEŁNIAMY SIĘ wzajemnie PS. Ten gulczasss to ja gulczas87, przypadkowo się zalogowałem do starej skrzynki i tak juz zostało.... cze Odpowiedz Link Zgłoś