Gość: jas IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 15:28 coraz wiecej ludzi bardzo chde przeszkadzac uprawianiu sexu w samochodzie. noe rozumiem dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rodzaj_konta Polska w awangardzie Postępu!!! 15.04.12, 15:39 "4,3 proc. Polaków uprawiało seks w metrze. " Czyli ponad 1,6 miliona. Ponieważ metro jest tylko w Warszawie (pomijam seks w metrach za granicą) to w znaczy, że KAŻDY mieszkaniec miasta, włącznie z Katolickim Przedszkolem Sióstr Franciszkanek (dzieci plus siostry oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 17:53 Policz mieszkańców nieoficjalnych oraz tych dojeżdżających codziennie i wyjdzie 1,6 mln w wieku reprodukcyjnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.fdk.abpl.pl 15.04.12, 20:14 czyli dowodzisz że 100 % ludzi jeżdżących metrem uprawiało w nim seks... :) sondaż i jego wyniki z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr No poprostu nieustająca orgia..... 15.04.12, 20:24 Metro niczym klub swingersów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: No poprostu nieustająca orgia..... IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 21:27 Najpierw skasowanie biletu pozniej majtki w dół Odpowiedz Link Zgłoś
wamker Wyborcy PO,wedle tej gazetki seksią sie w metrze 15.04.12, 21:45 A wyborcy PiS w kościele / Proste jak świński ogonek redaktora GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wawiak ten artykuł to bzdura IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.12, 07:08 Oczywiście, że ten artykuł i sondaż to wielka bzdura. Dajcie spokój. Jeżdże metrem często i to równiez w bardzo poźnych porach i nigdy nie widziałem ani razu aby ktos uprawial seks...Można napisac każdą bzdurę i w każdą bzdurę Polak uwierzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bob Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 17:55 Ale nikt nie mówił, że uprawiali seks w warszawskim metrze. Kilkaset tysięcy Polaków wyjechało na Wyspy, drugie tyle do Niemiec a kilka milionów było na wakacjach (ja się zaliczam do tej grupy) w miejscach gdzie linii metra jest dużo i łatwo znaleźć pusty wagon. Coś mi się wydaje, że ludzi uprawiających seks w Warszawie zliczyło by się max 100tys. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr No tak, jak Polak pojedzie na wyspy, to 15.04.12, 20:25 pierwsza rzecz jaką robi to kopulacja w metrze..... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: No tak, jak Polak pojedzie na wyspy, to 15.04.12, 21:31 Warto pamiętać, że tam obowiązuje ruch lewostronny, więc jeśli kopulowanie to wyłącznie lewą ręką ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: No tak, jak Polak pojedzie na wyspy, to IP: *.gdynia.mm.pl 15.04.12, 21:43 Genialne :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxx Re: No tak, jak Polak pojedzie na wyspy, to... IP: 173.233.218.* 16.04.12, 19:58 A do tego, praktycznie wszedzie, obserwuja cie kamery (w U.K. oczywiscie)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belf Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 18:42 Racja. To może świadczyć zarówno o prawdziwości takich sondaży , oraz o logice redaktora. A wystarczyło pomyśleć i trochę policzyć. Ale za to nie płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gt Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.home.aster.pl 15.04.12, 20:54 Biorąc pod uwagę, że metro uruchomiono 17 lat temu, wychodzi prawie 260 osób dziennie. Trudno mi w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mistiq Re: Polska w awangardzie Postępu!!! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 21:57 Szanowny Panie, Niech zastęp biuściastych, reznegliżowanych blond piękności wysprząta Panu mieszkanie w rytmie ekslpodujących fajerwerków za ten komentarz :D +1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motoGirl Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 17:58 "Kontrolerzy" to uroczy film?! hmmm... no nie wiem, jest wątek miłosny ale... Główny bohater, który zmaga się z własnym JA, w konsekwencji śpi na stacjach kolejowych, nie wychodzi na "powierzchnię" i jeszcze, nieznany nikomu sprawca kilku zabójstw, który wpycha ludzi pod jadące pociągi... tak, faktycznie uroczy film :) Mimo wszystko BARDZO POLECAM!!! Wg mnie, film genialny - śmieszny, a zarazem mroczny. Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż 16.04.12, 03:27 No, ja nie wiem. Zważywszy że film powstał przed casami, kiedy "prawdziwy Węgier" Viktor O. objął władzę, to na pewno jest niepoprawny. Po drugie, pierwszą, i bardzo krótką, linię metra w Budapeszcie otworzono z okazji tysiąclecia państwa węgierskiego w 1896 roku. Od tego czasu to tam się mogło bzyknąć nie 4, a 40% mieszkańców ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudi m Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.dynamic.chello.pl 16.04.12, 14:25 Chciałem napisać to samo. Chory psychicznie ścigający mordercę. Rzeczywiście urocze. Jest tam co prawda mały wątek "romantyczny" głównego bohatera ale poboczne (dziewczyna którą poznaje też jest nie całkiem przytomna) Ciekawe czy autor artykułu w ogóle widział ten film,czy zadowolił się trailerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czujny Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.12, 18:23 Jest jeden znany motyw miłości w metrze. James Blunt - You're beautiful ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
cometto-pl "Kilku pomysłowych świntuchów" nie da 4,3% Polaków 15.04.12, 18:25 Po co takie bzdury publikować? Żeby zachęcać kolejnych "świntuchów"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.neanet.pl 15.04.12, 18:35 Kamiński, ty się lecz na główkę,chcesz się zaliczać małego procenta przychlastów?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monako W metrze i swetrze... IP: 178.73.28.* 15.04.12, 18:39 a przecież, zdaje się, Brathanki śpiewały "w metrze i swetrze kochaj mnie..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byslaf Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.free.aero2.net.pl 15.04.12, 18:43 Nie uprawiało a przyznało się do uprawiania. Proponuję w następnym badaniu dać pytanie "czy uprawiałeś seks na Księżycu" i potem napisać sensacyjny artykuł. Tyle warte są takie badania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andre Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: 80.51.138.* 15.04.12, 20:12 Dokładnie to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Apollo Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.home.aster.pl 15.04.12, 21:57 Neil i Buzz? Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż 16.04.12, 03:30 Don't ask. Don't tell ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sunholn Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.st-andrews.ac.uk 15.04.12, 18:58 Piosenka o seksie w metrze? Proszę bardzo: www.youtube.com/watch?v=kWRhdN2XusA Brathanki - "W kinie, w Lublinie". Tekst: "(...) w metrze i w swetrze - kochaj mnie". Wszystko tylko zależy od definicji słowa "kochaj" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.ip.netia.com.pl 15.04.12, 19:30 Błogosławię Pana, Panie Łukaszu, za to że chyba pierwszy raz czytam artykuł w którym przywoływany jest dobry film bez użycia tego okropnego słowa KULTOWY :-) "W dzisiejszych ciężkich czasach" już wszystko jest KULTOWE. A z seksem w metrze to jest raczej pomyłka. Jeśli założymy że przynajmniej połowa z tych stosunków odbyła się w polskim metrze i że z tego połowa dotyczy seksu dwuosobowego (odrzucamy masturbację, seks grupowy oraz ze zwierzętami) to zostaje 400 tys. dzielone na 2 (bo dwie osoby) czyli 200 tys stosunkow. Metro dziala chyba od 1991 roku czyli okolo 26 stosunkow dziennie! I ja o zadnym nie slyszalem a co gorsza nie bralem udzialu? :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
asperamanka Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż 15.04.12, 23:43 Dałeś dobry komentrarz :-) Ja miałem okazję w róznych miejcach, od samolotu po Wieliczkę, ale to nigdy nie chodziło o seks, tylko o zabawę. Najbardziej ekstrmalna była w 126p ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz To jest kwestia definicji uprawiania seksu. 15.04.12, 19:37 W naszym spoleczenstwie, pewnie sama mysl, ze mozna byloby miec erekcje jest juz definiowane jako uprawianie seksu (grzeszyc mozna mysla!). Wiec nic dziwnego, ze samo myslenie o seksie mozna definiowac jako "uprawianie seksu". Gdyby zapytac ilu Polakow uprawialo seks w kosciele, wyniki bylyby zaskakujace, ale dla mnie nawet 98% nie byloby zaskoczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
judo Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... 15.04.12, 20:18 A co w tym jest fascynującego! Może raczej bydlęcego - łatwo zauważyć, że zwierzęta udomowione parzą się byle gdzie i z byle kim - w odróżnieniu od od zwierząt żyjących na wolności, które to bardzo uważnie dobierają partnerów. Naprawdę następna fascynacja dla redaktorów GW będzie jak będziemy odbywać stosunki np. w chlewiku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Polacy prawdomówni jak Kaczyńscy! IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 20:34 Polacy są prawdomówni jak rodzina Kaczyńskich! Odpowiedz Link Zgłoś
violka-pl Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... 15.04.12, 20:36 20 komentarzy i nikt nie uprawiał (co z a słowo, jakby to jakaś orka była) seksu w metrze? Może chociaż w samochodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOla Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: 195.54.185.* 15.04.12, 21:25 w samochodzie wiele razy, pociągu i autobusie też ale w metrze nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.146.201.254.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 16.04.12, 01:16 Samochód - norma, pociąg też, PKS-y gdzieś na wschodzie polski i CSAD (kto pamieta co to było?) i węgierskie autobusy TAK... ale metro? Tam wszędzie kamery i o każdej porze jacyś przeszkadzacze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scag Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.hsd1.ct.comcast.net 16.04.12, 04:15 Gość portalu: pp napisał(a): > i CSAD (kto pamieta co to było?) jak to co - Ceskoslovenska statni automobilova doprava to byla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.torun.mm.pl 15.04.12, 21:59 ja widzialem raz pare uprawiajaca seks na przystanku autobusowym w Londynie (w grudniu). metrem londynskim wiele razy podrozowalem, ale zawsze bylo pelno pasazerow, wiec seksu nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość hahahaha.. tak to jest, gdy za statystykę IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 20:47 ..zabiera się redaktor Matoł :) od siebie dodam, że hodowany zwierzyniec w Polsce ma średnio 3 nogi/kopyta hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: welcometohell Raczej Polki i to do 20 lat + oral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.12, 20:52 Starszych Polek nie stać już na taką fantazję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu A anal? Też możliwy IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 23:02 I starsze panny się na to chętniej namawiają. Odpowiedz Link Zgłoś
quebec4 Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... 15.04.12, 20:55 Już ja znam takie badania... "Przeprowadzone na 'reprezentacyjnej' grupie studentów warszawskiej uczelni, próba n = 23". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiek Re: Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż IP: *.alfanet24.pl 15.04.12, 21:06 seks to nie tylko kopulacja, ale też pocałunki i pieszczoty, być może ankietowani taki seks mieli na myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Jak ktoś ma metrowego... IP: *.krawarkon.pl 15.04.12, 21:06 A na poważnie. Nie raz byłem świadkiem i seksu i abstynencji przez komórkę, przeważnie homo. "ja pana wyp****lę" oraz "nie będę się z panem pie****ł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.CNet2.Gawex.PL 15.04.12, 21:13 4.3 % zrobiło głupków z gazety w bambuko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kondon Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 21:13 A więc można założyć że skoro jest nas 40 000 000 osób wliczając w to dzieci i noworodki to seks w metrze uprawiało 1 720 000 naszych rodaków! Biorąc pod uwagę, że posiadamy metro tylko w Warszawie i nie liczy ono oni tak jak w Moskwie kilkuset stacji a kilka, oraz że nie funkcjonuje od lat dwudziestych ubiegłego wieku a od lat kilku to chyba wszyscy, którzy z niego skorzystali musieli się w nim pieprzyć! Wesołego alleluja! Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... 15.04.12, 21:29 Ale bujda. Skąd te dane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konkret Miłe złego początki, a koniec żałosny... IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.04.12, 21:32 Zdarzyła mi się kiedyś, po dość konkretnej imprezie, akcja z panną w windzie, i kiedy wyżej wymieniona akcja zaczęła nabierać rumieńców, ktoś tę windę zwołał na dół, jak na filmie, masakra, nie zdążyliśmy założyć gaci na tyłki gołe, stanowczo NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziom praca w wyborczej IP: *.unknown.vectranet.pl 15.04.12, 21:36 szanowna redakcjo, potrafię napisać równie idiotyczny artykuł za 50% wynagrodzenia tego ktosia, gdzie się mogę zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary pijak Re: praca w agorze IP: *.krawarkon.pl 16.04.12, 10:16 Gość portalu: ziom napisał(a): > szanowna redakcjo, potrafię napisać równie idiotyczny artykuł za 50% wynagrodze > nia tego ktosia, gdzie się mogę zgłosić? Szanowna Agoro AS, mogę być członkiem Rady Nadzorczej za 50% honorarium najtańszego ktosia, gdzie się mogę zgłosić? Odpowiedz Link Zgłoś
kirdan1 Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... 15.04.12, 21:47 I tak kolejny kroczek ku tabloidom... Może to i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thorstein Seks w metrze? Zdarza się nawet częściej niż w ... IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.12, 21:50 W godzinach szczytu tłok wystarczający by mogło stać się wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś