Gość: gulczas87 IP: *.awacom.pl 08.03.03, 23:27 Już od kilku dni nikt tu nie zagląda... więc po co te forum... FORUM INWESTYCJE NAPEWNO BY MIAŁO WIĘKSZY RUCH!!!!!!!!!!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? 08.03.03, 23:35 Ma! Wierz mi ;) Dość powiedzmy niewymierny, ale ma ... Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.03, 14:56 A jakże!!! pewnie,że ma. Przykład? Prosze bardzo. Otóż m.in. ja od dwóch miesięcy (cos tak około) umawiam sie na spotkanie m.in. z Lisiczką. Jeszcze nam się nie udało spotkać, ale kiedyś nam wyjdzie. A gdyby nie to forum, to by nam nie miało szansy wyjść! Czyż trzeba lepszego argumentu??? :-))) Pozdrawiam Wronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gulczas87 Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 11.03.03, 16:38 Wiem zę ma sens to było pytanie retoryczne... z waszymi spotkanimi to tak jak z inwestycjami w Bydzi, gada się dużo, a nie wychodzi ;-)) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 12.03.03, 08:10 Tyleże nam, Gulczaq, wkońcu wyjdzie, nie awronia? ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awronia Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.03, 20:22 Jasne, że wyjdzie!!! Co ma nie wyjść?!?!? Wiechu i SDB nam nie odpuszczą.Wiosna idzie, cieplej bedzie to i spotkać się będzie łatwiej. Pozdrowienia dla Lisiczki i potomstwa wyżej wymienionej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 08:37 tak naprawdę, to SDB i ja jesteśmy ostatnimi sprawiedliwymi, którzy aktywnie dbają o dobrosąsiedzkie relacje. gaduły, czas do dzieła! ;)) pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 09:16 Gaduła sobie wyprasza ;) A temu "ostatniemu sprawiedliwemu" kładę na serducho naszą, bardzo niedawną tel. rozmówkę. NO! ;) bydgoska "ostatnia sprawiedliwa gaduła" pozdrawia @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 09:20 czy to jest szantaż?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 09:42 Jasne! Ten, który najbardziej lubisz i w obliczu, którego pokorniejesz, jak kilkudniowy "dzieciak" - ... emocjonalny ;) Pozdrawiam @ll lisiczkaa - szantażystka (ale NIE binladenka, o nie!) Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Czy to forum ma sens???? 13.03.03, 09:54 Jo :) jeszcze ciut zaczekajta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 13.03.03, 10:33 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Jasne! Ten, który najbardziej lubisz i w obliczu, którego pokorniejesz, jak > kilkudniowy "dzieciak" - ... emocjonalny ;) > czekaj Chuliero! niedojrzałość emocjonalną mi sie zarzuca, tak? Staremu chopu... to ja tu sie szczerze przejmuję i o los dziatków obawiam, a Ty sobie jazdy i gierki urzadzasz?! Szty!.. no, ładnie... Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslowa_sowa Re: Czy to forum ma sens???? 13.03.03, 10:00 huhuuuuu boszsz co tu sie dzieje dziecka drogie??? ja tez miałam ch(u)ęć sie wybrać do grodu nad Brdą a w dodatku w miłym towarzystwie mego pisklęcia (wspominał coś Wiech?) coby się dzieci forumowe integrowały... Tyle że nie wiem czy kto mnie jeszcze pamięta z powodu mojej słabej ostatnimi czasy aktywności? ale poprawię się (poprawcie się koleżanko, poprawcie) wiadomo;) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 12:52 Soofko droga ;) Któż by śmiał nawet o Tobie zapomnieć? Wieść o "pisklęciu" dotarła poczta ekspresową i szlaeni mi się ten pomysł spodobał. Ale widzę, że TA poczta działa niestety only w jedną stronę ;( Chuliera! No więc, rzadnych więcej pośredników, Beat (oops!) - po prostu znajdziesz mnie i moje lisie "piskle" niopodal ;)(czyt. gdzieś tu) Albowiem Pismo mówi, kto szuka znajduje, więc ... Ja ze swojej strony obiecuję, że dam się znaleźć. Powiem więcej i nawet na to czekam! Jestem za integracją pokoleń foroomowych! ;) Cielęcinko, o Tobie też pamiętam i o naszej naradzie na tyłach UMK również. Obmyślaliśmy strategię z SDB, jak tu wreszcie ruszyć Towarzystwo w tą, czy w tamta stronę (tu spojrzała w stronę Krzywej ;)) No i oczywiście 3mam kciuki za "boje" na Gagarina ;) Będzie dopsze ;) A co do Wiesia - czy ktoś tu mówił o "emocjonalnej niedojrzałości"? Ja sobie nie przypominam ;) Ty, Ty! Eh ;) Pozdrawiam @ll PS: "Czy to forum ma sens???" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Boszsz, jak to mówią co poniektórzy ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 13:09 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > No więc, rzadnych więcej pośredników, Beat (oops!) Żadnych ofc. Sorry! I wstyd mi okrutnie ;( ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Boszsz, jak to mówią co poniektórzy ;) part II IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.03.03, 13:19 Oj, Wiesiu, źle to zrozumiałeś ;) Może w tym troszeczkę też mojej winy? Otóż słówko "emocjonalny" odnosiło się to szantażu "takiego, jak lubisz", a NIE do "dzieciaka" ;) Poniał???????? ;) Już rozumiem, skąd Ci się wzięła niedojrzałośc emocjonalna ;) HI ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s(ch)owa Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 14:14 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > > PS: "Czy to forum ma sens???" ;) :))) no to licze na to ze wezmie ktos autostopowiczke i mala kotwiczke (z matematyki nigdy dobra nie bylam ale mysle ze tym razem sie nie przelicze?) boszsz Odpowiedz Link Zgłoś
maiku200 Re: Czy to forum ma sens???? 22.03.03, 00:17 Przeczytałam wszystko co było i nic nie wiem. To forum prywatne? Czy można się przyłączyć? Jesteście grupą dobrych znajomych i cudnie czujecie sie ze sobą. I po co Wam to forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 22.03.03, 18:24 Pewnie że grupa znajomych, ja nimi przewodze... właśnie pijemy piwko więc nie przeszkadzaj... bo to prywatne forum a nie jakieś pospolite!!!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Czy to forum ma sens???? IP: 217.97.134.* 24.03.03, 08:40 Ave, Maiku! :)) małolatów tu nie słuchaj, bo nie wiedzą co mówią. to nie jest żadne forum prywatne, a podforum wspólne dla obydwu miast, które z założenia miało służyc przełamywaniu wzajemnych fobii i niezdrowej atmosfery na linii B-T. Inicjatorami tego wszystkiego było paru ludków po obydwu stronach 'barykady', którzy pierwotnie nazwali to Netbit. 'Gazeta' przyklasnęła temu pomyslowi i tak powstało to podforum. Przez pewien czas funkcjonowało to b.fajnie, ludzie gadali, spotykali sie regularnie i w ogóle było miodzio (jak wieść gminna niesie, bo to nie za moich czasów na forum się działo). Później niestety doszło do paru niezdrowych scysji, które rozwinęły się w regularny konflikt. Wprawdzie grupa zainteresowanych konfliktem była wąska, ale traktowali to podforum, jak prywatne miejsce do napieprzania się nerach. no i zrobiło się mocno niesympatycznie. Morał taki, że w końcu zniechęcili większość bywających tu ludzi do zaglądania i forum podupadło. Jakiś czas temu była próba reaktywacji, ale jak widać po efektach 'tak se' się powiodła... Po krótkim zrywie aktywności i kilku spotkaniach przy pifku przysiadło toto niestety mocno. pozdr. W. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SDB Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.03, 15:38 O! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Czy to forum ma sens???? IP: *.awacom.pl 31.03.03, 17:38 Z tym prywatnym to ja żartowałem... a ty Wiechu odrazu... ;-) Bo mnie denerwuje jak ktoś tak jakiekolwiek forum nazywa... przełamywać lody to za 2 tygodnie będziemy... PEPE wystąpi przeciwko "swoim" a wasii "byli" przeciwko Apatorowi... mi to nie przeszkada, ale wielu mu tego nie wybaczy... że do największego wroga przeszedł... mam nadzieje że miło go przyjmą i wy waszych równie godnie.... pewnie też będe... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś