Dodaj do ulubionych

Czy to forum ma sens????

IP: *.awacom.pl 08.03.03, 23:27
Już od kilku dni nikt tu nie zagląda... więc po co te forum... FORUM
INWESTYCJE NAPEWNO BY MIAŁO WIĘKSZY RUCH!!!!!!!!!!!

cze pozdr
Obserwuj wątek
    • lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? 08.03.03, 23:35
      Ma! Wierz mi ;)
      Dość powiedzmy niewymierny, ale ma ...

Pozdrawiam @ll
      • Gość: awronia Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 14:56
        A jakże!!! pewnie,że ma. Przykład? Prosze bardzo. Otóż m.in. ja od dwóch
        miesięcy (cos tak około) umawiam sie na spotkanie m.in. z Lisiczką. Jeszcze nam
        się nie udało spotkać, ale kiedyś nam wyjdzie. A gdyby nie to forum, to by nam
        nie miało szansy wyjść! Czyż trzeba lepszego argumentu??? :-)))
        Pozdrawiam
        Wronia
        • Gość: gulczas87 Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 11.03.03, 16:38
          Wiem zę ma sens to było pytanie retoryczne... z waszymi spotkanimi to tak
          jak z inwestycjami w Bydzi, gada się dużo, a nie wychodzi ;-))

cze pozdr
        • Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 12.03.03, 08:10
          Tyleże nam, Gulczaq, wkońcu wyjdzie, nie awronia? ;)

Pozdrawiam @ll
          • Gość: awronia Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 20:22
            Jasne, że wyjdzie!!! Co ma nie wyjść?!?!? Wiechu i SDB nam nie odpuszczą.Wiosna
            idzie, cieplej bedzie to i spotkać się będzie łatwiej.
            Pozdrowienia dla Lisiczki i potomstwa wyżej wymienionej.
            • Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 08:37

tak naprawdę, to SDB i ja jesteśmy ostatnimi sprawiedliwymi, którzy aktywnie
              dbają o dobrosąsiedzkie relacje.

gaduły, czas do dzieła!
              ;))

pozdr.
              W.
              • Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 09:16
                Gaduła sobie wyprasza ;)
                A temu "ostatniemu sprawiedliwemu" kładę na serducho naszą, bardzo niedawną
                tel. rozmówkę. NO! ;)

bydgoska "ostatnia sprawiedliwa gaduła" pozdrawia @ll
                • Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 09:20

czy to jest szantaż?....
                  • Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 09:42
                    Jasne! Ten, który najbardziej lubisz i w obliczu, którego pokorniejesz, jak
                    kilkudniowy "dzieciak" - ... emocjonalny ;)

Pozdrawiam @ll

lisiczkaa - szantażystka (ale NIE binladenka, o nie!)
                    • sdb Re: Czy to forum ma sens???? 13.03.03, 09:54
                      Jo :) jeszcze ciut zaczekajta :)
                    • Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 10:33
                      Gość portalu: lisiczkaa napisał(a):

> Jasne! Ten, który najbardziej lubisz i w obliczu, którego pokorniejesz, jak
                      > kilkudniowy "dzieciak" - ... emocjonalny ;)
                      >

czekaj Chuliero!
                      niedojrzałość emocjonalną mi sie zarzuca, tak? Staremu chopu...
                      to ja tu sie szczerze przejmuję i o los dziatków obawiam, a Ty sobie jazdy i
                      gierki urzadzasz?! Szty!..

no, ładnie...
    • zmyslowa_sowa Re: Czy to forum ma sens???? 13.03.03, 10:00
      huhuuuuu
      boszsz co tu sie dzieje dziecka drogie???
      ja tez miałam ch(u)ęć sie wybrać do grodu nad Brdą a w dodatku w miłym
      towarzystwie mego pisklęcia (wspominał coś Wiech?) coby się dzieci forumowe
      integrowały...
      Tyle że nie wiem czy kto mnie jeszcze pamięta z powodu mojej słabej ostatnimi
      czasy aktywności?
      ale poprawię się (poprawcie się koleżanko, poprawcie)
      wiadomo;)
      buziaki
      • Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 12:52
        Soofko droga ;)
        Któż by śmiał nawet o Tobie zapomnieć? Wieść o "pisklęciu" dotarła poczta
        ekspresową i szlaeni mi się ten pomysł spodobał. Ale widzę, że TA poczta działa
        niestety only w jedną stronę ;( Chuliera!
        No więc, rzadnych więcej pośredników, Beat (oops!) - po prostu znajdziesz mnie
        i moje lisie "piskle" niopodal ;)(czyt. gdzieś tu) Albowiem Pismo mówi, kto
        szuka znajduje, więc ... Ja ze swojej strony obiecuję, że dam się znaleźć.
        Powiem więcej i nawet na to czekam!
        Jestem za integracją pokoleń foroomowych! ;)

Cielęcinko, o Tobie też pamiętam i o naszej naradzie na tyłach UMK również.
        Obmyślaliśmy strategię z SDB, jak tu wreszcie ruszyć Towarzystwo w tą, czy w
        tamta stronę (tu spojrzała w stronę Krzywej ;))
        No i oczywiście 3mam kciuki za "boje" na Gagarina ;) Będzie dopsze ;)

A co do Wiesia - czy ktoś tu mówił o "emocjonalnej niedojrzałości"? Ja sobie
        nie przypominam ;)
        Ty, Ty! Eh ;)

Pozdrawiam @ll

PS: "Czy to forum ma sens???" ;)
        • Gość: lisiczkaa Boszsz, jak to mówią co poniektórzy ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 13:09

> No więc, rzadnych więcej pośredników, Beat (oops!)

Żadnych ofc. Sorry! I wstyd mi okrutnie ;( ;)

Pozdrawiam @ll
          • Gość: lisiczkaa Boszsz, jak to mówią co poniektórzy ;) part II IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 13:19
            Oj, Wiesiu, źle to zrozumiałeś ;) Może w tym troszeczkę też mojej winy?
            Otóż słówko "emocjonalny" odnosiło się to szantażu "takiego, jak lubisz", a NIE
            do "dzieciaka" ;)
            Poniał???????? ;)

Już rozumiem, skąd Ci się wzięła niedojrzałośc emocjonalna ;) HI ;)

Pozdrawiam @ll
        • Gość: s(ch)owa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 14:14

>
          > PS: "Czy to forum ma sens???" ;)

:)))
          no to licze na to ze wezmie ktos autostopowiczke i mala kotwiczke
          (z matematyki nigdy dobra nie bylam ale mysle ze tym razem sie nie przelicze?)
          boszsz
    • maiku200 Re: Czy to forum ma sens???? 22.03.03, 00:17
      Przeczytałam wszystko co było i nic nie wiem. To forum prywatne? Czy można się
      przyłączyć? Jesteście grupą dobrych znajomych i cudnie czujecie sie ze sobą. I
      po co Wam to forum?
      • Gość: zonc Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 22.03.03, 18:24
        Pewnie że grupa znajomych, ja nimi przewodze... właśnie pijemy piwko więc
        nie przeszkadzaj... bo to prywatne forum a nie jakieś pospolite!!!!

cze pozdr
        • Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 24.03.03, 08:40

Ave, Maiku! :))

małolatów tu nie słuchaj, bo nie wiedzą co mówią.

to nie jest żadne forum prywatne, a podforum wspólne dla obydwu miast, które z
          założenia miało służyc przełamywaniu wzajemnych fobii i niezdrowej atmosfery na
          linii B-T.
          Inicjatorami tego wszystkiego było paru ludków po obydwu stronach 'barykady',
          którzy pierwotnie nazwali to Netbit. 'Gazeta' przyklasnęła temu pomyslowi i tak
          powstało to podforum.
          Przez pewien czas funkcjonowało to b.fajnie, ludzie gadali, spotykali sie
          regularnie i w ogóle było miodzio (jak wieść gminna niesie, bo to nie za moich
          czasów na forum się działo).
          Później niestety doszło do paru niezdrowych scysji, które rozwinęły się w
          regularny konflikt. Wprawdzie grupa zainteresowanych konfliktem była wąska, ale
          traktowali to podforum, jak prywatne miejsce do napieprzania się nerach. no i
          zrobiło się mocno niesympatycznie.
          Morał taki, że w końcu zniechęcili większość bywających tu ludzi do zaglądania
          i forum podupadło.
          Jakiś czas temu była próba reaktywacji, ale jak widać po efektach 'tak se' się
          powiodła...
          Po krótkim zrywie aktywności i kilku spotkaniach przy pifku przysiadło toto
          niestety mocno.

pozdr.
          W.
          • Gość: SDB Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 15:38
            O!
            • Gość: zonc Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 31.03.03, 17:38
              Z tym prywatnym to ja żartowałem... a ty Wiechu odrazu... ;-) Bo mnie
              denerwuje jak ktoś tak jakiekolwiek forum nazywa... przełamywać lody to za 2
              tygodnie będziemy... PEPE wystąpi przeciwko "swoim" a wasii "byli" przeciwko
              Apatorowi... mi to nie przeszkada, ale wielu mu tego nie wybaczy... że do
              największego wroga przeszedł... mam nadzieje że miło go przyjmą i wy waszych
              równie godnie.... pewnie też będe... cze pozdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka