Dodaj do ulubionych

Big Brother

15.11.06, 17:25
dobrze ze go mamy co 4 lata , jest ożywienie, i jest dobrze, społeczeństwo
jest dobrym obserwatorem życia i na coraz wyższym poziomie. Chyba to już czas
podziękować za udział wszystkim tym co za i przeciw byli, każda forma reklamy
jest dobra a jak i My dzięki temu lepiej mieć będziemy, to czego tu wołać
więcej. Pieniactwo jest znane jak świat, stąd niezadowolonych kilku, takie
życie. Ja dziękuję państwu za udział w programie bawiłem się ładnie i wesoło,
czasem popierałem jednych a czasem i drugich ale co ja mogę jak często bywało,
że miewali rację. Dziękować Bogu że dane jest mam żyć w czasach pokoju i
demokracji. Sztuką jest lubić i szanować ludzi i to bez względu na wszystko
Obserwuj wątek
    • l3 Re: Big Brother 16.11.06, 01:16
      sauber1 napisał:

> dobrze ze go mamy co 4 lata , jest ożywienie, i jest dobrze, społeczeństwo
      > jest dobrym obserwatorem życia i na coraz wyższym poziomie. Chyba to już czas
      > podziękować za udział wszystkim tym co za i przeciw byli, każda forma reklamy
      > jest dobra a jak i My dzięki temu lepiej mieć będziemy, to czego tu wołać
      > więcej. Pieniactwo jest znane jak świat, stąd niezadowolonych kilku, takie
      > życie. Ja dziękuję państwu za udział w programie bawiłem się ładnie i wesoło,
      > czasem popierałem jednych a czasem i drugich ale co ja mogę jak często bywało,
      > że miewali rację. Dziękować Bogu że dane jest mam żyć w czasach pokoju i
      > demokracji. Sztuką jest lubić i szanować ludzi i to bez względu na wszystko
      >

Lubic i szanowac, ale tylko tych co na to zasluzyli..
      • sauber1 Re: Big Brother 16.11.06, 12:25

Sztuką jest lubić i szanować ludzi i to bez względu na wszystko
        >
        Lubic i szanowac, ale tylko tych co na to zasluzyli.

Ale czy zawsze musi być coś za coś?
        Czy nie jest prościej jak ludzie ze sobą mogą rozmawiać bez uprzedzeń nawet jak
        mają inne zapatrywania polityczne?
        I tak na tym samym wózku wszyscy jadą w nieuchronnym kierunku drogą do sukcesu w
        pełnię zadowolenia życiowego......
        • herkus-monte Re: Big Brother 16.11.06, 13:02
          Oj Sauber zejdz wreszcie na ziemie, w cuda wierzysz czy co? Jedynie co ludzi
          ladzy to wspolny cel i sport.
          • sauber1 Re: Big Brother 16.11.06, 13:15
            herkus-monte napisał:

> Oj Sauber zejdz wreszcie na ziemie, w cuda wierzysz czy co? Jedynie co ludzi
            > ladzy to wspolny cel i sport.

Cudów nie ma lecz większość w nie wierzy, tak na ziemi już jestem ale i tu też
            masz racje wspólne cele ludzi łączą i jednoczą. Ale też przyznasz mi rację,
            często koniecznością jest nawet coś banalnego napisać by to forum nie umarło
            śmiercią naturalną, brakiem tematów albo ze strachu o wypowiedziane słowo, a
            często prawdziwe i słuszne. Ty masz bracie wielkie możliwości, z lotu ptaka
            lepiej widać. Pozdrawiam
            • herkus-monte Re: Big Brother 16.11.06, 14:50
              Wolnosc wolnoscia ale i tak w koncu pozostajemy dziecmi- potrzebujemy gdzies
              tam w oddali bezpieczenstwa spokoju. Jakie mialesc odczucia Sauber po smierci
              Jana Pawla II? Czy nie to iz odszedl ojciec, ktory byl, wysluchal i przytulil?
              A tak na marginesie nawet bociany(ci co obserwuja) wracaja do Polski a co
              dopiero my Polacy. Uogolniajac - wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma.
              • sauber1 Re: Big Brother 16.11.06, 14:53
                herkus-monte napisał:

> Wolnosc wolnoscia (.....)
                - wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma.

A czy nie jest przyjemniej jak jest odwrotnie???
                • herkus-monte Re: Big Brother 16.11.06, 14:59
                  Wiesz sa plusy i minusy a ja tylko pragne aby najwiecej plusow bylo w Polsce
                  ale na to trzeba jak widac poczekac jeszcze.
                  • sauber1 Re: Big Brother 16.11.06, 15:11
                    herkus-monte napisał:

> Wiesz sa plusy i minusy a ja tylko pragne aby najwiecej plusow bylo w Polsce
                    > ale na to trzeba jak widac poczekac jeszcze.

Tak masz racje, to jest duża odległość w czasie, to kilkadziesiąt lat różnicy
                    ale już są widoczne postępy i tu jest duża Twoja rola. Miło, że tak ładnie
                    wyrażasz się o naszym kraju ojczystym, który za sprawą nie odpowiednich ludzi,
                    każe Ci szukać rozwiązań na życie daleko od bliskich i przyjaciół. Niby to
                    wielki sukces ale ta tęsknota dobija jednak - prawda?
                    • herkus-monte Re: Big Brother 16.11.06, 15:41
                      Roznie moze sie dziac w Polsce jadnak to moja Ojczyzna i pamietam jaka krew we
                      mnie plynie. No ale nie wazne - wazne natomiast ze wczoraj pokonalismy Belgie;)
                      • sauber1 Re: Big Brother 16.11.06, 19:37
                        herkus-monte napisał:

> Roznie moze sie dziac w Polsce jadnak to moja Ojczyzna i pamietam jaka krew we
                        > mnie plynie. No ale nie wazne -

w większości ludzie posiadają błękitną krew ale to skażenie środowiska, czas na
                        ekologów - nie ważne.......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka